evet arkadaşlar forumda beni iyi tanıyanlar dahi bilmese de, 110 kilodan 70 kiloya kadar inmiş, daha sonra bu sporla tanışıp şu an 82-83 kilogramı görmüş birisiyim. Amacım Lean Bulk ve alternatif diyetler ararken forumda @Aranel hocamızın tanıttığı Carb Back Loading diyeti ile karşılaştım. Gerek @Aranel , gerekse @danirello 'ya bu diyetin inceliklerini, takıldıklarımı sordum ve sağolsunlar cevapsız bırakmadılar. Diyeti incelemek isteyenler için : Carb Backloading'e genel bakış. | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Diyetin 10 günlük bir prep phase yani hazırlık süreci var ve bu kısım bildigimiz ketojenik diyet gibi. Ben de dün sahur itibariyle başladım bu 10 günlük prep phase sürecine. @lordsoth abimiz bu diyetin günlüğünü tutan ilk üye yanlış bilmiyorsam, onun da yardımlarıyla inşallah temiz bir diyet dönemi geçiririz. Sağlıcakla kalın
[DOUBLEPOST=1405931429][/DOUBLEPOST]evet dün sahur ile başladım demiştim, sahurumu paylaşayım bu arada diyeti uygulayanların ve bilgi sahibi olanların tavsiyelerini bekliyorum 
Sahur
2 Tam Yumurta - 1 Yumurta Beyazı
3 Tel Çeçil Peyniri ( Yaklaşık 50 gr.)
100 gr. Çökelek
Yarım Domates
4-5 Yaprak Marul
Diyetin 10 günlük bir prep phase yani hazırlık süreci var ve bu kısım bildigimiz ketojenik diyet gibi. Ben de dün sahur itibariyle başladım bu 10 günlük prep phase sürecine. @lordsoth abimiz bu diyetin günlüğünü tutan ilk üye yanlış bilmiyorsam, onun da yardımlarıyla inşallah temiz bir diyet dönemi geçiririz. Sağlıcakla kalın

Sahur
2 Tam Yumurta - 1 Yumurta Beyazı
3 Tel Çeçil Peyniri ( Yaklaşık 50 gr.)
100 gr. Çökelek
Yarım Domates
4-5 Yaprak Marul