tesekkur ederim tavsiyenizi uygulayacamKarşılar ,optimum wheyi ant.önce ve sonra alırsan ant.öncesinde kreatine de alırsan bi sıkıntı olmaz ben öyle yapıyorum gayet başarlı
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
tesekkur ederim tavsiyenizi uygulayacamKarşılar ,optimum wheyi ant.önce ve sonra alırsan ant.öncesinde kreatine de alırsan bi sıkıntı olmaz ben öyle yapıyorum gayet başarlı
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
creatine içermeyen wheye ara vermenize gerek yok...
Arkadaşlar bir kaç gün önce ******'den optimum gold aldım n11 aracılığıyla. Bir süredir optimum kullanmıyordum ama tadı çok değişmiş gibi geldi, hiç bir çikolata tadı yok. Açıkcası biraz kafam karıştı. Bu ürünün sahte olma ihtimali var mı? Son zamanlarda optimum alanlar ürünün tadı nasıl? Öncekilere göre bir fark var mı?
Bu ürün için orta seviyede, en iyi kullanım nedir?
Günde kaç ölçek ve kaç ml. olmalı?
Arkadaşlar merhaba, kilo almak için bol bol beslenmeye çalışıyorum ara öğünlerde yulaf ve kuru yemişler yemeye özen gösteriyorum. Supplement almak istiyorum, Optimum Gold ile Multipower Mass Gainer arasında kararsız kaldım. Optimum sadece protein ve 70+servis çıkıyor 1 kutuda, optimum ise karbonhidrat karışımlı ve 30 servis çıkıyor 1 kutuda. Optimum gold kullanırsam hacim artışım olur mu? Kilo almak isteyen arkadaşlar bu ürünü kullandılar mı?
Her yerde bu fiyat zaten. Sadece g-n-c de kendi getirdikleri ürünler daha pahalı onlarda da indirimler oluyor...Herkes optimum icin 200 300 liradan bahsediyor girin supplementler.com a 174 tl yaaw
Neden ?Optimum