Pastorize Yumurta (Likit Yumurta Akı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baris
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ya bencede banvit falan çıkarmalı bu tip bir ürün çünkü unakıtan hem marka güvenirliği hemde kişisel anlamda asla güvenimi kazanamamış bir isim.. ne diyelim işalla çoğalır bu tip ürünler

f85tr dedi:
arkadaslar bu pastorize yumurta akının fiatı ne ??? ne kadara satılıyor ???

Migros'taki fiyatı, cadde tarafında oturanlar Caddebostan Migros'tan temin edebilirler, Moda'da yok hicbir yerde :(
250 ml.'si 1.1 YTL. 25 gr. protein iceriyor.
500 ml.'si 1.9 YTL. 50 gri protein iceriyor.
Meyva suyu ile karistirilabilecegi söyleniyor.
ama sindirim olayı konusunda benim aklim karisik, cig yumurta bagirsaklardan atilmiyor mu?
Gerci 110 kg.'luk bir dostum cig yumurta icerek diet yapiyordu, hacmine bakacak olursak, kesinlikle o proteinleri sindiriyordu :D

Karasan dedi:
f85tr dedi:

Migros'taki fiyatı, cadde tarafında oturanlar Caddebostan Migros'tan temin edebilirler, Moda'da yok hicbir yerde :(
ama sindirim olayı konusunda benim aklim karisik, cig yumurta bagirsaklardan atilmiyor mu?
Gerci 110 kg.'luk bir dostum cig yumurta icerek diet yapiyordu, hacmine bakacak olursak, kesinlikle o proteinleri sindiriyordu :D

Sindiriliyor abi hem de proteinleri daha iyi oluyor çiğ proteinin, o konuda bir korkun olmasın, ben biraz araştırdım. Ancak korku duyulacak bir konu varsa o da çiğ yumurtanın Avidin denen maddeyi içermesi. Bu madde bağırsaktan emilen Biotin'i çökertiyor. Biotin, B grubundan bir vitamin ve eksikliği sorun yaratıyor ancak biz biotini farkında olmadan zaten diğer supplementlar ve yoğun yemekle fazlasıyla alıyoruz bu yüzden çok korkacak birşey yok, ben şimdilik günde 1 lt. içmeye çalışıyorum, bir sorun olacaksa kesin ilk bende olur :). Haber veririm.

Blitz dedi:
Karasan dedi:
f85tr dedi:

Sindiriliyor abi hem de proteinleri daha iyi oluyor çiğ proteinin, o konuda bir korkun olmasın, ben biraz araştırdım. Ancak korku duyulacak bir konu varsa o da çiğ yumurtanın Avidin denen maddeyi içermesi. Bu madde bağırsaktan emilen Biotin'i çökertiyor. Biotin, B grubundan bir vitamin ve eksikliği sorun yaratıyor ancak biz biotini farkında olmadan zaten diğer supplementlar ve yoğun yemekle fazlasıyla alıyoruz bu yüzden çok korkacak birşey yok, ben şimdilik günde 1 lt. içmeye çalışıyorum, bir sorun olacaksa kesin ilk bende olur :). Haber veririm.

Oki Blitz, sana zarar vermediği aşikar, dur o zaman ben şimdi iki amino ve yarim bardak yumurta aki patlatayim sifa niyetine :D

saolasın yarın bi ugrayayım mıgros gima geceyim bulurum herhalde :) deneyen varmı nasıl yenilse daha lezzetli oluyor ???

f85tr dedi:
saolasın yarın bi ugrayayım mıgros gima geceyim bulurum herhalde :) deneyen varmı nasıl yenilse daha lezzetli oluyor ???
Ben pisboğaz olduğum için kalori olsun çamurdan olsun diyerek sade şekilde bile afiyetle içiyorum ancak, bence çiğ içecekseniz ve benim gibi değilseniz, süt ve toz şeker veya bal ile karıştırın hatta blender varsa muz koyup blenderdan geçirin(offfff canım çekti direk, keşke evde bal ve muz olsa).

Blitz dedi:
f85tr dedi:
Ben pisboğaz olduğum için kalori olsun çamurdan olsun diyerek sade şekilde bile afiyetle içiyorum ancak, bence çiğ içecekseniz ve benim gibi değilseniz, süt ve toz şeker veya bal ile karıştırın hatta blender varsa muz koyup blenderdan geçirin(offfff canım çekti direk, keşke evde bal ve muz olsa).

migrosa haftaya gelecekmis sordum..
burnumuzu kapatır iceriz yaa ne olacak, suyla protein tozu icen adamız

Pump Forever dedi:
Blitz dedi:
f85tr dedi:

Suyla aromasız protein tozunu içebiliyorsan bunu çok rahat içersin. Ayrıca birşey farkettim, geçen gün koşuya gittik arkadaşla, bi kutu ak torpidoda duruyordu. Koşu sonunda araba güneşte kalmış ve ak baya ısınmıştı (30 C falandır), ısınınca iğrenç bir koku oluşmuştu ve zor içtim. Buzdolabından çıkartınca ise, 0-4 C arasındayken tadı neredeyse suyla aynı diyebilirim.

Blitz dedi:
Pump Forever dedi:
Blitz dedi:
f85tr dedi:

Suyla aromasız protein tozunu içebiliyorsan bunu çok rahat içersin. Ayrıca birşey farkettim, geçen gün koşuya gittik arkadaşla, bi kutu ak torpidoda duruyordu. Koşu sonunda araba güneşte kalmış ve ak baya ısınmıştı (30 C falandır), ısınınca iğrenç bir koku oluşmuştu ve zor içtim. Buzdolabından çıkartınca ise, 0-4 C arasındayken tadı neredeyse suyla aynı diyebilirim.

Ne diyeyim ki sana... Iso cool u suya karıstırıp ( kasıkla, blender degil) icmeyi deneyin.. bu ondanda igrenc galiba

Pump Forever dedi:
Blitz dedi:
Pump Forever dedi:
Blitz dedi:
f85tr dedi:

Ne diyeyim ki sana... Iso cool u suya karıstırıp ( kasıkla, blender degil) icmeyi deneyin.. bu ondanda igrenc galiba

Abi daha ötesini de başardım bi keresinde acelem vardı evden kutuyu alıp çıktım, sonra antrenmanı tamamladım. Arabaya döndüm açtım bagajı, vişneli isocool'u çıkarttım bir ölçeğe yakın dolu tozu kuru kuru ağzıma attım. Çok iğrençti, whey gibi sanıyordum ama değilmiş, neyse kusmadım ama baya rahatsız ediciydi hakikaten.

haha ne diyim ben sana... :)
tahmin edebiliorum igrencligi..

bu pastörize yumurta sadece istanbuldaki migroslarda varmıs.ben eskişehirde her yeri gezdim yok yok yok.yaw ne talihsiz adamım .haslamaya devammm.bıktım be her sabah haslamaktan yemek yerken artık tadına deil alacagım protine felen bakıyorum.iyce manyak oldum ben yaw :badgrin:

fırat 26 dedi:
bu pastörize yumurta sadece istanbuldaki migroslarda varmıs.ben eskişehirde her yeri gezdim yok yok yok.yaw ne talihsiz adamım .haslamaya devammm.bıktım be her sabah haslamaktan yemek yerken artık tadına deil alacagım protine felen bakıyorum.iyce manyak oldum ben yaw :badgrin:

Boşveeeer moralini bozma ADANA'da da yok bende her sabah 10 tane yumurta haşlıyorum ama ne yapalım elden bişey gelmiyor. :( :(

fırat 26 dedi:
valla ben de senden farklı degilim.. hatta yumurta haslamaktan yumurta uzmanı oldum.. delisi de denebilir.. artık hangi renk yumurtanın ne kadar sarı ne kadar beyaz içerdigini, hangilerinin sert kabuklu hangilerinin hava bosluklu oldugunu ve daha bi sürü seyi yumurtayı elime aldıgımda söylüyom :) allah sonumuzu hayırlı etsin..

Valla baktım yumurta almak sorun oluyor bende bizim markete yumurta getiren adamlarla konuştum adam bizim eve haftada 3 kep yumurta bırakıyor.Geçende valla abi bazı bakkallar bile senden az yumurta alıyor diyor. :D :D Düştüğümüz durumlara bakın yav...

100 gramda 9 gramdan fazla olması lazım sonuçta bunun içinde sarı yok. %10'un üstüne çıkması lazım protein oranının.
Arkadaşlar ayrıca antreman sonrası acil protein ihtiyacını karşılamak için uygun mu sizce bu? Sıvı olması bakımından sindirim daha hızlı olur gibi geliyor.

Back
Yukarı