SCHWARZXXL Antrenman

Birinci sayfadan itibaren açılan tüm videoları izledim...
Böyle bir kütle , böyle bir güç mükemmel ötesi...

Bi bench press videosu çok güzel olurdu bu konuya,

schwarz videoların kalitesi düşük o yüzden emin değilim ama ben seni İTÜ'nün salonunda görmüş olabilirim bir kere behind the neck press yaparken yardım etmiştim, şimdi bakıyorum gene ilk video bnp, sanırım doğru tahmin ediyorum.

Uzun yıllar İTÜ'de antrenman yaptım hatta yılbaşından sonra yine yapabilirim. Bench Press artık imkansız gibi çünkü sol pectoral'in yarısı kopuk durumda. 140 kilodan fazla bench giremiyorum.

Bi bench press videosu çok güzel olurdu bu konuya,

schwarz videoların kalitesi düşük o yüzden emin değilim ama ben seni İTÜ'nün salonunda görmüş olabilirim bir kere behind the neck press yaparken yardım etmiştim, şimdi bakıyorum gene ilk video bnp, sanırım doğru tahmin ediyorum.

Dönüşümlü olarak kuvvet ve yağ yakımı çalışması yapıyorum. 0 karbonhidrat ile devam ettirdiğim her gün tek bölge çalışmasının 3. haftasındayım.

Bacak antrenmanımın son hareketi, Leg Press. 665 kilo, 7 tekrar.

şahane kilolar. gerçekten tebrik ederim ama ileriki yaşlarda bu stresin ceremesini umarım minimum çekeriz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:25 ----------

çekeriz yazmışım çekmeyiz olacak :D:D:D

Son düzenleme:
schwarzxxl , vg bir tarafa kuvvet olarak gerçekten gördüğüm nadir adamlardansın.
keşke göğüs sakatlığın olmasaydı da senden bench videolarıda görebilseydik..
videoların devamını bekliyoruz kolay gelsin :)

Teşekkürler thetramp. Ağır göğüs girememek benim de çok zoruma gidiyor açıkçası.

Hep gavurlarmı kaldırıyor bu kiloları diyordum , SCHWARZXXL ön yargılarımı yıktın diyebilirim .:)

1500lbs , 1 deil , 2 deil , 3 deil 7 tekrar masallah , cok riskli bu kilolar allah kaza bela vermez inş.

Abi bildigim kadariyla sen birde drug free calisiyorsun isin isine birde steroid girse kaldirdigin kilolar kac kgye cikar dusunemiyorum 80 kg barbell curl 110 kg omuza press falan bizler icin cok utopik rakamlar mukemmel tek kelimeyle.

Sağolasın Veyron.

Gültepe için tanıdığım bir taksici Teksas demişti. Ama ben İtü'nin salonunda da böyle çalışıyordum, o ayrı.

Omuz hep önem verdiğim bir bölge oldu ve üstüne düşünce sonuç veriyor.

Leg press haraketinde ellerimizle bacaklarımıza destek vermek haraketten çalmamıza neden olur mu bir tür hile gibi algılıyorum bunu

Selam;

Sevgili SCHWARZXXL,

Aynı sorun bende de var. Sağ omuzumu vaktiyle incittiğim için, göğüs antrenmanlarında, özellikle barla yapılan düz sehpa presste, stabilizasyon görevini üstlenen bağ dokunun negatif tekrarlarda sinyal vermesi ve bu uyarının dayanılmaz bir boyuta gelince istem dışı kendini gevşetmesi sonucu sağ bölgem ağırlığı indirmekte aciz kalıyor. Her ne kadar prensip gereği fitness tarzı çalışıyor olsam da, ara sıra ağır girerek kuvvet çalışmaları da yapmak istiyorum. Ama buna maalesef geriye sağlam kalan kısımlar yetmiyor.

Ve sanıyorum bende hiç bir zaman ağır göğüs antrenmanı yapamayacağım.

Bu arada video için başarılarının devamını dilerim. Bir motivasyon videosu hazırlamalısın. Ben önümüzdeki bir kaç ay içinde farklı spor dallarından kısa çekimler yaparak montajlı yeni bir video oluşturmayı düşünüyorum.

Mesela, yüzme, basketbol, tenis, kickbox, atıcılık vesaire gibi.

Bakalım....

Saygılarımla,

Dönüşümlü olarak kuvvet ve yağ yakımı çalışması yapıyorum. 0 karbonhidrat ile devam ettirdiğim her gün tek bölge çalışmasının 3. haftasındayım.

Bacak antrenmanımın son hareketi, Leg Press. 665 kilo, 7 tekrar.

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=5RqjzGEj8gY[/YOUTUBE]

bacak kaslarının yüklendikçe güçlenme özelliğine çok güzel örnek, hani derler ya 10 kaplan gücünde diye o hesap, ortalama boy ve ağırlıkta yaklaşık 10 kişi itiliyor

Teşekkürler arkadaşlar. Allah sakatlıklardan hepimizi korusun CarpeNoctum.

DEXONIA, evet, steroid hiç kullanmadım ama özellikle patlayıcı güç çalışmaları kuvvetlenmem açısından çok faydalı oldu.

John, ellerimle itmiyorum, dizlerimi tutuyorum. Sakatlığa karşı önlem diyelim.

Fitness&Model, incinme acı ve ağrıları benim neredeyse bütün eklemlerimde var. Göğsümdeki durum farklı. Göğüs-omuz bağlantısı yapan tendonlardan biri büyük ölçüde koptu. Çok ince bir kısım tutuyor. Onunla da yüklenemiyorum. Bench Press'e yüklenmeyi özledim açıkçası. Aslında sık sık video çekiyorum ama Youtube yerine daha çok Facebook'ta tutuyorum videoları.

Dr.SteelHammer, Squat çalışmaları özellikle çok yardımcı oldu bana.

Güç antrenmanlarına son 2-3 aydır yoğunlaştım. Biraz daha tecrübe kazanınca bir yazı yazmayı düşünüyorum.

Forumda +650kg bacak çalışan birinin çıkması gerçekten beni iyice motive etti:)

Keşke 3-4 sene önce kayıt olsaydımda diğer hareketlerinide görseydim:)

surakings2 çok motive olma bak :D anlamıyorum +650 basan bir insan seni nasıl motive edebilir herkes kendini geliştirir Schwarzxxl kendini geliştirmiş bu sporda fazlasıyla saygınlık hak eden bir insan ama bu seni nasıl motive eder bilemiyorum zaten motivasyon videolarıda saçma gelmiştir sonuçta aynadaki neyse o :)

umarım anlaşılmıştır saygılar :)

Ne bileyim,aniden +650 kg basan birini görünce ve bu forumdan biri olunca"Acaba bende büyüyünce basabilirmiyim" vb.diyerek çalışmaya başlarım:DMotive olma tarzım o herkezin bir tarzı vardır:D

Yaptığım patlayıcı güç egzersizlerinden bir örnek sunmak istedim. Sanırım 4. kez yapıyorum bunu. Form henüz oturmadı.

Behind the Neck Power Jerk; 110 kilo 2 tekrar, 120 kilo 1 tekrar, şeklinde.

Yaptığım patlayıcı güç egzersizlerinden bir örnek sunmak istedim. Sanırım 4. kez yapıyorum bunu. Form henüz oturmadı.

Behind the Neck Power Jerk; 110 kilo 2 tekrar, 120 kilo 1 tekrar, şeklinde.

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=x1L-WWxQBqs[/YOUTUBE]

Çok iyi tebrikler , merak ettiğim bir konu var ağırlığı kaldırırken tüm gücünüzü mü veriyorsunuz yoksa daha kontrollü mü ?

Back
Yukarı