Rinkushichi
Üye
Mükemmel bir video daha, bugün bacak antrenmanı var da bu videodan sonra sırt çalışmadan durabilecem mi bakalım 
[YOUTUBE]gGI_r_vqVFo[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]gGI_r_vqVFo[/YOUTUBE]
Individual leg press nasildi ya?
Ben leg press & leg press hamstring supersetinde aglamistim, o da cok fena. Denemis miydin hic? Isinman da fena bu arada ya, sprint lunge & box jump, hasta isi cidden.
Sprint lunge kilolarimiz da esdegermis ama leg press'te 60 kg dedigin 60-60 mi? Superset olsa bile cok az degil mi ya? Yani diger bacak kilolarina gore inanilmaz bir orantisizlik var.
Bi de video cok iyiymis cidden, pro adam belli ediyor kendini ya. Dirsekleri kitlemiyor filan basiyor direkt oyle, gerci sonlara dogru olup bittigi icin dirsekleri kitleyip bekledi birkac saniye ama.![]()
5 hareket bence biceps gibi küçük bir kas grubu için çok çok fazla. Tabii bir kere denemekten zarar gelmez.![]()
Ben de basligimda da belirtmistim ki gogus/triceps calismasinda triceps'ler iyice tukeniyor ama sirt/biceps daha fena olmali diye dusunuyorum, hic denemedim, ama sirtin icerildigi her supersetli rutinde forearm'larim cildiriyor benim, sirf o yuzden aglamakli oluyorum antrenman sirasinda. Bir de biceps'le supersetlenince ofofof diyorum. Denemek lazim.
Yarin muhtemelen muazzam biceps agrilariyla uyanacaksin. Ben 2 haftadir gogus/triceps'ten sonra triceps agrilariyla uyaniyorum ve 2-3 gun suruyor.
Insan isi degil ama yaptigin sey, farkindasindir. Sirt/biceps falan nedir abi.
Git duz adam gibi piramit takil, set aralarinda bir dakika dinlen. Ne gerek var superset, bi de sirt biceps yani.![]()
Üye olduğunu bilmiyordum. Tamamını izliyormusun merak ettim. Yani bolgesel idmanlar 30-40 dk mi?