Spor Oncesi Kahve Zayiflatiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bigbody
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Re: mrb...

gorgeouskykhan dedi:
egm dedi:
Bu kafein tabletleri nerden temin edebiliriz.Teşekkurler

Cafergot adlı ilaç.... içinde 1 tablette 100mg kafein var, günde 2 tane al, hatta başağrısını da alır zaten amacı o, ayrıca ucuz da... :)

hımm bu cafergot u nasıl kullanıcaz bi tavsiyeniz mevcutmu bu konuda nasıl alınması gerekir

Antremandan 30-60 dakika arasinda bir zamanda alacaksin. Antremanda hem enerjin artsin hemde yag yakmak icin bir faydasi olsun. Genelde yag yakmak icin günde 4 tablet(tanesi 100mg olacak) aliniyor. Sabah 100mg-Öglen 100mg antreman öncesinde 200mg. Günde 4 tablet ediyor.

öncelikle teşekkürler..
bende vücudumdaki fazla yağları atmaya çalışıyorum ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum.başka önereceğin birşeyler varsa,bilgi verirsen sevinirim.

öncelikle teşekkürler..
bende vücudumdaki fazla yağları atmaya çalışıyorum ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum.başka önereceğin birşeyler varsa,bilgi verirsen sevinirim.

forumda arama yapman yeterli..

arkadaşlar dikkat edin, alışkanlık yapmasın,
fazla kahve/nescafe içen birisi değilim ama antreman sonrası evde arka arkaya rahat 2/3 tane hazırlardan rahat gidiyor ama bir o kadar zarar.

kalbinizin zayıf olduğunu biliyorsanız kahve çarpıntıya sebep olabilir..dikkatli olunması lazım..

nescafeyi kaç kaşık koymak gerekiyor acaba, ne kadar koyu içersek o kadar iyi mi ?

tablet değilde,günde bir kupa nescafe içiyorum,bir tatlı kaşığı kadar

kahve selülit yaptığı için hiç içmezdim,1 fincan kahve selilüt yapmaz heralde dimi:o

kafein'nin protein sentezi üzerine etkileri vardır,amaç sadece kilo vermek ise klullanılabilir.fakat kas yapmaksa;kas yapımını engeller... buda tartıştığınız konunun bilimsel tarafı saygılar...

Bunun gerçekleşebilmesi için kafeinin kişinin ölümüne sebep verecek dozlarda alınması gerekir.

selamlar türk kahvesi için geçerli mi bu durum? yoksa nescafe mi olmalı.
ve şekersiz nescafenin bir zararı olur mu? 2si bir aradanın?

Yeterki sekersiz sade kahve olsun :) ben cok az sut koyuyorum,sekere gerek kalmiyor.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar body yapıyorum. Antrenmandan 30 dakika önce şekersiz kahve öneriyorlar. Yorumları okudumda kas kaybına neden oluyormuş. Fikirleriniz neler?

Arkadaşlar body yapıyorum. Antrenmandan 30 dakika önce şekersiz kahve öneriyorlar. Yorumları okudumda kas kaybına neden oluyormuş. Fikirleriniz neler?
Saçmalık. Kas kaybı öyle kolay bir şey değil. Ayrıca antrenmanını çıkarmak için kahveye de ihtiyaç duyma bence. Sonra onsuz yapamıyor millet, ağlıyorlar antrenmanlarda. Ama arada tüket tabii, kas kaybı falan epey gerçeklik dışı.

Back
Yukarı