• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelişim yok dienler için koyayım

0lro.jpg

tmnk.jpg

Sayın voltaj sen bizi yanlış anladın biraz gelişim ister 2ayda olsun ister 2 yılda bizim en azından benim demek istediğim her girdiğimde bu konuya senin resmini görmem. Misal ben de ağır antrenman yapıyorum ama yaza kadar lazar angelov gibi olucam ya da phil gibi olucam diye bi amacım yok lazar gibi phil gibi olmak 10senemi de alacak olsa yaparım bu sporu ben stres atmak ve hobi olarak yapıyorum. Yani o kadar kasmaya gerek yok. Olduğu kadar olmadığı kader deyip antrenmanlara devam etmek daha iyi :)

Sayın voltaj sen bizi yanlış anladın biraz gelişim ister 2ayda olsun ister 2 yılda bizim en azından benim demek istediğim her girdiğimde bu konuya senin resmini görmem. Misal ben de ağır antrenman yapıyorum ama yaza kadar lazar angelov gibi olucam ya da phil gibi olucam diye bi amacım yok lazar gibi phil gibi olmak 10senemi de alacak olsa yaparım bu sporu ben stres atmak ve hobi olarak yapıyorum. Yani o kadar kasmaya gerek yok. Olduğu kadar olmadığı kader deyip antrenmanlara devam etmek daha iyi :)

oldugu kadar olmadigi kader, cok güzel söz

gelişim yok dienler için koyayım

0lro.jpg

tmnk.jpg

Sn. Voltaj kusura bakma ama yine de çok bi gelişim yok. Yağ oranını düşürmüşsün hakkını yemeyelim. Fakat ilk fotoğrafta kanatlarını açmayıp trapezlerini sıkmışsın bu yüzden sonraki diğer fotoğraflarda sırtın çok daha geniş gözüküyor yani en azından benim tespitim budur. Ben bu konu başlığında önceki sayfalara baktıkca senin fotoğraflarınla karşılaşıyorum fakat bir gelişim göremiyorum.

Her ne kadar OLDUĞU KADAR OLMADIĞI KADER olsa da, olduğu kadarını hakkını vererek yapmamız gerektiğini düşünüyorum. O yüzden ben sana tekrar antrenman ve beslenme sistemini gözden geçirmeni tavsiye ediyorum.

Voltaj cok uzerine geldik ama soylemeden gecmiyim, sirt bolgen digerlerine gore anatomik olarak daha iyi sanirim surekli onu gösteriyosun. Ortalama olarak 3 4 aylik bi spor gecmisi goruyorum sirtta. Belki daha az

Bizim demek istediğimizi anlamak istemiyor voltaj arkadaşımız..biz senin antreman,beslenme veya uyku düzenini hangisini eksik yapıyorsan orasını sen bileceksin artık bunu değiştirip daha iyi sonuçlar almanı istiyoruz o kadar emek veriyoruz sonuçta hepimiz ağır antremanlara giriyoruz beslenme saatlerimizi aksatmamaya çalısıyoruz maddi ve manevi olarak bir şeylerden fedakarlık yapıyoruz sonuçta ve neden daha iyi sonuçlar almayalım ki? yani kısacası buradaki olumsuz yorum yazan arkadaşlar olarak kendine çeki düzen verip daha iyi yerlerde olmanı istiyoruz..istesek yorum atmayız yada oo voltaj kardeş yine süpersin patlıyorsun tarzı yorumlarla seni pohpohlarız orası sana kalmış saygılar...

paraylamı alınıyo bende sipariş vereyim ?
yorum yapmayım dedim ama yeter adama sadece tavsiye veriyor arkadaşımız sen ne yazıyorsun eğer yorum almak istemiyorsanız buraya ne için fotoğraf koyuyorsunuz ? ayırca espri falan mı yaptığını sanıyorsun burada birine böyle espri yapmak için önce adam gibi bir vücudun olması lazım ?

Arkadaşlar kimseye kizacak veya bozulacak değilim sonuçta 30 lu yaslarda birisiyim. Herkesin genetiği ve gelişimi farklidir. Herkes ayni ölçüde ayni hizda gelişmez. Ama su var ilk baslangic ölçüleri ile dağlar kadar fark var. Ornek biceps ölçüsü 32 sen 38.5 e cikti gogus 98 sen 109 a cikti. Aynada fark ediyorum değişimi gerisi önemli değil. Eskisi gibi kasmiorum zaman geçiriyor stres atiyorum. Neyse...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar herkeze merhaba 20 yasindayim 3 aydie bu sporla ilgileniyorum spor oncesi : kilo :56 kol 29 gogus 89 omuz 108 bildigim olculerim bunlar apordan sonra:
Kol 32 gogus 93 omuz 111 kilo :61.5 bu spordan 40 dakka sonra cektigim fotografim yorumlarinizi bekliyorum altyapi oturtabilmismiyim ektomorfum ve tavsiyeleriniz[DOUBLEPOST=1387988232][/DOUBLEPOST]V
Arkadaşlar kimseye kizacak veya bozulacak değilim sonuçta 30 lu yaslarda birisiyim. Herkesin genetiği ve gelişimi farklidir. Herkes ayni ölçüde ayni hizda gelişmez. Ama su var ilk baslangic ölçüleri ile dağlar kadar fark var. Ornek biceps ölçüsü 32 sen 38.5 e cikti gogus 98 sen 109 a cikti. Aynada fark ediyorum değişimi gerisi önemli değil. Eskisi gibi kasmiorum zaman geçiriyor stres atiyorum. Neyse...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Voltaj oncellikle tebrik ediyorum insanin 1 cm bile genislemesi yani bisey basarmasi buyuk bisey ben vucududun suan biraz yagli oldugunu dusunuyorum onlari yakarsan cok daha iyi olcaklar tebrikler calismaya devamm

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 612
oğuzhan 3 aya göre cok guzel, calısmaya devam.
mide yapıyormusun tam görünmüyor burdan
Oncelikle cok sagol soyle soyleyin ilk aylar zayif oldugum icin sacma bi sekilde nasilsa yag yok karnim dumduz diyerek calismadim simdi yavas yavas basladim zorlaniyorum karin calisirken napcam bilmiyorum tek gelistiremedigim yerim midem :/ Biraz mekik agritiyor ve soguyorum napcam bilmiyorum

Back
Yukarı