3 aydir yapiyorsun bukadar ozenme supplementlere.gerek yok bcaa yaArkadaşlar bu ürünün içerisinde 5.5 gram bcaa var. Ben 3 ay spor salonuna gittim. Şimdi ise eve ağırlık seti dambıl aldım evde çalışıyorum. Protein tozum bitti. Protein tozuyla birlikte bcaa da alacaktim. ****** de bu ürünü gördüm. Sizce bu ürünü aldığımda ekstra bcaa almama gerek varmı.
Cevabın için teşekkür ederim. Yeteri kadar beslenmeme dikkat edemiyorum. Bu yüzden dolayı da kas kaybı yaşamak istemiyorum. Beslenmeme dikkat edemiyorum desem de son 4 ayda 12 kg vermiş birisi olarak akşam en gec 19 da yemeği kesiyorum. Hatta 18.30 diyebilirim. 84 den 70 düştüm az bir göbek kaldı boy 174 cm. Evde ağırlık çıkışı yada öncesi hızlı tempo yürüyüş yapıyorum. Kas kazanmak istiyorum. Tavsiyelerin nedir3 aydir yapiyorsun bukadar ozenme supplementlere.gerek yok bcaa ya
Üzerine bir de kreatin eklersen bence bomba olurgold whey gaspari bcaa 6000 kombin yaptım beyler 8 aydır yapıyorum bu sporu sizce bu kombin iyi olmuşmudur
Hocam xtendi antrenman sırasında kullandınız mı hiç ?Güç ve dayanıklıklılık artışı sağlıyor mu acaba?Üzerine bir de kreatin eklersen bence bomba olur
Scivation Xtend kullanıyorum , ON Gold Whey ile. Acaba gaspari ile değiştirsem mi diyorum Xtend'i?
Hocam xtendi antrenman sırasında kullandınız mı hiç ?Güç ve dayanıklıklılık artışı sağlıyor mu acaba?
Assault,noxplode falan en çok korktuğum supplementlerden.Kullanmayı istiyorum ancak biraz çekiniyorum açıkçası.1 ölçeğin 3/4ünü antrenmanın hemen öncesi , 1/4'ünü de antrenmanın ortasında içiyorum. 1/4 antrenman ortasındakinde yarım ölçek protein tozu da katıyorum. Biraz uzun sürüyor antrenmanlarım , uzun aralık veriyorum ağırlık arttırdığım için zorlanıyorum diye. Ekstra bir güç vs. hissettiğimi hatırladığımı söyleyemem doğrusu uzun zaman oldu başlayalı bu 3. kutum. Ama memnunum hacim konusunda , tabi beslenmem de fena değil özellikle son zamanda ama kullan diyebilirim. Yalnız hatırladığım şu var ertesi gün ağrıları pek olmuyor , zaten biraz yorgun bir tipimdir eskiden ertesi gün ağrıları ile çekilmez oluyordu spor ; bu scivation da recovery supplementi bir yerde bu. Zaten üzerinde de öyle yazıyor , BCAA sonuçta. Güç ve dayanıklılık artışı istiyorsan BSN Noxplode tavsiye ederim. Kesinlikle tavisyemdir.
Üzerine bir de kreatin eklersen bence bomba olur
Scivation Xtend kullanıyorum , ON Gold Whey ile. Acaba gaspari ile değiştirsem mi diyorum Xtend'i?
Valla kendim kullanmadım ama çok popüler bir ürün , kullanan birkaç kişi biliyorum. Yorum almamıştım hepsinden ama memnundular. Pump etkisi , bcaa falan da var az miktarda. Beta alanin de var yani normalde etkili olması lazım. Ürün orjinaldir heralde. Pump etkisi istiyorsan bir dahaki sefere bsn noxplode denemeni tavsiye ederimmp assault 435 gr var elimde ama hiç etkisini görmedim düzenli antreman yapan birisiyim bide nasıl görmedim ona yanıyorum weiderin kreateini var oda bitmek üzere
Bodybuilding com da kaç puan aldığına bakıp bir fikir edinebilirsiniz.Optimum gold vanilya aromali kullananlar tad olarak nasil
Aynen tadı gerçekten çok güzel ama şekerli gibi geliyor 250 ml suyla tüketiyorum antrenman sonrası şekeri yarıya indirselermiş tadı resmen nesquick diyebilirim.arkadaşlar ben sütlü çikolata olanını aldım. extreme milk chocolate olarak geçiyor. Tadının çok güzel olduğunu söyleyebilirim. Tek bir kusuru var bence, tatlandırıcısı fazla kullanılmış. Çok şekerli bir tadı var. 200 ml süt ile yaptığımda şerbet gibi oluyor. 300 ile yapıyorum. yine de çok şekerli. Ama kötü değil yani.