bycaner
Üye
fitness yapıyorsunuz değil mi ? on numara bu aradaPoz verme üzerine çalışmam gerek![]()
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
fitness yapıyorsunuz değil mi ? on numara bu aradaPoz verme üzerine çalışmam gerek![]()
rahatsız olmamışdır da senin pozlar biraz garip hepsi elbiselimaşallah çok komiksin[DOUBLEPOST=1390145546][/DOUBLEPOST]çok rahatsız olduysanız kaldırın fotoğrafı üye olarak sanırım mesajımı editleme yetkim yok zaten rahatsız olanlardan birisi de admin , göz zevkinizin içine ettiysem kusuruma bakmayın haydi eyvallah
![]()
neyi garip ki ilk fotoğrafla ikinci fotoğraftaki gömlek aynı , kas kütlesi kazanmaya çalıştığım için aynı gömleği deneyip hacim durumunu görmek istedim hoşuma gidince de çektim sonraki fotoğrafları da kıyafetlli fotoğrafların yanına koydum gayet normal ilk fotoyla son fotoğraf arasında 7 kilo fark ve 7 ay fark var.Yani yetersiz görülse tamam bizde mükemmeliz iddasında bulunmadık zaten ama dalga geçer gibi mesajlar neyse bişey demeyeceğim.rahatsız olmamışdır da senin pozlar biraz garip hepsi elbiseli![]()
fitness yapıyorsunuz değil mi ? on numara bu arada
peki bişey sorucam p90x programı hakkında ne düşünüyorsunuz eğer biliyorsanız ve ben evde fitness yapıyorum işin içine dambıl gibi ağırlıklar girince fitness sayılmıyor mu yani illa direnc bandı felan mı kullanılmalı teşekkürler şimdiden bana göre lazar kadar iyisiniz . türkiyenin lazarı sizsinizEvet fitness ile uğraşıyorum 2011 Ağustos ortasından beri. Antrenman günlüğümde paylaştığım başka bir fotoğrafı da ekliyorum.
cidi anlamda iyisn tebrıkler emek harcadıgın beli kardesımEvet fitness ile uğraşıyorum 2011 Ağustos ortasından beri. Antrenman günlüğümde paylaştığım başka bir fotoğrafı da ekliyorum.
Sana katılmıyorum öncelikle bir insanı göğüs anatomisi genetik yapısı hemen ortaya çıkmaz o göğüsleri doldurduktan sonra emin ol gayette iyi duracak.Örnek vermek gerekirse Zyzz'in başlamadan veya ilk aylarındaki göğüsüne bak bu ne biçim genetik dersin daha sonraki haline bakarsan göğüsleri gerçektende estetik duruyordu.
O apaçi gibi decayı basarsa göğüsleri estetik durur.
Seninle aynı düşünüyorum apaçi olayını bide ilham kaynaĞım vs diyip örnek alıyolar yazık
Valla kıldan tuyden anca belli oluyor.. Sona eski bi kalf fotosu sıkıştırdım..Ahah yok doktor, saka kaldirabilen biri oldugunu bildigim icin oyle soylemistim. Gayet iyisin, quad pozu at bi ara![]()