Ton Balığı - Lor Peyniri

Merhaba Arkadaşlar.
Lafı Fazla Uzatmıyıcam Direk Soruma Geçiyorum.

Bildiğiniz Gibi Ton Balığı Ve Lor Peynirinde Yüksek Miktarda Protein Tozu Var.
Sorum Şu Antrenmandan Hemen Sonra 1 Adet Ton Balığı Ve 60 gr Lor Peyniri Yesem Faydasını Görürmüyüm.
Ve Biri Balık Diğeri Süt Ürünü 2 Si Beraber Yenilebilirmi.

Protein Miktarları:
Ton Balığı (1 Kutu) = 23,5 GR
Lor Peyniri (60 gr) = 10,5 Civarı

Yani Toplam 34 gr Civarı Bi Proteini Oluyo
Yaşım 15 Ailem Yaşım Küçük Olduğu İçin Protein Tozu Kullanmama Pek Sıcak Bakmıyo
Proteinimi Bunlardan Karşılıyabilirmiyim

Cevaplayan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler :)

15 yaşında bir arkadaşımızın protein-protein tozu ayrımını yapamaması gayet normal. ben protein tozunun ne olduğunu 32 yaşında öğrendim. taylan senin verdiğin cevabı ise hiç beğenmedim. belki karşındaki kişi senden çok çok büyük yaştadır. bak ne kadar temiz bir insana benziyorsun. saygını kaybetme.

Whey kana hizli karismasiyla bilinir bu yuzden antrenman sonrasi tercih edilir.Dediklerinizin içindeki protein sentezi daha uzun surebilir ama bu konuyu kafaniza takmayin antrenman sonrasi hemen protein tozu icmeliyim kaslar gider,yikilir diye bisey yok. Anabolik pencere efsanesi hakkinda guzel ingilizce bi yazi vardi bu konu hakkinda istersen atarim.Ama ozetle anlattim yani; faydasini görürsün elbet eger gunluk protein miktarini tamamlarsan kalori vs yanında.
Balik ve sut urunu beraber yenir bence buyuklerimiz diyo sut ürünleriyle balik yeme ben bu mantigi anlamam hep yerim hicte bisey olmuyo tabi balik taze veya tazeye yakin olmasida lazim sanirim, heralde ekmek arasi yapmazsin ikisini:) sikinti olmaz ayni ogunde diye dusunuyorum

Son düzenleme:
antrenman dan hemen sonra ton balığı yatmadan hemen önce lor peyniri yesem nasıl olur
Guzel olur tabi onceki mesajda da dedigim gibi daha onemli olan gunluk protein miktarinizi tamamlamis olmaniz

Back
Yukarı