Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
kardeşim 200 - 250 ml koyman yeterli, zaten yanlış hatırlamıyorsam önerilen miktarda o kadar olmalı ;)

Supplementler.com'da Optimum Gold Standart Whey 174.00 TL. Çok pahalı geldi bana. Bunun yerine hangi Whey kullanılabilir?

Supplementler.com'da Optimum Gold Standart Whey 174.00 TL. Çok pahalı geldi bana. Bunun yerine hangi Whey kullanılabilir?
Kompleks bi urun alablrsn combat gibi. Ama aldgn tozun servis/fiyat hesaplamasni yap . Optimum o yönden gayet uygundu.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

dün akşam tozu hazırlarken baktım aklıma geldi 180 - 240 ml arası önerilen miktar kutuda yazan. ben 200 ml koymayı tercih ediyorum

Bende optimum kullanıyordum 160 a almıştım son aldığımda sonra fiyatı artınca başka be alırım diye baktım dymatize iso100 e karar verdim 198 liraya bulunuyor 81 servis çıkıyor içinden ve hidrolize whey. Optimum dan 72 servis çıkıyor servis başı maliyeti aynı oluyor iki üründe de iso 100 e bakabilirsiniz..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Almayı düşünüyordum fakat fiyati gitti gidiyo . Çok pahalandi gercekten bunun yerine hardline matrix alacam fiyati düşmezse.[DOUBLEPOST=1389978741][/DOUBLEPOST]
Bende optimum kullanıyordum 160 a almıştım son aldığımda sonra fiyatı artınca başka be alırım diye baktım dymatize iso100 e karar verdim 198 liraya bulunuyor 81 servis çıkıyor içinden ve hidrolize whey. Optimum dan 72 servis çıkıyor servis başı maliyeti aynı oluyor iki üründe de iso 100 e bakabilirsiniz..

Şu an baktim 240 tl dynmatize olmuş yuh dedim.

Almayı düşünüyordum fakat fiyati gitti gidiyo . Çok pahalandi gercekten bunun yerine hardline matrix alacam fiyati düşmezse.[DOUBLEPOST=1389978741][/DOUBLEPOST]
Şu an baktim 240 tl dynmatize olmuş yuh dedim.

Çoğu yerde 240 olmuş ta n11 de 200 ve 203 liraya mevcut ben ordan aldım

Optimumda BCAA ve Glutamin de var dymatize sadece ısolated whey.
optimum bir sitede opt kretaine ile beraber 215 tl satılıyor şu an

dolar yükseldi dolayısıyla ithal ürünlerede zam geldi

Çoğu yerde 240 olmuş ta n11 de 200 ve 203 liraya mevcut ben ordan aldım

N11 gg hepsiburada tarzi yerlerden supplement alısverişi yapmayi sevmiyorum . Sahte ürün oluyor çoğu. Forumda o sitelerden suplement alipda sahte çıkan çok kişi tanıdım.

N11 gg hepsiburada tarzi yerlerden supplement alısverişi yapmayi sevmiyorum . Sahte ürün oluyor çoğu. Forumda o sitelerden suplement alipda sahte çıkan çok kişi tanıdım.

Ben iki ürün aldım yeni scivation xtrend ve iso 100. Xtrend fittbul magazasından geldi üzerinde %100 orjinal ürün yazıyor iso 100 de ****** diye bi mağaza o Pazartesi gelecek bakalım bende pek haz etmiyorum o tarz yerlerden almayı ama denemek için aldım işte umarım sahte olmazlar..

pazartesi aldım bende optimum whey 150 tl ye, spor oncesi sonrası şeklinde kullanıyorum 300 ml su yada süte, fiyat konusunda tavsiyem yerinde görerek almanız :) 175 den 150 ye indiler sağolsunlar, memnunum

Back
Yukarı