Gumrukten gecerken bazi kelimeler yasaklaniyo bu sekilde kapatiyolar sıkıntı yok yaniarkadaşlar ben bu ürünü internetten sipariş ettim. 1 haftadır kullanıyorum. fakat daha bugün şunu farkettim. kutu üzerindeli %100 whey ibaresinin üzerine siyah bi etiket yapıştırarak kapatmışlar. yani sadece whey yazıyor. bunun sebebi ne olabilir?
kim nerden bileblir aldığın firmaya sormayı edensen. kahin değil ki burda kimse.Tekrar soruyorum koydugum kiyafet dolabina kokusunu veriyor neden olabilir ?bozukmu yoksa kapagimi kapanmiyor tam olarak
1 ölçekteki içeriklerBeyler servis başına ne kadar bcaa almış oluyoruz.Bilen varsa söyleşinin 5,5 bcaa 4,5 glutamin diyor , bu bir kutudaki amino acid mi yoksa bir ölçekteki amino acid mi ?
Tesekkurler1 ölçekteki içerikler
Tesekkurler , sizce yeterli mi bu bcaa ve glutamin orani , 2 yildir spor yapiyorum , beslenmemi ayarladim extra universal kreatin ve bu ürünü almayi dusunuyorum.1 ölçekteki içerikler
Tat konusunda
Süt ile yapılınca tadi güzel,su ile yapınca bişeye benzemiyor.
Topaklanma konusunda
Süt ile yapınca az da olsa topaklaniyo. Su
ile yapınca hiç Topaklanma olmuyor
o zaman yarım bardak suya dök karıştır sonra yarım bardakta süt ekle.
sorun yok o zaman.Ben sadece su ile yapıyorum. Tat 2. Planda benim için
Siparis ettim geliyor takipte ol yazıcamÇilekli aromasını deneyen var mı ? Epeydir çikolotalı kullanıyorum bıktım.
Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim..
Çileklisini bugün aldım çikolatadan daha güzel diyebilirim.Çilekli aromasını deneyen var mı ? Epeydir çikolotalı kullanıyorum bıktım.
Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim..
Optimumun etkisi hakkında yorum yapabilir misiniz? Hardline 3 Matrix kullanıyorum bitirince Optimum almayı dusunuyorum.Çileklisini bugün aldım çikolatadan daha güzel diyebilirim.