Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
1 ay kadar kullandım bu ürünü. Açıkçası pek bir faydasını görmedim. Optimum' un tamamen pazarlama harikası olduğu kanaatindeyim. Çoluk çocuk hep bundan alıyor. Aynı fiyata çok daha kaliteli ürünler var piyasada.
İkisi de aynı firmanın ürünü biliyorsunuz değil mi?

Optimum diyerek Gold Standart' ı kastetmiştim zaten yanlış anlaşılma olmuş. Zira Sytnha6 ''BSN'' kutusu gözümün önünde şu anda.
Optimum nutrition ile bsn aynı firmanın ürünü, glanbia plc... Ürünler ile ilgili yorum yazarken konu ile ilgili tam bilgi sahibi olmanızı öneririm...

Tamam da kardeşim biri whey biri de komplex sen de bunu bil isterim
Sn. Clades,

Sizin bu yazdığınızın benim yazdığım ile ne alakası var? Ben ikisi de whey veya ikisi de blend mi yazdım? Hangi ürünün ne olduğunu gayet iyi biliyorum merak etmeyin...
Bir kullanıcı optimum sadece pazarlama harikası yazdığı için ben de bsn de aynı firmanın ürünü yazdım, yani eşit durumlarda olduğunu belirttim.
Bu arada bir kullanıcının bsn den daha fazla verim alması kadar doğal bir şey olamaz, kimine bir ürün daha fazla yarar sağlarken diğerine diğer ürün daha faydalı olabilir bu gayet doğaldır.

Optimum nutrition ile bsn aynı firmanın ürünü, glanbia plc... Ürünler ile ilgili yorum yazarken konu ile ilgili tam bilgi sahibi olmanızı öneririm...
Tamam hocam bir tek siz biliyorsunuz biz hiç bir şey bilmiyoruz. Araştırmadan cahil cahil yazıyorum ben buraya boşuna da 2 yıldır vücut geliştiriyorum, boşuna bir dünya supplement kullanıyorum. Bsn ve optimum'un aynı olduğunu bildiğimi belirttim yukarıda fakat siz hala anlayamadınız.

Son düzenleme:
Tamam hocam bir tek siz biliyorsunuz biz hiç bir şey bilmiyoruz. Araştırmadan cahil cahil yazıyorum ben buraya boşuna da 2 yıldır vücut geliştiriyorum, boşuna bir dünya supplement kullanıyorum. Bsn ve optimum'un aynı olduğunu bildiğimi belirttim yukarıda fakat siz hala anlayamadınız.
Nerede belirttiniz bunu? Benim uyarım sonrasında hala sytnha 6 kutusunda "bsn" yazıyor diyorsunuz... E madem biliyordunuz on pazarlama harikası bsn öyle değil neden diyorsunuz? Neyse sizin de kendinize göre düşündüğünüz bir şey vardır,

İyi sporlar daha nice 2 yıllar diliyorum size...

Beyler şu ikisi arasında seçim yapamıyorum yardım edermisiniz
Adsız.png

Sn. Clades,

Sizin bu yazdığınızın benim yazdığım ile ne alakası var? Ben ikisi de whey veya ikisi de blend mi yazdım? Hangi ürünün ne olduğunu gayet iyi biliyorum merak etmeyin...
Bir kullanıcı optimum sadece pazarlama harikası yazdığı için ben de bsn de aynı firmanın ürünü yazdım, yani eşit durumlarda olduğunu belirttim.
Bu arada bir kullanıcının bsn den daha fazla verim alması kadar doğal bir şey olamaz, kimine bir ürün daha fazla yarar sağlarken diğerine diğer ürün daha faydalı olabilir bu gayet doğaldır.
Kardess demek istedigim optimumu ya da synthayi kullanmayi bilmeyen verim almaz zaren. Her ikisinin de ayri kullanimlari var. Belki de kullanmayi bilmiyordur anladın

merhaba beyler parliamonun da dediği gibi bu ay aldığım üründe topraklanma var ve sanki tadı biraz fazla hafif. 2 ölçek attığımda bile ki genelde 2 ölçek kullanıyorum tadı fazla hafif çikolata tadı hiç gelmiyor güya duble. alımışım ben combatın koyu kıvamına sanki protein tozu içmemişim gibi hissettim bu ürünü ilk kullanışım bu arada.

merhaba beyler parliamonun da dediği gibi bu ay aldığım üründe topraklanma var ve sanki tadı biraz fazla hafif. 2 ölçek attığımda bile ki genelde 2 ölçek kullanıyorum tadı fazla hafif çikolata tadı hiç gelmiyor güya duble. alımışım ben combatın koyu kıvamına sanki protein tozu içmemişim gibi hissettim bu ürünü ilk kullanışım bu arada.
Kardes nerden aldın ya da sipariş ettin??

Yuh ya bizim şansımızamı oldu bu şimdi supplementler.com dan sipariş ettim ürün içeriğimi değiştirdi ne oldu acaba
Dostum benre ayni firmadan aldim 1 hafta once herhangi bir toparlanma felan yok daha once kullanmadim ilk kullanisim tadi hakkinda karsilastirma yapamam, gelen urunun tadi gayet iyi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle Haziran 2013 tarihinde 104 kg başladığım spor serüvenime şu an itibari ile 87 kg ile götürmekteyim yağ oranım hala biraz fazla,göbek ve kol bölgelerinde sarkmalar toplamadı hala ne yazıkki. Öncelikli olarak elimde Optimium %100 Whey, Universal 3001 Amino asit ve kreatin mevcut bunları nasıl kullanmalıyım ve ne tarz bir beslenme ile program önerirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim .

Back
Yukarı