DEXTER JACKSON
Özel Üye
Yada bir su bardagi normal kahve(cok aci olmayacak) icersin ve 100-120mg seklinde kaffeine sahip olursun. 

gorgeouskykhan dedi:egm dedi:Bu kafein tabletleri nerden temin edebiliriz.Teşekkurler
Cafergot adlı ilaç.... içinde 1 tablette 100mg kafein var, günde 2 tane al, hatta başağrısını da alır zaten amacı o, ayrıca ucuz da...![]()
öncelikle teşekkürler..
bende vücudumdaki fazla yağları atmaya çalışıyorum ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum.başka önereceğin birşeyler varsa,bilgi verirsen sevinirim.
kafein'nin protein sentezi üzerine etkileri vardır,amaç sadece kilo vermek ise klullanılabilir.fakat kas yapmaksa;kas yapımını engeller... buda tartıştığınız konunun bilimsel tarafı saygılar...
Şekersiz aci olanlari tercih edin turk kahvesi sekersiz ornegin cok iyi olurbuna nescafede dahilmi
çok acı içemiyorum çayı felan 0 şekerle içiyorum hepŞekersiz aci olanlari tercih edin turk kahvesi sekersiz ornegin cok iyi olur
Saçmalık. Kas kaybı öyle kolay bir şey değil. Ayrıca antrenmanını çıkarmak için kahveye de ihtiyaç duyma bence. Sonra onsuz yapamıyor millet, ağlıyorlar antrenmanlarda. Ama arada tüket tabii, kas kaybı falan epey gerçeklik dışı.Arkadaşlar body yapıyorum. Antrenmandan 30 dakika önce şekersiz kahve öneriyorlar. Yorumları okudumda kas kaybına neden oluyormuş. Fikirleriniz neler?