Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
ilk yarışma oldugu ıcın olaya saf tecrube olarak bakmak lazım boyanın ben de farkındayım... zaten yukardakı denız kenarında cekılen fotoya bakarsanız boyanın cok daha ıyı oldugunu gorursunuz... cunku denıze gırıp cıkmıstım orda boya acıldı ve renk daha bı ıyı oldu... ayrıca yarısma oncesı solaryum yapmıstım podyum ıcın o kadar boyaya gerek yokmus demek kı aklın yolu da bır senın bu yorumunu ısın ıcınde olan olmayan herkes yaptı renkle ılgılıne kadar da hakkımın 6.lık oldugunu dusunmesem de durumumdan memnunum
acıcagım baslıga bı foto koyucam 5. ben ve 1. yanyanayız. 1 olan zaten 1 kımsenın lafı olamaz ama ben orda 6 isem 5. nin o podyumda yer almaması lazım yada yarısmayı ızlemeyene bu adam 1 bu adam 6 deseler arada kımler var hıc mı hıc kestıremez
![]()
Resim düzenlemesinde emeğinden dolayı Zeuss a teşekkür ederim ....
Tebrikler. Yalnız hiç sivilce göremedim sırtta. Çok iyi bakmışsın vücuduna supplementlere rağmen. Yada bir sırrı varsa açıklama bekliyorum.![]()