Sizce vücudum hacimlenmeye müsaitmi

Gerekli noktalara beslenme, antrenman, dinlenme dikkat ederseniz evet(?)

Gerekli noktalara beslenme, antrenman, dinlenme dikkat ederseniz evet(?)
antreman ve dinlenme kısmında sorun yok amna ben günde 5 bin kalori tüketsem bile kilo almıyorum[DOUBLEPOST=1414594268][/DOUBLEPOST]
Kendi vucudunu tanimiyomusun kolayca kilo aliyo olabilsen 52 kilodane isin var yemekmi yemedin derler.
bi görsen kıtlıktan çıkmış gbi yiyorum ama kiloya işlemiyo

antreman ve dinlenme kısmında sorun yok amna ben günde 5 bin kalori tüketsem bile kilo almıyorum[DOUBLEPOST=1414594268][/DOUBLEPOST]
Ozaman 6 bin kalori yiyceksin oyle bi hikaye yok forumda klasik yiyorum ama kilo alamiyorum sorunu yahu sen harcadigin kaloriden fazla al 500 fazla al yetmedi 800 al 1000 al ama al kilo almaman imkansız bi saglik sorunun yoksa hormonlar vs.. eminimki kalorini gecmiyosunuzdur hesapta yapmalisiniz oyle cok yedim doydum ben kesin cok yemisim diye bisey yok mutlaka hesap yapin

5bin kaloriyi ronnie ye ver o kilo alir sen 5bin al sonra kilo alamiyorum de he 1 gun yemekse kastin daha cok 52 de durursun

Ozaman 6 bin kalori yiyceksin oyle bi hikaye yok forumda klasik yiyorum ama kilo alamiyorum sorunu yahu sen harcadigin kaloriden fazla al 500 fazla al yetmedi 800 al 1000 al ama al kilo almaman imkansız bi saglik sorunun yoksa hormonlar vs.. eminimki kalorini gecmiyosunuzdur hesapta yapmalisiniz oyle cok yedim doydum ben kesin cok yemisim diye bisey yok mutlaka hesap yapin
Gün boyu oturuyorum kilo lamıyorum diye 5 bin kalori nası aldırmaz yahu[DOUBLEPOST=1414595045][/DOUBLEPOST]
5bin kaloriyi ronnie ye ver o kilo alir sen 5bin al sonra kilo alamiyorum de he 1 gun yemekse kastin daha cok 52 de durursun
1

yaklaşık 2 aydır böyle hatta okuldan gelince öğle araları 2 kutu ton balığı yiyorum yemekten sonra ortalama 180 gr felan

Gün boyu oturuyorum kilo lamıyorum diye 5 bin kalori nası aldırmaz yahu
Anlamamissiniz ki beni siz siz 5 bin kalori almiyosunuz aldiginizi saniyosunuz tek basit sey var harcadiginiz kaloriden yuksek alin.harcadiginiz kaloriyi internetten öğrenin

Gün boyu oturuyorum kilo lamıyorum diye 5 bin kalori nası aldırmaz yahu[DOUBLEPOST=1414595045][/DOUBLEPOST]1

yaklaşık 2 aydır böyle hatta okuldan gelince öğle araları 2 kutu ton balığı yiyorum yemekten sonra ortalama 180 gr felan
Ton balığın ben kilo verirken yiyorum sen 5bin kaloriyi yemegi gec buraya 5 bin kalorilik yemek yazamassin

Back
Yukarı