Merhaba;
Boy:1.95
Kilo:80
1 yıldır vücut geliştirme yapıyorum sıfır yağlı bir vücut yapısına sahibim.
suplement kullanarak gelişme hızımı arttırmak istiyorum.
Kullanmayı(almayı)düşündüğüm suplenmentler
Gaspari MyoFusion HYDRO Protein
Universal Nutrition Animal Pak 44
Universal Nutrition Animal Pump
Nanox Orbilox-8, Kazein-Gece Proteini
ayrıca bunlara ilave olarak creain ve glutamine almalımıyım?Bu ürünler çok mu fazla;Yoksa daha eklemem gereken ürünler var mı?Etkisi birbirinin aynı olan ürünler varsa hangileri.Ayrıca kilo alamama problemim var.
hepsinin kullanımıyla ilgili az çok bilgim var ancak yeterli değil çünkü hepsinde antrenmandan önce yada sonra deniyor benim öğrenmek istediğim bu ürünlerin hepsini birden mi içmeliyim?
Bilgilerinizden ve tecrübelerinizden yaralanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Not:forumda araştırma yaptım ancak sorularıma cevap bulamadım çünkü ürünlerin hepsinin farklı özellikleri var hepsinin bir arada kullanıldığını göremedim.Umarım yanlış yere konu açmamışımdır.
Şimdiden teşekkürler.
Boy:1.95
Kilo:80
1 yıldır vücut geliştirme yapıyorum sıfır yağlı bir vücut yapısına sahibim.
suplement kullanarak gelişme hızımı arttırmak istiyorum.
Kullanmayı(almayı)düşündüğüm suplenmentler
Gaspari MyoFusion HYDRO Protein
Universal Nutrition Animal Pak 44
Universal Nutrition Animal Pump
Nanox Orbilox-8, Kazein-Gece Proteini
ayrıca bunlara ilave olarak creain ve glutamine almalımıyım?Bu ürünler çok mu fazla;Yoksa daha eklemem gereken ürünler var mı?Etkisi birbirinin aynı olan ürünler varsa hangileri.Ayrıca kilo alamama problemim var.
hepsinin kullanımıyla ilgili az çok bilgim var ancak yeterli değil çünkü hepsinde antrenmandan önce yada sonra deniyor benim öğrenmek istediğim bu ürünlerin hepsini birden mi içmeliyim?
Bilgilerinizden ve tecrübelerinizden yaralanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Not:forumda araştırma yaptım ancak sorularıma cevap bulamadım çünkü ürünlerin hepsinin farklı özellikleri var hepsinin bir arada kullanıldığını göremedim.Umarım yanlış yere konu açmamışımdır.
Şimdiden teşekkürler.