Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Hocam moral bozmak istemem ama triceps felan baya iyide.gogus ve karin kasi estetik olarak oylemi yoksa daha tam gelismediginden mi oyleGöğüs çizgilerini yavaş yavaş yukarı çekiyoruz az kaldı![]()
Yok önemli değil böyle şeylerden moral bozsam sporu bırakırdımHocam moral bozmak istemem ama triceps felan baya iyide.gogus ve karin kasi estetik olarak oylemi yoksa daha tam gelismediginden mi oyle
Sana katılmıyorum öncelikle bir insanı göğüs anatomisi genetik yapısı hemen ortaya çıkmaz o göğüsleri doldurduktan sonra emin ol gayette iyi duracak.Örnek vermek gerekirse Zyzz'in başlamadan veya ilk aylarındaki göğüsüne bak bu ne biçim genetik dersin daha sonraki haline bakarsan göğüsleri gerçektende estetik duruyordu.Yok önemli değil böyle şeylerden moral bozsam sporu bırakırdımgenetiğim kötü biraz göğüs ve karında şanssızlık buda allahın bi lütfu yani yapıcak bişeyim yok genetiği değiştirmek imkansız biliyorsunuz bunada şükür diyip devam ediyorum işte spora göğüs daha tam gelişmediğinden öyledirde karın genetiğim berbat
![]()
@voltaj
Hiç bi gelişim yok eskiye göre. Moralini bozmak hevesini kırmak istemem ama bu sporda bazen böyle sert eleştiriler almak güzel sonuçlar doğurabiliyor.
ben voltaj arkadaşımıza 1 sene önce dedim bu söylediklerinizi kendi antreman günlüğünde tersledi beni açıkcası şaşırdımKatılıyorum. Ben de eskiye göre bir gelişim göremiyorum @voltaj . Yani belki bir şeyleri değiştirmelisin genel olarak. Beslenme veya ant. düzeninde.