Setlerle Ilgili Soru

Tripaz

Üye
Merhaba. Benim bir sorum olacakti. Diyelim ki pazartesi calisma programim dumbbell curlx3 bench pressx3 olsun. Ben bu setleri uygularken bir dumbell curl bir bench press seklinde mi uygulamaliyim yoksa 3 set dumbbell curl yaptiktan sonra 3 set bench press yapmaliyim? Tesekkur ederim.

Merhaba. Benim bir sorum olacakti. Diyelim ki pazartesi calisma programim dumbbell curlx3 bench pressx3 olsun. Ben bu setleri uygularken bir dumbell curl bir bench press seklinde mi uygulamaliyim yoksa 3 set dumbbell curl yaptiktan sonra 3 set bench press yapmaliyim? Tesekkur ederim.
Merhaba.sadece iki hareket mi var programınızda anlamadım ?bi ondan bi ondan olmaz,bi hareketi bitirip setlerini diğer harekete geçmelisin

Yok hayır programım o kadar değil ben örnek vermek için demiştim. Programım bu bazı hareketlerin adını bilmediğimden kendim anladığım gibi yazdım:
pzt çarş cuma ---- salı perş cmt
------------- --- -----------
dumbbell curl --- neck dumbbell press
pullover --- dumbbell french
dumbbell rows --- crunch
BP FLY --- mekik
hammer curl --- dumbbell latarel raise
dumbbell side bending --- dumbbell kickbacks
reverse dumbell curl --- bacaklarla crunch
ikili çevirme --- dips
açık BP --- yan yatıp bacak kaldır
şınav --- bacakları kaldır
kapalı BP --- trapez(shrug)
AIRALERT

Bir sorum daha olacaktı. Mesela aynı gün programımda 2 tane kol hareketi 1 karın hareketi var. Hepsi x3 set. Kol A hareketix3- Karın - Kol B hareketix3 şeklindemi yapacağım yoksa tüm kol hareketlerini üst üste mi yapmalıyım ?

Tum kol hareketlerini bitirip diger bolgeye gecmelisin. Yalniz programini anlayamadim sanirim telefondan girdiğim icin kaymis sekilde gorunuyo yada ben anlamadim.kacinci ayin bu adaptasyon programı mi? Yani pZartesi gogus kol carsamba başka bolge degil sanirim ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telefondan girdiğiniz için olmuş olabilir bilgisyara girince bakarsanız sevinirim. Ben bu programı evde kendi koşullarımda yapmak için kendim hazırladım. Daha başlamadım denilebilir okulların tatil olmasını bekliyorum :D Ancak 8 yıldır basket ile uğraşmaktayım takımda oynuyorum. Pazartesi: Kol, göğüs, sırt, zıplama programı. Salı:Omuz, arka kol, karın, trapez.

Telefondan girdiğiniz için olmuş olabilir bilgisyara girince bakarsanız sevinirim. Ben bu programı evde kendi koşullarımda yapmak için kendim hazırladım. Daha başlamadım denilebilir okulların tatil olmasını bekliyorum :D Ancak 8 yıldır basket ile uğraşmaktayım takımda oynuyorum. Pazartesi: Kol, göğüs, sırt, zıplama programı. Salı:Omuz, arka kol, karın, trapez.
kusura bakma ben anlamadım programı gerçekten.bu konuya bi göz atsan iyi olur.çünkü bu hareketlerin hangini pazartesi hangini salı yapıyosun anlayamadım pek çünkü ilk başta kol hareketi var ama ortadada kol için egzersiz var.pazartesi göğüs=yapıcagın hareketler salı=yapıcagın hareketler olursa daha iyi anlaşılır
Evde sadece 2 adet Dumbell ile çalışma proğramı (Yapılış Şekli) | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

İşte ben programı düzenlemek için konu açtım. Kol hareketlerini ard arda koyacağım artık. O verdiğiniz linkten hazırlamıştım bir çoğunu. Teşekkür ederim.

İşte ben programı düzenlemek için konu açtım. Kol hareketlerini ard arda koyacağım artık. O verdiğiniz linkten hazırlamıştım bir çoğunu. Teşekkür ederim.
Tamamdır şimdi anlastık aynı vücut bölümlerinin hareketlerini arka arkaya koymalısın kolay gelsin :)

Back
Yukarı