Sütten,Peynirden,Yoğurt'tan protein almıyormuşuz !!

tolgafb

Üye
Bugün normal spor salonuma gittim.Antrelmanımı yaptım.Hocama beslenme ile ilgili soru sordum.
Hocam sabah kahvaltısında 3-4 yumurta,yoğurt,peynir,yulaf,süt gibi ürünleri tüketiyorum.Diyor 10 yumarta yemen lazım.Ayrıca sen yoğurt,peynir,süt gibi ürünlerden protein aldığını zannediyorsun ama almıyorsun !! etkisi olmuyor falan dedi.Karbonhidrat daha önemli. dedi sana gainer satabilirim dedi..bunlar sayesinde protein ve karbonhidrat' iyi alabilirsin dedi.ee ben doğal beslenicem.Dedi bunlar olmadan olmaz..ee şimdi ben o kadar yoğurt,süt peynir,kaşar boşunamı yiyorum...Bu protein tozu uzaydanmı geliyor ?kafa_

Zannetmiyorum ve üstteki arkadaşa katılıyorum.Sütten yoğurttan ve peynirdende protein alamıyorsak işimiz iş.Ama yinede en iyisini uzman doktorlar bilir.

sütten,peynirden,yogurttan protein alamıyoruz demek yanlıs olur ama içerisinde casein proteini bulundurdugu ıcın boyle soylemıslerdir sana.

ayrıca amacın proteın ihtiyacını karşılamak ise (eger satın almayı dusunursen) gainer degıl proteın tozu almalısın.

Galiba hocan seninle pek önemseyerek konuşmamış, biraz abartmış biraz saçmalamış

evet galina fazla tıklamayak bir kişilik parayı verdiğim içindir direk...Hoca işe ticari açıdan baktığı her taraftan belli...

Kasap et derdinde koyun can derdinde demişler. O ürününü satma derdinde seni düşündüğü yok. Sana yine az söylemiş para için neler neler uyduranları gördüm. En dandik aminoasitleri süper ürünmüş gibi pazarlıyanlardan 3 aylık sporculara steroid vurduranlara kadar.

hocana lisede okurken biyoloji derslerine bedencinin girip girmediğini sor ve akabinden salonu ebediyyen terk et..yeni , aklı başında ve dalga geçmeyecek bir hoca bul..

• Like
Reactions: Azi
Vallahi dize doğru diyorsun.Ben 1 aydır gidiyorum forum'dan okuyorum bol bol hoca bana öyle diyince şaşırdım alla halla diye..Diyorum hocam ne yiyim ne bulursan ye beslenme programı yokmu hocam..Diyo öyle bir saçmalıkmı olur bu gün bunu ye yarın şunu ye diye ..Yarın'dan itibaren başka salonlara bakmaya başlıyacam..

Hocan seni kazıklıyo :D ayrıl salondan bence hoca seni degil kendi çıkarlarını düşünüyo tamamen

Hep derim "yalandan kim ölmüş?" Söz her zamanki gibi yerini buldu :) Takma sen onu süt ürünlerinde en fazla protein ve karbonhidrat yağsız meyveli yoğurtta bulunur.

Back
Yukarı