Kompleks bi urun alablrsn combat gibi. Ama aldgn tozun servis/fiyat hesaplamasni yap . Optimum o yönden gayet uygundu.Supplementler.com'da Optimum Gold Standart Whey 174.00 TL. Çok pahalı geldi bana. Bunun yerine hangi Whey kullanılabilir?
öncelikle cevapladııgn için teşekkür ederim spor hocası bana 400 ml demişti ondan sordumkardeşim 200 - 250 ml koyman yeterli, zaten yanlış hatırlamıyorsam önerilen miktarda o kadar olmalı![]()
anladım teşekkürlerdün akşam tozu hazırlarken baktım aklıma geldi 180 - 240 ml arası önerilen miktar kutuda yazan. ben 200 ml koymayı tercih ediyorum
Supplementler.com'da Optimum Gold Standart Whey 174.00 TL. Çok pahalı geldi bana. Bunun yerine hangi Whey kullanılabilir?
Ultimate prostar wheySupplementler.com'da Optimum Gold Standart Whey 174.00 TL. Çok pahalı geldi bana. Bunun yerine hangi Whey kullanılabilir?
Şu an baktim 240 tl dynmatize olmuş yuh dedim.Bende optimum kullanıyordum 160 a almıştım son aldığımda sonra fiyatı artınca başka be alırım diye baktım dymatize iso100 e karar verdim 198 liraya bulunuyor 81 servis çıkıyor içinden ve hidrolize whey. Optimum dan 72 servis çıkıyor servis başı maliyeti aynı oluyor iki üründe de iso 100 e bakabilirsiniz..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Almayı düşünüyordum fakat fiyati gitti gidiyo . Çok pahalandi gercekten bunun yerine hardline matrix alacam fiyati düşmezse.[DOUBLEPOST=1389978741][/DOUBLEPOST]
Şu an baktim 240 tl dynmatize olmuş yuh dedim.
Çoğu yerde 240 olmuş ta n11 de 200 ve 203 liraya mevcut ben ordan aldım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
N11 gg hepsiburada tarzi yerlerden supplement alısverişi yapmayi sevmiyorum . Sahte ürün oluyor çoğu. Forumda o sitelerden suplement alipda sahte çıkan çok kişi tanıdım.