• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah çok komiksin :)[DOUBLEPOST=1390145546][/DOUBLEPOST]çok rahatsız olduysanız kaldırın fotoğrafı üye olarak sanırım mesajımı editleme yetkim yok zaten rahatsız olanlardan birisi de admin , göz zevkinizin içine ettiysem kusuruma bakmayın haydi eyvallah :)
rahatsız olmamışdır da senin pozlar biraz garip hepsi elbiseli :D

rahatsız olmamışdır da senin pozlar biraz garip hepsi elbiseli :D
neyi garip ki ilk fotoğrafla ikinci fotoğraftaki gömlek aynı , kas kütlesi kazanmaya çalıştığım için aynı gömleği deneyip hacim durumunu görmek istedim hoşuma gidince de çektim sonraki fotoğrafları da kıyafetlli fotoğrafların yanına koydum gayet normal ilk fotoyla son fotoğraf arasında 7 kilo fark ve 7 ay fark var.Yani yetersiz görülse tamam bizde mükemmeliz iddasında bulunmadık zaten ama dalga geçer gibi mesajlar neyse bişey demeyeceğim.

fitness yapıyorsunuz değil mi ? on numara bu arada

Evet fitness ile uğraşıyorum 2011 Ağustos ortasından beri. Antrenman günlüğümde paylaştığım başka bir fotoğrafı da ekliyorum.

Eklentiler

• 9818_10151968285858801_340969026_n.jpg
    9818_10151968285858801_340969026_n.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 817
Evet fitness ile uğraşıyorum 2011 Ağustos ortasından beri. Antrenman günlüğümde paylaştığım başka bir fotoğrafı da ekliyorum.
peki bişey sorucam p90x programı hakkında ne düşünüyorsunuz eğer biliyorsanız ve ben evde fitness yapıyorum işin içine dambıl gibi ağırlıklar girince fitness sayılmıyor mu yani illa direnc bandı felan mı kullanılmalı teşekkürler şimdiden bana göre lazar kadar iyisiniz . türkiyenin lazarı sizsiniz :D

uploadfromtaptalk1390394368824.jpg
buda benden olsun :-)

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMAG0389-1.jpg 7 aylık çalışmam. Memnum değilim bana yardımcı olabilecek birisi varsa mutlu olurum. Hacim kazanmakta sorun yaşıyorum beslenmemin yeterli olduğunu düşünüyorum. Tartışmanız benim için önemli.... ( bu arada yaşım 18 spora başlarken 64.5 kiloydum şimdi 70 kiloyum boyum 1.77-1.78 civarı )

Sana katılmıyorum öncelikle bir insanı göğüs anatomisi genetik yapısı hemen ortaya çıkmaz o göğüsleri doldurduktan sonra emin ol gayette iyi duracak.Örnek vermek gerekirse Zyzz'in başlamadan veya ilk aylarındaki göğüsüne bak bu ne biçim genetik dersin daha sonraki haline bakarsan göğüsleri gerçektende estetik duruyordu.

O apaçi gibi decayı basarsa göğüsleri estetik durur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Öncelikle kimi ilham alıp almadığım ben hariç dünya üzerindeki kimseyi ilgilendirmez.Gerçekten göğüs anatomisiyle ilgili olarak attığım mesajı nasıl decaya getirdiniz anlamış değilim.Kısaca demek istediğim şuydu 2 yıl çalış eğer göğüslerinden memnun değilsen her ne kadar doldurmuşsanda hoş durmuyorsa evet o zaman kendi anatomini yargıla.

Back
Yukarı