Yukarda açıklamasını yazdım hala VARMI BİLDİĞİNİZ Bİ PROGRAM demişsin bildiğim çok program var internette binlerce program yazılmış

ama sana uygun olanı sen bulacaksın yanında olsam hani bakar konuşurum şuna göre buna göre şu eksiği bu eksiği kapatcaz o zaman şunu yap bunu yap gibi. Mesela göğüs kafesin genişse butterfly kolları kapalı vaziyette göğüs kafesin darsa butterfly makinenin kollarını açıp o vaziyette çalış diyebilirdim örnek olarak verdim bunu.
Forum kurallarından bir bölüm
3.4 Forumda ezbere yani sıfırdan antrenman programı istemek doğru değildir.
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren
egzersizler bölümünü incelemeniz.
Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda
3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.
Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.
İlk 3 aylıklar için idman programı da vermiş. Ha en son cümlede dediği gibi hala tereddütlerin varsa mevcut programını ve diğer özelliklerini yaz bende yardımcıı olayım yardımcı olmaktan mutluluk duyarım