Protein Tozuna rakip LOR SHAKE !!!

Bizim buralarda sadece peynir satan bir dükkandan çok az yağlı bir lor peyniri aldım , ve artık protein tozu kullanmayı bıraktım. 200 gram lor u blender a atıp üzerine su ekliyorum.İçerken bitmesin diye dua edicem neredeyse. Tadı o kadar lezzetli , bildiğin köy ayranı. Ve lorun kilosu 5 tl , yani 200 gram lık bir shake bana 1 tl ye geliyor ve son derece lezzetli.Günlük protein açığımı aklıma geldikçe lor ile kapatıyorum , Tavsiye ederim

Bizim buralarda sadece peynir satan bir dükkandan çok az yağlı bir lor peyniri aldım , ve artık protein tozu kullanmayı bıraktım. 200 gram lor u blender a atıp üzerine su ekliyorum.İçerken bitmesin diye dua edicem neredeyse. Tadı o kadar lezzetli , bildiğin köy ayranı. Ve lorun kilosu 5 tl , yani 200 gram lık bir shake bana 1 tl ye geliyor ve son derece lezzetli.Günlük protein açığımı aklıma geldikçe lor ile kapatıyorum , Tavsiye ederim

Aynisini bende yapiyorum off günümse 200 250 gr loru cekiyorum blendırdan suyla iciyorum idman gunuyse idman sonrasi 500 ml sütle beraber çekiyorum pekmezde katiyorum harika oluyor toplam idman donu 60-75 gr protein ediyor protein tozu yerine kullanilabilir

• Like
Reactions: gqn
bende sabahları
Lor peynir 100 grm
eti lifalif 100 grm
1 tam yumurta
sütaş light süt 100ml
atıyorum blenderda karıştırıp afiyetle yiyorum biraz süt az oluyor ama güzel ortalama kalori olarakta 500 kalori gibi bir orana sahip yanlış bakmadıysam diyet amacı ile alıyorum ama umarım cok değildir

bastan soyleyeyim ben pis bogazli biriyim tastan yumusak ne olursa viz gelir yerim
lor kakao sut muz blendrladim ictim
ama hala midem bulaniyor
en guzeli kasik kasik loru ye gitsin
yada kir ustune yumurtasinivye gitsin

Merhabalar, ben de lor shake yapıp 2 ay kullanan bir kişiyim.
her gün 2, duruma göre 3 kere içiyorum.
50 gr lor
50 gr yulaf(kavuruyorum önce, yoksa midemden yulaf kokuları geliyor.)
1/2 çikita muz(muzun kilosu şuan 7 tl, uzak durunuz)
20 gr fıstık ezmesi
1 çay kaşıgı keten tohumu(sadece ilk içim için)
20 gr tahin (sadece ilk içim için)
200-250ml süt
az biraz bal

Maksadım geçirdiğim bir hastalık yüzünden kaybettiğim kiloları geri almak ve spora kaldığım yerden devam etmekti.
Yaklaşık 1000-1500+ kalori, 60-90 gr proteini buradan alıyorum. totalde 3200 cal aldığımı düşünürsek çok hesaplı benim için. Yoğun fiziksel iş temposunda beni gayet memnun etti. Yanlız buradaki önemli nokta içtiğiniz porsiyonlar için verdiğiniz aranın uzun olması, hali hazırda geç sindiriliyor. Şuan için lor shake içmeye ara verdim. Yağlanma konusunda korkmadım halende öyle yağlıcana bir insan değilim. Geçen hafta hastanede yaptırabileceğim tüm testleri yaptırdım(kafama esince yaptırıyorum ben). Bir anormallik çıkmadı.
Saygılar.

Öncelikle tarif için teşekkürler...

Ben 150 gram Lor
1.5 Su bardağı light Süt.
1 Adet Orta boy Muz
1 Tatlı Kaşığı (Tepeleme) Nesquik Kullanaray yapıyorum... Gerçekten muhteşem bir tat oluyor.. Tiryakilik yaptı lahsen bende:) En ufak bir LOR tadı gelmiyor ve mixer kuvvetli olduğu için tanede kalmıor.... Kimi yORUMMLARI OKUDUM Kako ile yapmışlar... Kakao çiğ sade şekilde adamı kusturur, normaldie yani beyenilmememsi.. Yalnız bu yaptığım şekil , bağımlılık yapıyor:))

Merhabalar, ben de lor shake yapıp 2 ay kullanan bir kişiyim.
her gün 2, duruma göre 3 kere içiyorum.
50 gr lor
50 gr yulaf(kavuruyorum önce, yoksa midemden yulaf kokuları geliyor.)
1/2 çikita muz(muzun kilosu şuan 7 tl, uzak durunuz)
20 gr fıstık ezmesi
1 çay kaşıgı keten tohumu(sadece ilk içim için)
20 gr tahin (sadece ilk içim için)
200-250ml süt
az biraz bal

Maksadım geçirdiğim bir hastalık yüzünden kaybettiğim kiloları geri almak ve spora kaldığım yerden devam etmekti.
Yaklaşık 1000-1500+ kalori, 60-90 gr proteini buradan alıyorum. totalde 3200 cal aldığımı düşünürsek çok hesaplı benim için. Yoğun fiziksel iş temposunda beni gayet memnun etti. Yanlız buradaki önemli nokta içtiğiniz porsiyonlar için verdiğiniz aranın uzun olması, hali hazırda geç sindiriliyor. Şuan için lor shake içmeye ara verdim. Yağlanma konusunda korkmadım halende öyle yağlıcana bir insan değilim. Geçen hafta hastanede yaptırabileceğim tüm testleri yaptırdım(kafama esince yaptırıyorum ben). Bir anormallik çıkmadı.
Saygılar.
Bu karisim ölüyü diriltir :)

Arkadaşlar herşey tamam güzel de bizim burda satılan lorlar bildiğimiz börek yaparken kullanılan lorlardan. Hani atıyım blender a içecek olsun yok öyle bisey mümkün değil topak topak tane tane duruyor ne kadar çeksem de. Buna rağmen denedim sütle loru birazda seftalı kattım hani nimete demek ayıp olur ama tırtıklı boğaza yapışan iğrenç bir hal aldı. Ne tür bir lordan bahsediyorsunuz insanın içtikçe icesi geliyor merak ettim doğrusu.o_O

Merhaba Beyler,

Evde basit bir yöntemle lor peyniri bilindigi gibi yapilabiliyor. Bende bu maksatla tarifteki shake`i denemek icin lor yaptim. Yapim sirasinda ortaya cikan peynir alti suyu bildigimiz gibi protein tozlarinin wheylerin ana maddesi. Bunu dökmek yerine bizler gibi bu spora gönül vermis kisilerin kullanmasi daha yararli olacaktir. Bu nedenle sizlere soruyorum; olusan bu peynir alti suyunu nasil tüketebilirim?

Back
Yukarı