Ben böyle zevkli ve yıpratıcı bir bacak antremanı görmedim, çok eğlenceliydi özellikle yaptığım garip hareketlerde salondakilerin attığı bakışlar görülmeye değerdi
1-2 dk koştuktan sonra malzemeleri ayarladım
Dips yerine squat için barı yerleştirdim, arkama deadlift için diğer barı hazırladım, smith machineyi lunge için hazırladım, bu aletleri kullanıma kapattım, diğerlerine ayıp olsa da yapacak birşey yok sırayı kaptırsam antreman mahfolacak.
Sprint lungeden çok tırsıyordum ama yapabildim 3. setin sonunda kalp atışım 200e dayanmıştır herhalde,
Şiddetle tavsiye edeceğim 2 şey var, 1. si sprint lunge, 2. si fullsquat&deadlift süperseti
Sprint lungede quadlar ve popo coşuyor, fullsquat&deadlift süpersetinde bacaktan ziyade bel ve karın kasları isyan ediyor resmen, belimin ve karnımın acısından bacakları hissemedim, merkez bölgeyi güçlendirmek için birebir bu 2li diye düşünüyorum ayrıca mükemmel kondisyon kazandırır gibi, normalde kas yorgunluğundan bırakılır setler ama bunda nefes kesiliyor öyle bırakmak zorunda kalıyorsunuz
Leg extension ve curl zaten klasik şeyler zorlanmadım pek bunların sonuna eklediğim stairwells güzel bir hareketti, lunge yapıyoruz ama yüksek bir yere doğru yapıyoruz, bench sehpası, merdiven vs gibi.
Hemispheres gerçekten garip bir hareket, bunda da bacakta yorgunluk olmuyor nefes kesiliyor o yüzden 2 set yaptım ayrıca şort bu harekete uyumsuzdu yana doğru yaparken açamadım bacakları pek verim alamadm o yüzden ama güzel bir hareket.
Kalflara gelince,
Topuklar havadayken squat yapmak göründüğü kadar kolay değilmiş, dengeyi sağlamak çok zor, yamuk yumuk olsa da yaptım ve kalfler sürekli kasılı kaldığından çok canım yandı
Setler ve hareketler arası tempoya göre 1-2 dk dinlendim, 40-45 dk civari sürdü antreman ama gerçekten çok zevk aldım hiç bitmemesini isterdim ki ben bacaktan nefret ederim normalde, her zaman bu tarz yapabilirim bacak antremanlarımı. Çok iyi kondisyon, güç,dayanıklılık,denge kazandırır vücuda diye düşünüyorum, greg plittde daha garip garip bir sürü hareket var elimden geldiğince faydanalıcam bende antremanlarıma çok renk katıyor ve adamın antremanlarını uygularken farkediyorsunuz takdir etmemek saygı duymamak elde değil çünkü çok zor antremanları.
Özetle zevkli ve verimli bir bacak antremanıydı,bacak sebebiyle akşam ve yarın koşu yok, yarın omuz antremanım var, omuzu şoklamıcam ama farklı 3-4 hareket eklicem,ondan sonraki gün kol var, ondan sonra 10 günlük rutini bitirmiş oluyorum off vericem, tekrardan 10 günlük farklı bir program hazırlıcam.Şoklama antremanı yapmadığım 3 kas kaldı, omuz,biceps,triceps, biceps*tricepsi 1 günde hallederim zaten, omuzuda haftaya şoklıcam, sonraki 10 günlük rutin bittikten sonra da 2 hafta boyunca crossfit antremanı yapıcam, şimdiden tasarlıyorum neler yapacağımı.
Şu an korktuğum tek şey bu kadar zorlu antremanlara beslenmemin yetip yetmediği, 10 gün off vermeden hardcore çalışıyorum ve whey dahil supplement yok, antreman sonrası şeker de almıyorum 1 saat sonra tavuk pilav yiyorum eve gelip, 3000-4000 arası kalori alıyorum, yağ,protein,karbo dengeli şekilde yani çok iyi besleniyorum ama antreman sonrasında birşey kullanmamam kafama takılıyor, fiziksel olarak supplement eksikliği olmasa da psikolojik olarak etkileniyorum elbette, para bulamadım hala o yüzden 1-2 ay daha supplement kullanamıcam gibi.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:15 ----------
Crossfit haftasına daha var ama şimdiden ayarlıcam programı, haftada 3 gün bu antremanı yapabilirim epey zor gibi, tüm vücut çalışır bu antremanda, bu bayanı yeni keşfettim bench presste 60 kiloyla 3 set 20 tekrar yapıyor, ayrıca normal antremanlarda ısınıyormuş bu ağırlıkla öyle diyor :shock: Bir hanıma göre çok iyi performans
[YOUTUBE]iY2paIdfSK4[/YOUTUBE]