Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
arkadaslar , abıler , uzmanlar
sıze cıddı bır sorum olacak , arkadası tenzih ederim öncelikle
ben böle vücudum olmasını kesınlıkle ıstemıyorum yanı belden yukarıya dogru cıkıldıkca açı artmıs fotografta goruldugu gıbı buna sizinde bildiğiniz gibi üçgen deniyor ama görüntü açısından bana göre son derece sıkıntılı
eee şimdi ben ağırlık kaldıracağım ama böle olmasından korkuyorum ,
gögüs kasları , kanatlar bunlar kesınlıkle kesınlıkle olmasını ıstemedıgım seyler ...
ben mınımum yağ oranı %5 atıyorum , karın kasları (six pack) , adoniler , ve azıcık kol olsun istiyorum
ne yapmalıyım ?
**yağ yakmak ıcın ağırlık kaldıracagım ama kılolar hep sabıt olacak şişmemek ve kas olmasın dıye o yuzden mak. 30 kg ıle sureklı artan tekrarlarla yağ yakmak ıstıyorum , bu dogru bır yol mudur ???
1.85 boy ve 92 kıloyum amacım 70 kılo olmak kı zaten benım ıcın kılo vermek pek zor degıl acıkçası , salondaki çalışmalar beni ürkütüyor yani o dengeyi sağlamam lazım
tesekkurler
@voltaj sanırım ya antrenmanda yada beslenmende sorun var yada her ikisinde
çünkü uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum seni ama kusura bakma sakın ben bu kadar zamana göre pek de tatmin edici bulmadım gelişimini malesef
bence beslenmenide antrenmanınıda tekrardan şekillendirmen gerek![]()
ne zaman birisi çıkıp " ben senin kadar abartı vücut istemiyorum derse o zaman olay bitmiştir" demek geliyor içimden.ama yolun başındasın burak:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ballkick
ne zaman birisi çıkıp " ben senin kadar abartı vücut istemiyorum derse o zaman olay bitmiştir" demek geliyor içimden.ama yolun başındasın burak![]()
Fotoğraf koyuyorum sürekli ama sorun olmaz umarım![]()
ah ah bir define olsam da bende şöle fotolar koysam![]()
ama bu kez kararlıyım kesinkez define olucam artık![]()
4 aylık kardiyodan sonra 98 kilodan 82 kiloya düşüşüm. Toplamda 5.5 ay sonunda elde ettiğim sonuç buydu.