• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
...............

Eklentiler

• bbbbbbbbbbbb.jpg
    bbbbbbbbbbbb.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 517
  • Like
Reactions: Azi
3 ay sor salonunda sonra evde 1 ahfat ?
Toplam spor süren nedir suçiçek ? toplamda ne kadar süredir kesintisiz yapmaktasın veya aralıklı olaral devam etmektesin..

son olara k ; göğüs eksik geldi bana..kanat ve sixpackler kolları gölgede bırakmış sanki,yanlış anlama lütfen birçok kişi bu vücuda sahip olmak ister ,ben sadeec fikrimi belirtmek istedim...

saygılar....

3 ay sor salonunda sonra evde 1 ahfat ?
Toplam spor süren nedir suçiçek ? toplamda ne kadar süredir kesintisiz yapmaktasın veya aralıklı olaral devam etmektesin..

son olara k ; göğüs eksik geldi bana..kanat ve sixpackler kolları gölgede bırakmış sanki,yanlış anlama lütfen birçok kişi bu vücuda sahip olmak ister ,ben sadeec fikrimi belirtmek istedim...

saygılar....

Yorumun için teşekkürler. Daha öncesinde 1 yıl kickbox ile uğraştım orada zaten çoğu zaman ağırlık kaldırır,sık sık barfiks çektirirdi hocamız. Oradan az buz alt yapım vardı.Yok yanlış anlamam doğruları söylüyorsun aslında ne yaptıysam göğüs ve kolları geliştiremedim. O kadarda göğüse yüklenmeme rağmen göğüs hareketlerinde,göğüse değilde omuzlara vurduğunu hissediyorum.Onun için göğüs için evde sadece şınav ve dips yaparak geliştirmeye çalışıyorum en azından göğüse işlediğini ve geliştiğini görebiliyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:08 ----------

Suçiçek vücudun gayet estetik göğüsler biraz dolu olsa daha iyi olurmuş.

Bir tane de vücut serbest haldeyken fotoğraf koyar mısın?

Aslına bakarsan ben hep resimlerde gördüğün gibiyim,yani kendimi öyle alıştırdım ve öyle geziniyorum ortalarda =) Yorumunu şimdi gördüm yarın hiç sıkmadan resim atarım.
Göğüsler için sanırım iyi değilim ve bir türlü geliştiremiyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:10 ----------

suçiçek estetik bir vücudun var ama bir tane de shopsuz koysan iyi olur.

Dostum telefon böyle çekiyor çok merak ediyorsan telefon Nokia n8,uygulamanın adı camerapro.Aslına bakarsan bende memnun değilim böyle resimler çıkarmasından tipi oldukça kötü gösteriyor.Fakat uygulama silinmiyor ancak telefona reset attığında silenebiliyor.Telefona reset atıncada garantiden çıkıyor atmak istemiyorum.En kısa sürede arkadaştan fotoğraf makinasını alıp çekip bir kaç fotoğraf ekliyeceğim.

Suçiçek genetik olarak kanatların gelişmeye müsait galiba.Ama diğer bölgelere göre fazla gelişmiş görünüyor.Sağ kol ve sağ omzunda sola göre baya bi fark var doğrumu ? Omuzların genel olarakta zayıf biraz yüklen oralara.Dış göğüs güzel iç ve orta göğüse yüklen..Yorumu son fotoğrafa göre yaptım

Son fotoğraf serbest sıkmadan çekildi. Evet genetik olarak kanatlar diğer bölgelere göre fazla gelişti gittikçede gelişiyor.Orantızlık olduğu sanmıyorum büyük ihtimal ışıktan kaynaklanmış olabilir. Kanat ve omuzlarım diğer bölgelere göre daha fazla geliştiğini düşünüyorum.Son fotoğrafda neden öyle çıktı anlayamadım ama tahminimce ışıktan dolayı. Onun için 2 tane fotoğraf eklemek istedim omuzlara ve kollara dair.
2 veya 2.5'uncu aya ait fotoğraf sanırım,sıcak çekildi.
6nsw0.jpg

Buda 1-1.5 hafta önce evde çektiğim bi fotoğraf.
6ntbq.jpg

• Like
Reactions: Azi
@Suçicek programsız çek fotoları yani telin kendi özelliği ile çek bu şekilde yorum zor olur :)

Sırf yorum almak için fotoğraf koymuyoruz buraya.Zaten öyle de bi amacım yok. Resimlerde tabi oynama olduğu belli fakat telefon böyle çekiyor programda silinmiyor ancak reset atınca siliniyor o zamanda garantiden çıkıyor,programı yükledikten sonra kamera bozuldu anca programdan çekiliyor. Onun için galiba en iyisi reset atmak olucak. Bunun üzerine arkadaştan fotoğraf makinasını ödünç aldım.Şunuda söylemek isterim hobi olarakta fotoğrafçılıkla uğraşırım.
Buyur bunda bi oynama yok,sadece karanlık bi ortamda tamamen makinanın flasıyla ve soğuk çekildi.
6tgwn.jpg

Back
Yukarı