• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün çektiğim bi fotoğraf

Eklentiler

• Foto__raf1002.jpg
    Foto__raf1002.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 531
  • Like
Reactions: Azi
ilk yarışma oldugu ıcın olaya saf tecrube olarak bakmak lazım boyanın ben de farkındayım... zaten yukardakı denız kenarında cekılen fotoya bakarsanız boyanın cok daha ıyı oldugunu gorursunuz... cunku denıze gırıp cıkmıstım orda boya acıldı ve renk daha bı ıyı oldu... ayrıca yarısma oncesı solaryum yapmıstım podyum ıcın o kadar boyaya gerek yokmus demek kı aklın yolu da bır senın bu yorumunu ısın ıcınde olan olmayan herkes yaptı renkle ılgılı :) ne kadar da hakkımın 6.lık oldugunu dusunmesem de durumumdan memnunum :) acıcagım baslıga bı foto koyucam 5. ben ve 1. yanyanayız. 1 olan zaten 1 kımsenın lafı olamaz ama ben orda 6 isem 5. nin o podyumda yer almaması lazım yada yarısmayı ızlemeyene bu adam 1 bu adam 6 deseler arada kımler var hıc mı hıc kestıremez :)

Bugün yarışmanın resimlerine baktım bence 6. lıktan daha fazlası olmalıydı. Biraz hakkın yenmiş gibi geldi

bazı gerçekler vardır ki tartışılmaz.bunların başında sizlerinde dediği gibi boya inanılmaz sırıtmış.ikinci olarak ise yüzü henüz tanınmadı.tanındıktan sonra dereceler daha üst sıralara yerleşecektir.

52xg0.jpg

Her zaman yanımda olan Angryhun kardeşime ithafen ...

Resim düzenlemesinde emeğinden dolayı Zeuss a teşekkür ederim ....

Son düzenleme:
Hymenalos gerçekten iyi bir vücuda sahipsin.Seni idol olarak görüyorum desem yeridir fotoğrafı gördüğümde dedim aha tam model vücudu on numarasın :)

Tebrikler. Yalnız hiç sivilce göremedim sırtta. Çok iyi bakmışsın vücuduna supplementlere rağmen. Yada bir sırrı varsa açıklama bekliyorum. :D

Kendimi bildim bileli hiç sivilce sorunu yaşamadım , bu supplementi çok yoğun kullandığım zamanlarda da değişmedi... İki ayda bir mutlaka bir hafta kadar tüm supplementleri keserim , onun dışında özel bir çabam olmadı..

Back
Yukarı