• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kimseden yorum gelmedi :) 7 aylık spordan sonra 1 sene ara verdim 59 kiloya kadar düştüm ve şimdi yeniden başladım 2. haftadayım şuan.Boy 1.76 kilo 64

Not:Resim soğukken çekildi

vucudun oldujca fit ve ilerleme yolunda, araliksiz devam ettigin taktirde bir veya iki sene sonra ozenilcek bir vucudun olacagina eminim
bench_O

6yt5p.jpg

Buda benden olsun, bazı arkadaşlar önceki fotoma shop diyip durmuştu ama sorun değil hem dövüş sanatları hem fitness iyi gider :).Resim fazla yakın değil kusura bakmayın =)

• Like
Reactions: Azi
@Suçicek o zmaan nedne koyuyorsun ki foto yorum istemiyorsan

bahsettiğim şey ışıklı bir ortamda poz vererek çekmen sonuçta burası fotomu koydum nasılım denilen bir başlık

@Turkhero eğer yağ ornaını koruyarak büyürsen oldukça iyi olucak bence :) önkol(bilek) bölgesi biraz ilerde olursa sende çok çok iyi durcaktır serbest duruşta :)

@Suçicek o zmaan nedne koyuyorsun ki foto yorum istemiyorsan

bahsettiğim şey ışıklı bir ortamda poz vererek çekmen sonuçta burası fotomu koydum nasılım denilen bir başlık

@Turkhero eğer yağ ornaını koruyarak büyürsen oldukça iyi olucak bence :) önkol(bilek) bölgesi biraz ilerde olursa sende çok çok iyi durcaktır serbest duruşta :)

Onu söyleyerek katsım illa yorum yapılacak diye birşey yok. Orası bana kalmış bi fark zaten olmuyor ışık lı veya ışıksız ortamda.Işıksız ortamda çek dene vücudun daha kötü çıkar neyse çok uzamasın teşekkürler.

yaş 17
8 aylık çalışma
boy 170
kilo 65

Bel kalın evet, 2 haftadır diyetteyim.
Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler
Resimlerin ikisi aynı gun, aynı zaman çekilmiştir, yanlış anlaşılma olmasın.

Eklentiler

• 8ayyy.JPG
    8ayyy.JPG
    16,4 KB · Görüntüleme: 670
Selamlar

en son 16-17 yaşlarımda bu spora merak salmış ancak düzensiz 1 sene devam edip iş hayatına atıldıktan sonra bir daha devam etmeyi kendimi ikna edememiştim bir türlü :) Tam 15 sene sonra o yaşlarda kanıma giren bu spor en sonunda tüm benliğimi ele geçirip yeniden salona dönmeme ikna etti beni.
6.ayım doldu sayılır,spora başladıgımda 84kg idim,hayatımda hiç olmadıgım kadar göbekli ve yağlıydım,spor sayesinde uykum beslenmem düzen girdi ve sigarayıda bırakmamı sağladı
burda resim paylaşan arkadaşlar kadar başarılı bir gelişim göstermemiş olabilirim doğrudur,ama aynaya baktıgımda yada üzerime birşey giydiğimde yavaş yavaş şekillenen birşeyleri görmek kadar özgüven sağlayan motive eden birşey yok gerçekten,kendime hedef koymadım açıkcası,ömrümün yettiğince bu sporu bırakmayı düşünmüyorum,şimdilik fazla kardiyo ve karın çalışmıyorum buna rağmen düzgün beslenme ve uyku sayesinde 91 kg ya kadar çıktım şuan,bel bölgem inceldi göbeğim gitti sayılır buna rağmen,evet yağlıyım ama doğru yolda oldugumu görüyorum kg alma konusunda ;) kısmet olursa 1 yıl doldugunda da paylaşırım yeni fotoları.

Spora başlamadan önceki hafta çekildiğim resimler

7dz5y.jpg

7dz6s.jpg

6.ay sonunda

7dz8b.jpg

7dz96.jpg
7dzbw.jpg

7dzd1.jpg

Back
Yukarı