SCHWARZXXL Antrenman

valla bravo ben bençte 100 ü zor basıyom omuzdada 50 60 arası çalışıyom bi,de ev ortamı yalnız başına maximum çalışmak imkansız tekrardan helal olsun

Omuz Antrenmanı

Videoları birleştirmeyi başaramadım. 3gp için adam akıllı bir editor ya da converter yok malesef. Windows Movie Maker'ı yükleyeyim derken MSN komple gitti.

Neyse, 2 adet video yüklüyorum. İlki 90kg ile 8 tekrar push press, ikincisi de 100 kg ile 6 tekrar. 0 carb diyetteyim ama gücümü korumaya çalışıyorum. Videoların başındaki hang clean ve power clean'lerde form berbat.

Buyrunuz;

Son düzenleme:
schwarzxxl;

tam sana özel mesaj ile yeni idman videosu eklemeyi düşünüyormusun diye mesaj atmayı düşünürken,bir anda yeni postunu gördüm,ayrıca teşekkür etmek isterim, motive olma konusunda eminim benim gibi birçok kişiye yardımcı oluyordur bu videolar,saygılar.

Biceps-Triceps Superset

İll iki sette videoyu çeken arkadaş triceps kısmını çekmemiş. 3. sette de arada kapamış kamerayı. 4. set tam.
Son sette bariz cheat var. Daha iyisini de eklerim umarım.

Son düzenleme:
schwarzxxl hayatında hiç kür yapmamış birisi olarak bu kilolarla superset giriyorsun tabi 0 karb diyeti yaptığını da hesaba katarsak,sen işin ..... iyicene çıkarmışsın.
80 kg biceps&triceps superset için anormal bir kilo , naturel olarak birçok vg'cinin ulaşamayacağı bir güç.Bu noktada senin ne kadar harika genlere sahip olduğunu görüyoruz...
bildiğim kadarıyla 1.90 küsür boyundasın, fakat kollar vucut glikojensiz olmasına rağmen oldukça hacimli duruyor, ölçüsünü biliyormusun?

şuan definasyonda olduğunu sanmıyorum düşük karbo ile o kilolar kalkarmı ? :)

eğer definasyondaysan küçük dilimi hemen yutuyorum :) değilsende süper kilolar tebrikler hocam.

mrozguryılmaz, bir önceki videosunda schwarz 0 karb diyet yaptığını söylemişti...
adamda insan gücü yok ki :)

Arkadaşlar, teşekkürler.

Evet, 0 karb yapıyorum. Ve hatta kuralına uygun olmayarak carb-up da yapmıyorum. 2-3 haftada bir 1 öğün diyet bozuyorum sadece. Gücüm çok şükür ki yerinde.

Malesef geçici olarak kaldığım sitenin salonundayım. Salonda bütün ağırlığı da yüklesem, bar dahil toplam 155 kilo ediyor. Ondan çoğu harekette tekrara gidiyorum. Squat rack olmadığı için o gördüğünüz bench'ten eğilerek barı sırtıma alıp squat yapıyorum ve maksimum 155 kilo ile çalışabiliyorum.

Önümüzdeki ay tam teşekküllü bir salona geçince, daha yüksek ağırlıklarla çektiğim videoları paylaşacağım inşallah. Allah sakatlık yaşatmasın hiçbirimize.

Motive edici yorumlarınız için tekrar teşekkürler.

Dİyetten sonra vücudunuzun glikojenle dolduğu hali görmek isterim :) 0 karbo dan sonra vücut çok iyi doluyor daha iyi hacim sağlıyor allah kaza sakatlık vermesin tek kelime süpersin.

Maşallah maşallah maşallah :)

Yorgunluğa ve diyete inat asılmaya devam.

105 kilo x 4

110 kilo x 3½.

Son düzenleme:
Back
Yukarı