Di mi , çok profesyonel insanlar biliyorum kazein olarak lor kullanıyorlar. Zaten aldanmamıştımKazein hocamBiri uydurmuş whey diye almış başını gidiyor
![]()
100 gr lor peynirinin %20 si whey dir tam tersi yani100 gr lorun %20 si casein geri kalanida wheydir 5 yumurta beyaziyla omlet yaparsanda 10 numara kompleks protein olur
Evet karistirmisim [emoji106]100 gr lor peynirinin %20 si whey dir tam tersi yani
Bizim buralarda sadece peynir satan bir dükkandan çok az yağlı bir lor peyniri aldım , ve artık protein tozu kullanmayı bıraktım. 200 gram lor u blender a atıp üzerine su ekliyorum.İçerken bitmesin diye dua edicem neredeyse. Tadı o kadar lezzetli , bildiğin köy ayranı. Ve lorun kilosu 5 tl , yani 200 gram lık bir shake bana 1 tl ye geliyor ve son derece lezzetli.Günlük protein açığımı aklıma geldikçe lor ile kapatıyorum , Tavsiye ederim
bende sabahları
Lor peynir 100 grm
eti lifalif 100 grm
1 tam yumurta
sütaş light süt 100ml
atıyorum blenderda karıştırıp afiyetle yiyorum biraz süt az oluyor ama güzel ortalama kalori olarakta 500 kalori gibi bir orana sahip yanlış bakmadıysam diyet amacı ile alıyorum ama umarım cok değildir
Bu karisim ölüyü diriltirMerhabalar, ben de lor shake yapıp 2 ay kullanan bir kişiyim.
her gün 2, duruma göre 3 kere içiyorum.
50 gr lor
50 gr yulaf(kavuruyorum önce, yoksa midemden yulaf kokuları geliyor.)
1/2 çikita muz(muzun kilosu şuan 7 tl, uzak durunuz)
20 gr fıstık ezmesi
1 çay kaşıgı keten tohumu(sadece ilk içim için)
20 gr tahin (sadece ilk içim için)
200-250ml süt
az biraz bal
Maksadım geçirdiğim bir hastalık yüzünden kaybettiğim kiloları geri almak ve spora kaldığım yerden devam etmekti.
Yaklaşık 1000-1500+ kalori, 60-90 gr proteini buradan alıyorum. totalde 3200 cal aldığımı düşünürsek çok hesaplı benim için. Yoğun fiziksel iş temposunda beni gayet memnun etti. Yanlız buradaki önemli nokta içtiğiniz porsiyonlar için verdiğiniz aranın uzun olması, hali hazırda geç sindiriliyor. Şuan için lor shake içmeye ara verdim. Yağlanma konusunda korkmadım halende öyle yağlıcana bir insan değilim. Geçen hafta hastanede yaptırabileceğim tüm testleri yaptırdım(kafama esince yaptırıyorum ben). Bir anormallik çıkmadı.
Saygılar.