Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Arkadaşlar Türkiyedeki on. Gold wheylerin amerika değil irlanda üretimi oldugu soyleniyor. Sizce doğrumu?

Dubai diye biliyordum ben yanlış hatırlıyor olabilirim.

Merhaba,

Ağustos ayının sonlarına doğru gnc firmasından whey protein almıştım.Proteini biraz kullandım fakat başta kullandığım nutrex kadar cok etkisini goremediğim için ,ağzını kapatıp güneş gormeyen bir yerde muhafaza ettim.Crossfit ağırlıklı calıstığım için antremanlarım bir hayli yorucu geciyor ve kas ağrılarım oluyor.Bunun sebebininde ;vucuda yeterli protein girmediği için kan pompalanan kasların iyileşemeden tekrar antreman yapmaya başlamak olduğunu dusunuyorum.Sorum ise şu şekilde olacak ; Ağustos ayının sonlarında aldığım whey proteini gunes gormeyen bir yerde muhafaza ediyorum içinde hala 20 olcek toz var ve son kullanma tarihi jan 2015 yazıyor,kokusunda cok bir değisiklik yok gibi.Kullanmamda her hangi bir sorun olur mu?

Lutfen bu işte ciddi anlamda bilgisi olan insanlar yanıtlarsa sevinirim.Neticede sağlık.
Teşekkürler
Hamza BAYATAK

Merhaba,

Ağustos ayının sonlarına doğru ****** firmasından whey protein almıştım.Proteini biraz kullandım fakat başta kullandığım nutrex kadar cok etkisini goremediğim için ,ağzını kapatıp güneş gormeyen bir yerde muhafaza ettim.Crossfit ağırlıklı calıstığım için antremanlarım bir hayli yorucu geciyor ve kas ağrılarım oluyor.Bunun sebebininde ;vucuda yeterli protein girmediği için kan pompalanan kasların iyileşemeden tekrar antreman yapmaya başlamak olduğunu dusunuyorum.Sorum ise şu şekilde olacak ; Ağustos ayının sonlarında aldığım whey proteini gunes gormeyen bir yerde muhafaza ediyorum içinde hala 20 olcek toz var ve son kullanma tarihi jan 2015 yazıyor,kokusunda cok bir değisiklik yok gibi.Kullanmamda her hangi bir sorun olur mu?

Lutfen bu işte ciddi anlamda bilgisi olan insanlar yanıtlarsa sevinirim.Neticede sağlık.
Teşekkürler
Hamza BAYATAK
Sorun olmaz, kullanabilirsin..

Evet doğru zaten ON un menşei ingilteredir İrlanda'da üretilir orada üretilen başka markalarda var sanıyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

evet fiyat açısından uygun bi üründü bende 150 liraya aldım 1 ay önce şu anda 25 lira zam gelmiş. bu takviyeyi günde 2 servis kullanıyorum antremandan sonra ve sabah kalkınca.zaten herkezin bildiği gibi on markasının kalitesi tartışılmaz.gerçekten kas kütlesini arttırmaya yardımı çok büyük verdiğiniz paraya değiyor fakat 175 lira olduğu için artık başka ürünler deniyecem sei nutrition diye bi ürün var 100 liraya sonuçta hepsi whey etkisi aynı diye düşünüyorum

acaba bu urunun normal whey %100 isolate performance ile farki nedir ben aerikadan gold standart olmayaninda aldim ve proteinorani bu gold standart olanindan daha yuksek ve bir sorum daha olacak protein tozlari kapagi nekadar sure acik kalirsa bozulur

Lutfen acil cevaplayin su wheyde haram olan maddeler varmi?

Bu üründe yok. Ama beef (et proteinleri ) ve bazi sıvı aminoasitler haram diye biliyorum. İcınde et olablardan uzak dur bu ürünü kullanabilirsin

arkadaşlar bu ürünü amerikalı bir arkadaşım da tavsiye etti.. bu ürünü türkiyede nerde bulabilirim. alış veriş sitelerinde var fakat bir kaç kişi burdan bulduğum optimum ürünlerinin bulgaristan üzerinden geldiği dolayısıyla kaçak olduğunu söyledi içeriğine buna göre farklı (imiş) nerden sağlam bulabilceğimi söyleyebilir misiniz?
İstanbul cevahirde var orjınal sinema katında

Bu üründe yok. Ama beef (et proteinleri ) ve bazi sıvı aminoasitler haram diye biliyorum. İcınde et olablardan uzak dur bu ürünü kullanabilirsin
Icindekilerede baktigim zaman zararli maddeler gormedim bende bitane olimp isolate vardi simdi kullanmiyorum icinde e133 var bu maddenide deterjan ve saire gibi urunlerde kullaniyorlar

Icindekilerede baktigim zaman zararli maddeler gormedim bende bitane olimp isolate vardi simdi kullanmiyorum icinde e133 var bu maddenide deterjan ve saire gibi urunlerde kullaniyorlar

Onu bilmiyorumda haram bişey yok icinde. Beef amino asit tabletlerde yabanci ulkeler yaptigi icin islami usule göre kesmiyolar hayvanlari ama bu ürunde öyle bisi yok

Arkadaşlar selamlar. Birileri kesin sormuştur aynı soruyu. Fakat malum 213 sayfa. Biraz okudum yoktu. Yanlışımız varsa affola. :D
Vücut geliştirmeye başlayalı 6-7 hafta kadar oluyor. Şu an kardiyo ağırlıklı bir program üzerinden antrenmanlarımı yapıyorum fakat 1-2 hafta içinde PT'ım programı kas kütlesine yönelik değiştirecek sanıyorum. Bu esnada protein tozuna başlamak istiyorum. Bu ürün ve MT Nitrotech arasında kaldım bir sürü arkadaşım gibi. Hocama da danışacağım tabiki fakat şimdiden araştırmaya başlamak istedim.
Önerileriniz nedir acaba?

Back
Yukarı