• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kilo alamıyorum iyi besleniyorum ama inşallah alıcam 10 kilo eksiğim var 65 im 75 olmam lazım bu kış başarıcaz ;)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 853
  • image.jpg
    image.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 841
  • image.jpg
    image.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 792
  • image.jpg
    image.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 784
dengesizz bence boyun kac bilmiyorum ama gayet fit gorunuyorsun kiloya takma bence kazanabildiginnkadar kas kazan bence 3-4 kilo bile seni cok iyi gosterebilir kolay gelsin
Güzel yorumun için teşekkür ederim haklısın bu aralar cok kafaya taktım ama artık cok sıkmaya başladı ramazandan sonra toparlayamadım doğru düzgün hacimlenmek için kilo almak şart başaramıyorum ama artık sabit kaldı kilom dahada zayıflamıyorum inşallah bu kış. Ek karbo alıp 3-5 kilo alıcam ;)

Edit:Boyum 1.70 küsürlerde tam olarak bilmiyorum ama

Güzel yorumun için teşekkür ederim haklısın bu aralar cok kafaya taktım ama artık cok sıkmaya başladı ramazandan sonra toparlayamadım doğru düzgün hacimlenmek için kilo almak şart başaramıyorum ama artık sabit kaldı kilom dahada zayıflamıyorum inşallah bu kış. Ek karbo alıp 3-5 kilo alıcam ;)

Edit:Boyum 1.70 küsürlerde tam olarak bilmiyorum ama

Cretain kullan

Bi söz vardi ya komunizm parayi feminizm kocayi buluncaya kadar diye, definelik de kreatini buluncaya kadar khep :)
3-4 aylik isi var, cok bisey yok..

merhaba bende kilo almakta ve hacimlenmekte sıkıntı çekiyorum vücut parçalanıyor kaslar ayrılıyor ama bir türlü ölçü almıyor cretain kullanma mı tavsiye edermisiniz yaşım 18 kilom 65 boy 1.70 küsür ?

bu arada cretain size baya faydalı gelmiş anlaşılan gerçekten hacim çok iyi...

merhaba bende kilo almakta ve hacimlenmekte sıkıntı çekiyorum vücut parçalanıyor kaslar ayrılıyor ama bir türlü ölçü almıyor cretain kullanma mı tavsiye edermisiniz yaşım 18 kilom 65 boy 1.70 küsür ?

bu arada cretain size baya faydalı gelmiş anlaşılan gerçekten hacim çok iyi...
Hacmi sadece kreatin e baglamak dogru degil aldigin kalori ve kaldirdigin agirliklar da artmali ancak en etkili supplement bana gore ve dogal yollardan almak pek mumkun degil, minimum 6 ay gecmisin varsa kullanabilirsin, gunde 5 gr yeterli, bobrekleri biraz fazla calistiriyor ve bol su tuketeceksin 1-2 kilo artis saglar, bobreklerde onceden sorun olmamali, piyasadaki monolar arasinda pek fark yok, hardline tercih edilebilir, almanlar uretiyor..

16 yaşındayım, bu sporu evde yapıyorum. boyum 1.73, kilom 79 zayıflamaya karar verdim baklava var ama gözükmüyo yağdan dolayı :). göbek bölgesindeki yağlardan en kısa sürede nasıl kurtulabilirim acaba, bi önerisi olan var mı ?

Eklentiler

• yeniii.jpg
    yeniii.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 599
Benden duymuş olma ama ,kabanla çekilirsen daha da bulk görünürsün :)
maşallah çok komiksin :)[DOUBLEPOST=1390145546][/DOUBLEPOST]çok rahatsız olduysanız kaldırın fotoğrafı üye olarak sanırım mesajımı editleme yetkim yok zaten rahatsız olanlardan birisi de admin , göz zevkinizin içine ettiysem kusuruma bakmayın haydi eyvallah :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı