• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
resimdeki sağ olanı 46 ya yaklaşmasına bir kaç mm. kaldı :)

oguhan genetıgın ıyı kılo almaya dvm et.. wrestler arka kolunu begendım :D

oguhan genetıgın ıyı kılo almaya dvm et.. wrestler arka kolunu begendım :D
ABEKAYNANA tesekkurler yardimin icin tavsiyelerini uygulucam..
CİKO sagol bende ektomorf oldugum icin sansi oldugumu dusunuyorum fakat kilo almasi problem ve sabir :) Wrestleri gorunce insan hirs yapiyor sizlerin sayesinde hem moralim arriyor hem hirsim tesekkurler :)

mübarek egonuz tavan yapmis.

:)) olayı voltaj ın attığı resimlere neden çektiniz anlamadım bu durumda kendimi savunmak bile istemem ki çok yanlış anlaşılmalar olmuş 65 kg benımde kilo alıp hacimlenmem lazım 1 önceki sayfada bir resim atmıştım altınada artık yeter 65 kg hedef 75 kg olmak yazmıştım ben bunun espirisini yaptım çünkü bende ölçü kazanamıyorum yerimde sayıyorum aylardır kilo almam gerek voltaj abimize gelirsek onun fotolarını hep beğenirim bundan 1 2 ay önce attığı bir resim vardı altınada güzel şeyler yazmıştım yaklaşık 1 yıldır bu forumdayım kimseye şuana kadar vücudun kötü yahut şuran az gelişmiş flan tarzı şeyler yazmadım hep pozitif yorumlar yaptım görüyorum ki tek bir yanlış anlaşılmada forumdaki arkadaşların tepkisi demek böyle oluyormuş :)
hadi eyvallah..

Gainer'a başlamadan önce göbeksiz bir fotoğraf atayım :)

Eklentiler

• omuzbelorantisi.jpg
    omuzbelorantisi.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 792
Merhaba ismim Tuğrul düzenli olarak 5 ay'ı bitirdim, sonuçtan oldukça memnunum^^
w1t03.jpg

11122013152.jpg 15122013175.jpg 2 aylık değişim beyler.
1.aydan sonra opt.whey gold kullanmaya başladım.antremandan sonra yarım ölçek su ile birlikte içiyorum(yaklaşık 12 gr protein)
aslında pişmanlık oldu ilk kilo aldırıcı alsaydım diye.ama şöyle oluyo onda da 2-3 kilo aldırıyo sonra duruyo kilo alma olayı.ilk başlarda aldırıyo sonra etki kalmıyo kutunun yarısı boşa gidiyo.
benim sorunum kilo alamamak.yetersiz besleniyorum malesef.ama çok sıkı beslensem de çok zor alıyorum kilo.yurtta kalıyorum evden uzağım yani.
ayrıca yumurta pişirme makinesi almayı düşünüyorum .odada kolay olur hem günde 2-3 tane yerim.

assass.jpg
yaklaşık 1 yıldır bb yapıyorum, bu foto yazdan kalma yani 7.ayımda çekildiğim bir foto. sizden tavsiyeler bekliyorum.. özellikle hacim için

İlk attığım fotoğraf net değil diye daha net bir fotoğraf atmak istedim. Bundan sonra uzun süre atmayacağım korkmayın :) Göğüsler dolmuyor.. Komple kütle eksiği'nin yanında yorumlara açığım arkadaşlar :)
KrLREa.jpg

o kol ve omuzla göğüsünü çok kolay doldurman gerek halbuki

Emin ol dolmuyor, genetik olarak en zayıf bölge göğüs. 5 ay önce salona başlayalı 45-50 kilo Bench Press giriyordum, daha 2 antrenman önceye kadar yeni 60 kg'ı görmeye başladım, güç yok kas büyümesi yok.

Ozaman beslen beslenebildigin kadar.. ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aynen öyle yapıyorum, karın biraz yağlanmaya başladı mı karbonhidratı azaltıyorum 1 ay kadar ardından tekrar yükleme. Tam bir ektomorf yapıya sahibim ama karbonhidratı artırırsan her türlü yağlanıyorsun.. Sanıyorum 72-75 kiloya çıktığımda göğüs ben burdayım demeye başlayacak.

beslenmesiyle kol ve omuzun dolup göğüsün dolmamasının bir alakası var mı ? merak ettim şimdi.
Çilek yersen göğüs dolar,patlıcan yersen omuzlar şişer gibi değil fakat, zaten halihazırda genetik dezavantajın olan bölgenin düzgün gelişimi için genel beslenmeyi üst düzeyde tutman gerekli ki hacim kazanabilesin, kastedilen bu.

Back
Yukarı