sexten sonra ne yenmeli

enginar eşiğinde Mavi yengeç te probleminin çaresi olabilir

enginar eşiğinde Mavi yengeç te probleminin çaresi olabilir

bir önceki başlıkta istakoz yiyordun Striker şimdi mavi yengeçtemi sıra. bilsem parantez içine kısaca bütün kabuklu deniz mahsulleri yazardım. bizi aydınlatığın için teşekür ederim ayrıca daha önceden duymamıştım sexten sonra bunların yendiğini herhalde sadece gayler yediği içindir. sağol bilgiler için.

Son düzenleme:
Bu başlık, sorulan soruyla dalga geçme amaçlı mesaj yazan 3 kişinin birer hafta banlanmasına sebep oldu. Yukarıda uyarı yapmama rağmen hala bunun devam etmesine anlam veremiyorum.

ilginç bir soru olmuş.. ama kısaca yazayım. sex öncesi bolca afrodizyak içerikli meyve öneririm özellikle hoş kokulu meyveler ağız kokusunu vs önler.. sexten sonra ise kaybettiğiniz suyu almak için bir soda için yeterli.. ertesi gün hapları vs şu ara sıkça satılıyor ama önermem...

seksten önce bi haşlanmış patates 100 gr tavuk göğüs karbo seviyeni yüksek tut enerjin yükselir sonrasında glisemik indeksi yükseltmek için basit şeker az karbo bi ölçek whey yoksa tavuk göğsü sporda ne yapıyorsan aynısı extra ginseng, çinko ben genelde bu tip soruları google a soruyorum baya kapsamlı bilgi var onuda deniyebilirsin...

Dalga geçtiğini düşünmüştüm :D

sonrasını bilmem ama öncesinde mesir macunu ve tahin yenmeli :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:11 ----------

aslında sex te cardio sayılabilir.komplex karbonhidrat al.makarna,pilav vb.

Özellikle masterbasyonun testesteronu büyük ölçüde düşürdüğünü biliyordum.. Nasıl oluyorsa düzenli ilişkide artıyormuş tabii ki genel zamana vurulduğunda (yani iki olaydada ilk başta bir testesteron düşüklüğü yaşanıyor).
Bence BB 'nin 3 aşamadan oluştuğunu varsayarsak. Yani bunlar beslenme, antrenman ve dinlenme. Benim gibi haftanın 4-5 günü antrenman yapan birisi için aslında her gün dinlenmenin bir parçası ayılıyor bu yüzden o kadar emek boşa giderse mi acaba diye sex veya masterbasyon yapmaktan çekiniyorum diyebilirim.

Yerinde bir konu olmuş aslında bence önemli bir noktaya değinmişsin. Aşağıdaki yorumdaki gibi bir saat içinde hormonlar normale dönüyorsa aslında bir kayıp olduğu söylenemez. Yinede herşeyin fazlası zarar diyorum ve bitiriyorum. :)
testosteron anabolik etkiden hormonsal etkiye geçiyor bu kendini 1 saat içerisinde hemen toparlar neden böyle konular açıyorsunuz. sex yapıyorsunu tüm verim gitti allah ! bu kadar abartmayalım. testo için kaliteli yağ yani kuruyemiş yiyin bir avuç fındık badem kombinesi yeter.

Back
Yukarı