Spora Bugün Başladım Bir Kaç Sorum Olacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asiink
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Asiink

Üye
Arkadaşlar spora bugün başladım. Kilo almak için başladım daha doğrusu. Bugün spordan sonra iştahım arttı. Ancak kendimi çok halsiz hissediyorum sanki hiç kanım kalmamış hep uykum geliyor. Harcadığım kaloriden dolayımı acaba bu. Bana şuan ne önerirsiniz. neler yemeliyim. Acilen 10 kilo almam gerekiyor çok zayıfım. Sizce bunu nasıl başarabilirim. Bana öneri verin ne olur. Neler yapmalıyım. Haftada 3 gün gidecem spora. Protein tozu kullanmalımıyım anterenörüm ilk aylarda önermiyoruz dedi. Ama çok zayıfım. Sizce kullanmaımıyım. Cevap yazarasnız sevinirim.

spora bugün başlayan birinin protein tozu tavsiyesi istemesine şaşırdım kardeşim. çok zayıfsan, çok yiyeceksin. bunun başka yolu yok. varsa bilen söylesin. tozla mozla olmaz.

Öncelikle birden kilo almak fikri biraz yanlış olabilir ortalama bir vücut yilda 5kg alabilir diye tahmin ediyorum yani aylik 1kg alsan cok iyi olur bence çünkü bunun fazlasi yag olarak depolanir ve ilerde yakmakla ugraşirsin

Arkadaşlar spora bugün başladım. Kilo almak için başladım daha doğrusu. Bugün spordan sonra iştahım arttı. Ancak kendimi çok halsiz hissediyorum sanki hiç kanım kalmamış hep uykum geliyor. Harcadığım kaloriden dolayımı acaba bu. Bana şuan ne önerirsiniz. neler yemeliyim. Acilen 10 kilo almam gerekiyor çok zayıfım. Sizce bunu nasıl başarabilirim. Bana öneri verin ne olur. Neler yapmalıyım. Haftada 3 gün gidecem spora. Protein tozu kullanmalımıyım anterenörüm ilk aylarda önermiyoruz dedi. Ama çok zayıfım. Sizce kullanmaımıyım. Cevap yazarasnız sevinirim.
Dedikleriniz hem yeni başladığınız hem de yeterli beslenmediğiniz için olabilir,kalori hesabı yapmalısınız,madem kilo almak hedefiniz bu işi koydunuz kafanıza oturup 5-10dakikanızı ayırıcaksınız.Harcadıgınız kaloriyi öğrenin 300-500 arttırın yetersiz gelirse zamanla arttırrıp indirirsiniz.Protein tozuna gerek yok tavuk,yumurta gibi protein kaynakları yeterli olur günlük protein ihtiyacınızı tamamlamada.Zaten ''Protein tozu kullanmalı mıyım..ama çok zayıfım''demişsiniz sanırım kg aldırıcak algısıyla yazdınız kilonuza bi etkiside olmaz,gainer lar etkileyebilir ama o da gereksiz bulgur,makarna,yulaf gibi kaliteli karbonhidrat kaynakları dururken,bu saydıklarımı tüketmeye calısın,en kral markanın gainerından iyidirler..

protein tozu felan paklamaz seni hemen eczaneye koş ve şu cümleyi kur ' abi/abla bana bir adet iğne bide en gçlü anabolik steroidiniz hangisiyse ondan ver' de. Onlar gerekeni verecektir..

Back
Yukarı