Protein Tozlarına Dikkat Edilmeli !!

Doğallar varken yapayı kullanmalıyız yapaylar daha iyi diye birşey söylediğimi hatırlamıyorum, sadece whey proteinin kalitesinden bahsettim ürün yapay diye kalitesiz mi diyeyim amino asit profili kötü mü diyeyim anlamak istediğiniz gibi anlamayın herşeyi, kimin hangi akılla daha iyi yaşayacağı da belli olmaz sadece sizin doğrularınız yok elimde 1 ölçek whey protein var şimdi onun değerindeki proteini doğal olarak alacam diye işyerinde 5-6 tane baklagili tahılı karıştırıp öyle mi kullanayım sonrada bak bunlar wheyden daha kaliteli demenin mantığı nedir?

Antreman sonrası whey proteinin yerini hiç bir DOĞAL gıda tutamaz ve bu sporu yapanların en büyük destekçisi whey proteindir, kalitelidir amino asit profili son derece yüksektir ürünün doğal olmaması bu gerçeği değiştirmez kimseye doğalları bırakın hadi wheye koşun dediğimiz yok doğalı varken imkanın varsa tabi onu kullanacaksın ama herkes boş boş evinde oturmuyor, kaliteli amino asit alacam diye 4-5 ürünü kombine edip kullanamıyor iş güç sahibi insanlar ,bunlar içinde whey veya kompleks proteinler en iyi ve kaliteli seçeneklerdir olaya tek bir açıdan bakmayın en az zararla en çok verim nasıl alınır onun hesabını yapıyoruz biz bilgi sahibi olmadan da yok whey kanser yapar ciğeri parçalar , kalitesizdir demesin kimse koysun makaleyi okuyalım öğrenelim yanlış biliyormuşuz diyelim

Son düzenleme:
Beyler video izlemeden yorum yapanlar var adam kötü bişe söylemiyo fazla almak zararlı diyor doğruda söylüyor vücüda gereken protein 100 kg biri için 200 gr max.siz 300 alırsanız bu zararlı adam bunu anlatmaya çalışıyor ama bu sporu yapanların çoğu kısa sürede kas yapmak istediği için fazla dozda alarak çabuk kas yapacaklarını sanıyorlar .Doğada her şeyin fazlası zarar elbette doğal yoldan beslenerek daha iyi bir performans sağlanabilir.

---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

Şunuda eklemek istiyorum düzgün beslenmeyen ama protein tozu kullanan yalancı gelişme yapar görüntü olur belki ama Dann boy söyledikleri gibi mercımek-nogut-bezelye-kajuyu vb.doğal yollarla beslenen hem sağlıklı olur daha enerjik olur metopolizması daha hızlı olur ve gerçekden göründüğü gibidir hem kaslı hem güçlüdür salondaki kaslı üçgen adamları görüyorum çoğu kofti

Beyler video izlemeden yorum yapanlar var adam kötü bişe söylemiyo fazla almak zararlı diyor doğruda söylüyor vücüda gereken protein 100 kg biri için 200 gr max.siz 300 alırsanız bu zararlı adam bunu anlatmaya çalışıyor ama bu sporu yapanların çoğu kısa sürede kas yapmak istediği için fazla dozda alarak çabuk kas yapacaklarını sanıyorlar .Doğada her şeyin fazlası zarar elbette doğal yoldan beslenerek daha iyi bir performans sağlanabilir.

---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

Şunuda eklemek istiyorum düzgün beslenmeyen ama protein tozu kullanan yalancı gelişme yapar görüntü olur belki ama Dann boy söyledikleri gibi mercımek-nogut-bezelye-kajuyu vb.doğal yollarla beslenen hem sağlıklı olur daha enerjik olur metopolizması daha hızlı olur ve gerçekden göründüğü gibidir hem kaslı hem güçlüdür salondaki kaslı üçgen adamları görüyorum çoğu kofti

Düzgün beslenmeyip supplementlere abanan tabiki sonuca ulaşamaz o konuda herkes hemfikir anlatmak istediğim şey whey proteinin fiyat-performans-kolaylık-sindirim açısından kaliteli olduğudur ve zararlarının yararının yanında söz konusu bile olamayacağıdır, doğal beslenme imkanı olan adama git tozlarla beslen diyemez zaten kimse işin aslı doğal beslenmedir, beslenmeyi düzene oturttuktan sonra kişi tercih ederse sıra supplementlere gelir, supplementler doğal gıdaların yerini tutamaz ama yeri gelir supplementin yerini de hiçbirşey tutamaz, öcü değil bunlar ve kaliteleri yüksektir, spor yapan ve supplement kullanacak seviyeye gelmiş adam da ne yiyip içeceğini bileceği için zararını görmez faydasını görür işin özeti bu

Son düzenleme:
@Rinkushichi iyide bir tarafta konsantre urun var diğer tarafta bitkisel doğal gıdalr tabikide bu şekilde olcak amaç zaten bıyoljık değerı yukseltmek

hadı ya valla saol bılmıyordum ya ıyıkı ogrendım daha fazla kalorı ıcerdıklerını

tartısma dogal gıdalar uzerıne kurulu sen konsantre urun daha ıyı dıyorusn pes valla ya supersın

bu arada kombıne yapımında tartısmayalım ıstersen yok uzatıcam dersen whey proteının değil ızole wheyin karsına %154 bıyolık degr asan mın k.h lı bır kombıne sunucam

bilmediğin konuda atma bence

sen bu akılla çook yasamassın :)
Yav uzatma değilde sen şu %154 biyolojik değeri paylaşsan :) faydalanalım.

whey protein doğada olab birşey kefirde-yada en doğal sütte %15 oranında var doğaüstü diye birşey yok

sentetık urun dıye brısey yok ne garantısı her markanın urunu zaten sentetık degıl sentetık proteın nasıl oluyorklı wıder garantı verıyor

onun garantısını yerım ben :) o garantıyı ancak 3-5 safa verır o :) sentetık olma ıhtımalı olmayan urunde garantı süper ya :)

doğal olma olayı ise bazı katkı maddeleri yok o yanı yoksa yıne var yanı mesela aspartam koymnayan dogal yazar :)

iyide danny boy ben bu iddiaları doktorun gozunden yapıp bir anlam vermeye calıstım onun yorumlarına sadece. ayrıca sentetik uretilen amino asitler mevcuttur. ama sen bu konuda benden daha bilgilisin kabul ediyorum. ama sunuda unutma sporcu tayfası genel anlamda (ozellikle bb, yuzme, dovus sporları vs. gibi) whey protein kullanır. gereksiz yere mideyi ayranla sutle yogurtla bilmemneyle doldurup sattler suren sindirimle ugrasmaz. mideyide yormaz.gazla şişkinlikle filan hiç ugrasmaz. whey insan vucudunda en yuksek degerde kullanılan bir protein tipidir. ben gormedim phill heath , maurice green , usain bolt , vs gibi adamların diyetlerinde kuru fasulye soya yogurt sut bilmemne.... cunku gerek yok bunlara. ama sen vegansın o yuzden senin yemene saygım sonsuz.

uzun lafın kısası bos yere mideyi gereksiz seylerle doldurmanın alemi yok. gunde iki servis whey alıp. uc te saglam ogun yedikten sonra hersey cok basit. ama sen bu konuda benden daha deneyimli ve bilgili bir insansın. yorumlarını dikkate alıcam. tesekkur ederim.

Şunuda eklemek istiyorum düzgün beslenmeyen ama protein tozu kullanan yalancı gelişme yapar görüntü olur belki ama Dann boy söyledikleri gibi mercımek-nogut-bezelye-kajuyu vb. doğal yollarla beslenen hem sağlıklı olur daha enerjik olur metopolizması daha hızlı olur ve gerçekden göründüğü gibidir hem kaslı hem güçlüdür salondaki kaslı üçgen adamları görüyorum çoğu kofti

Salonda gördüğün kaslı adamların o iri kasları whey içerek yaptıklarını mı sanıyorsun ? :)

Back
Yukarı