Sizce araliksiz body zaralimi?

bu spora başlıyalı 2 ay spor salonu 6 gün açık bende 6 gün spora gidiyorum gün 2 saat spor yapıyorum bunların yarım saat cardio kaslar için zararlı dinlenmeden çalışmak? weightlifter

4 gün body yapılması lazım ve ideal günlük antreman 45-60 dkyi geçmemelidir ağırlıktan sonra cardio yapmayınız cardiodan önce su içme birde set aralarında 2-3 dakika dinlenmen lazım

Beslenme ve dinlenmeni düzgün yaparsan bir zararı olmaz. Yıllardır 6 gün yoğun idman yaparım bir sıkıntısını görmedim. Sıkıntı hissettiğim zamanlarda ara verdim sorun kalmadı.

bence 6 gün fazla kaslar dinlenirken büyür fazla zorlamaya gelmez bence

İyi besleniyorsan ve İyi dinleniyorsan sorun olmaz o 1 gün arada ise iyi geçirmen lazım
tavsiyem 5 gün benim için ancak 2 saat biraz fazla max 1saat uygun.

4 gün body yapılması lazım ve ideal günlük antreman 45-60 dkyi geçmemelidir ağırlıktan sonra cardio yapmayınız cardiodan önce su içme birde set aralarında 2-3 dakika dinlenmen lazım

antremandan sonra cardio yapmayınız tezine pek katılmıyorum beslenme iyi ise yapılabilir kanaatindeyim

bence herşeyin fazlası zarar
atasözümüz herşeyi anlatıyor

Henüz 2 aylık geçmişiniz varken 6 gün gitmenin sizin zararınıza olacağını düşünüyorum.Gerçi ileri seviyede de 5 günden fazlasını ben çok verimli bulmuyorum.Vücuda dinlenmesi için en az 2 gün verilmesi gerektiğini düşünüyorum.Tabi bu 2 gün daha ileri seviye için,başlangıç seviyesinde 3 veya 4 gün dinlenme daha iyi olur.

hepinize çok teşekkür ederim cardio zamanı su içersek yağ yakmak yerine vücut suyunu atıyormuşsuz doğrumu? sizce maximum agırlık az setmi yoksa normal agırlık 3-4 setmi?

bu spora başlıyalı 2 ay spor salonu 6 gün açık bende 6 gün spora gidiyorum gün 2 saat spor yapıyorum bunların yarım saat cardio kaslar için zararlı dinlenmeden çalışmak? weightlifter

Vg süresince dinlenmenin önemini hepimiz biliyoruz. Off günde gelişim açısından çok önemli sen 6 gün antrenman yaptığında bu overtraining e giriyo ve gelişim beklerken tam aksine bir sonuç alıyorsun bence antrenörünle konuşarak programını değiştirmelisin başarılar.

6 gün çok gerçekten 4 gün oldukça uygun dinlenmediğin sürece vücudunun gelişmesini bekleyemezsin

ya her sey bence duzenlı yemekten ve dınlenmeden gecıyor antreman tabıkı onemlı ama aldıgın enerjı proteın ne kadar bılemem ama 2 saatlık spordan sonra neyle beslıceksın o kasları merah ettım sımdı :))

Arkadaslar herkes su kadar gun gıdılmelı bu kadar gun gıdılmemelı yazmıs ancak arkadasımınız nasıl bır program uyguladıgını bılmedıgımız ıcın kesın konusamayız. Eğer her gune bır bölge calısıyorsa 6 gun gıtmesınden dogal bırsey yok ama gıdıpte 6 gun boyunca hergun tum bölgelerı calıstırıyorsa bılıncsız bır sekılde o zaman sorun olacaktır. buyuk kas grupları ıcın dınlenme suresı 72 saatır. mesela 1. gun gögüs önkol 2.gün omuz arka kol 3.gün sırt bacak 4.gün tekrar göügüs ön koldan devam ederek bu antremanı haftada 6 gun yapabılır. ozelsec arkadasımız hangı nasıl bır antreman programı uyguladıgını paylasır ıse daha faydalı yorumlar yapılabılır. Ancak gene söluyorum bence buyuk kas grupları en az 72 saat dınlemelı.

Supplement kullanıyorsan zararı olmaz. Bacak antrenmanından sonra kardiyo yapma. 1 gün dinlen. Bacak hariç her antrenmandan sonra HITT yapmanı öneririm. Ayrıca 6 gün gittiğine göre çok çalışmıyorsun. Supplement te kullanmıyorsun. Çok çalışsan 6 gün gidemezsin supplement kullanmadan.

Üst üste 6 gün bodye gidersen zayıflarsın ve zayıf kaslara sahip olursun buda hiçbir işe yaramaz bence 2 gün gidip 1 gün dinlen ;)

Back
Yukarı