xpoyrazx
Üye
Efendim öncelikle, bu forumdaki siz değerli hocalarıma saygılarımı sunuyorum. bu siteye uzun zamandır üyeyim, lakin forumlara katılamıyorum sadece okuyup geçiyorum bu minvalde konulara cevap yazamamış olabilirim zira bu kendi bilgilerime güvenmememle bağdaştırılmalıdır deyip;
siz değerli hocalarıma şunu sormak istiyorum. vücudumda karın kaslarım ve göğüs kaslarım gayet şekilli, göğüs kaslarımında daha fazla büyümesini istemiyorum.
amacım sadece omuz, biceps ve triceps çalışıp, şu bahsettiğim üç bölgeyi vücudun diğer bölgelerine göre daha heybetli göstermek.
sorum da şu sadece bu üç bölgeyi çalışabilir miyim.?
şu an kendi kafamdan yaptığım bir programım var ve programıma göre ;
omuz kol/omuz/kol varyasyonu ile çalışıyorum.
pazartesi, omuz
salı:kol(biceps/triceps)
çarşamba(mola)
perşembe omuz,
cuma(biceps)
cumartesi(triceps)
pazar(mola)
bu programıım doğru mu?
eğer yanlışsa bana yukarıdaki gibi hangi gün hangi bölgeyi çalışacağımı
içini doldurmadan(hareketleri yazmadan da yazabilirsiniz) yazabilir misiniz.
şimdiden fikirlerini benimle paylşan tüm yardım sever hocalarıma teşekkür ediyorum ve saygılarmı sunuyorum....
siz değerli hocalarıma şunu sormak istiyorum. vücudumda karın kaslarım ve göğüs kaslarım gayet şekilli, göğüs kaslarımında daha fazla büyümesini istemiyorum.
amacım sadece omuz, biceps ve triceps çalışıp, şu bahsettiğim üç bölgeyi vücudun diğer bölgelerine göre daha heybetli göstermek.
sorum da şu sadece bu üç bölgeyi çalışabilir miyim.?
şu an kendi kafamdan yaptığım bir programım var ve programıma göre ;
omuz kol/omuz/kol varyasyonu ile çalışıyorum.
pazartesi, omuz
salı:kol(biceps/triceps)
çarşamba(mola)
perşembe omuz,
cuma(biceps)
cumartesi(triceps)
pazar(mola)
bu programıım doğru mu?
eğer yanlışsa bana yukarıdaki gibi hangi gün hangi bölgeyi çalışacağımı
içini doldurmadan(hareketleri yazmadan da yazabilirsiniz) yazabilir misiniz.
şimdiden fikirlerini benimle paylşan tüm yardım sever hocalarıma teşekkür ediyorum ve saygılarmı sunuyorum....