Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Hacim icin bsn kullanabilirsin. Optimum yerine amino 2000-3000 gibi isimlerle satilan komplex amino asitlerden alırsan senin icin daha yararli olacağı kanaatindeym. Cunku bu urunleri kullanan kisi beslenmesine de dikkat ediyodur zaten. Bsnnin tamamlayamadigi protein ihtiyacını günlük beslenmeyle tamamlarsın zaten.

Hacim icin bsn kullanabilirsin. Optimum yerine amino 2000-3000 gibi isimlerle satilan komplex amino asitlerden alırsan senin icin daha yararli olacağı kanaatindeym. Cunku bu urunleri kullanan kisi beslenmesine de dikkat ediyodur zaten. Bsnnin tamamlayamadigi protein ihtiyacını günlük beslenmeyle tamamlarsın zaten.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Fakat ailem bu tür olaylara karşı olduğu için protein tozuna doğal dedik, onu dedik bunu dedik zar zor ikna ettik. Amino Asit gibi haplara kesinlikle karşılar. O yüzden Optimum demiştim. Diğer yorum yazan kişi de yalnızca Bsn yeter demiş. Bsn'deki Whey az diyorlar, spordan sonraki protein ihtiyacını nasıl karşılayabiliriz Optimum almazsak?

Ben tesekkur ederm.
Sabah kahvaltida yumurta yersin, aksam yemeginde et yersin, yatarken süt icersin. Bsnyi spordan hemen sonra icersen yeter sana.
Eğer maddi sıkıntın yoksa optimum ve bsnyi bir arada kullansan senin icin daha iyi olur tabi. Kullanim seklini şu şekilde yapabilirsin:
Antrenman günleri olsun olmasın her sabah bsn alırsın. Optimumu da sadece antrenman sonrasi alırsın. 2 kutu bsn 1 kutu optimum bitirirsin. Bu sekilde daha iyi olacaktır.

Pekala o şekilde yapacağım. Her gün ilk ölçek Bsn, antrenman günlerinde idman sonrası Optimum Whey Gold.
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim, hepinize bol hacimli iyi çalışmalar :)

salam dostlar. men Azerbaycandan yaziram, whey gold standart kullanmak istiyorum, bodybuilding,com saytindan ulkemize satis olmadigi icin neyapa bilirim? turk sitelerinden Bakuye satis varmi?
Ebay,com'da var aslinda 10 lb 5-10 dollar pahasina ama kimden ne aldigini bilmiyor adam.

salam dostlar. men Azerbaycandan yaziram, whey gold standart kullanmak istiyorum, bodybuilding,com saytindan ulkemize satis olmadigi icin neyapa bilirim? turk sitelerinden Bakuye satis varmi?
Ebay,com'da var aslinda 10 lb 5-10 dollar pahasina ama kimden ne aldigini bilmiyor adam.
Azerbaycanda satan yer yoxdu ki? Mence evvel oralara gedib baxa bilersen. Bu işi yapanlara gedib soruşturabilersen. Türk sitelerden satan çıxar amma sene çox daha qıymeti yuxarı geler.

Ayrıca sengerde problem çıxa biler. Sizin ölkenin qaidelerini bilmirem amma Türkiye'de ele almaq olmur.

Pekala o şekilde yapacağım. Her gün ilk ölçek Bsn, antrenman günlerinde idman sonrası Optimum Whey Gold.
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim, hepinize bol hacimli iyi çalışmalar :)
benim eski kullanış şekli ve en çok hacim kazandığım kullanım şekli buydu.bir çok kombinasyon ve şekil denedim.param olsa alıcam yine bsn ve optümum ama şu an züğürtüz

Dolar kuru yüzünden fiyatları yavaş yavaş artmaya başkadı.Kendi distribütöründe fiyat 175tl olmuş.Daha kolay kolay optimum alabileceğimi sanmıyorum.Onun yerine giderim 10 tl daha verip dymatize iso 100 alırım bundan sonra

arkadaşlar bi sorum olacak ben de bu ürünü aldım sadece antrenman sonrası mı yoksa hem öncesi hem sonrası mı kullanmalıyım lütfen yardım edin 2 saattir araştırıyorum

Arkadaşlar bugün fark ettim kutunun alt tarafı sanki açılıp eritilerek tekrar kapatılmış gibi sizce bir sorun olabilir mi ? ürünü fitbul diye bir siteden aldım.Kendileri de ürünlerini qnc ve proten7 den aldıklarını söylediler ama kutunun altını gördükten sonra içime bir şüphe düştü.

Selamlar cok vaktim olmadığından dolayı sadece evde spor yapıyorum gerekli Malzemelerim var spor için ama aşırı derece yapmıyorum. Optimum'u antreman sonrası 1 ölcek alsam yeterli mi sizce.
Yoksa illa antreman önceside almam lazımmı faydasını görebilmem için. Yada antremans onra 1.5 ölcek almayı düşünüyorum siz ne dersiniz.

forumda çok tartışıldı ama yine yazayım
1-herkesin protein ihtiyacı farklıdır bunu internetten araştırabilirsin. günlük protein ihtiyacı yaz karşına tonlarca sayfa çıkar
2-en yiy faydayı antreman sonrası alımda sağlayacağı genel bir kanıdır tabi yetersiz kalırsa antreman önceside kullananlar hatta sabah kalkınca kullananlarda bulunmakta

Arkadaslar merhava ben bu yazin basinda 93 kiloydum kendim evde eliptik bisiklet ip v.s. ve diyetle 75 e indim göbeğim kalmadi nerdeyse ama hala yağ var bu hafta 2 kilo dambil ile çalışmaya başladım 1 gun on kol gogus sixpack birgün arka kol omuz calisiyorum barfik v.s de var ancak yaza kadar vucutumu oturtmak istiyorum bu yuzden protein alicam ancak korkum yeniden gobek yaparmi? Vucudum kilo almaya meyilli ama diyet de yapicam? Simdiden Teşekkürler
Edit: boy 1.73 yas 17

Arkadaslar merhava ben bu yazin basinda 93 kiloydum kendim evde eliptik bisiklet ip v.s. ve diyetle 75 e indim göbeğim kalmadi nerdeyse ama hala yağ var bu hafta 2 kilo dambil ile çalışmaya başladım 1 gun on kol gogus sixpack birgün arka kol omuz calisiyorum barfik v.s de var ancak yaza kadar vucutumu oturtmak istiyorum bu yuzden protein alicam ancak korkum yeniden gobek yaparmi? Vucudum kilo almaya meyilli ama diyet de yapicam? Simdiden Teşekkürler
Protein kullanacak durumda değilsin boşuna alma

Protein kullanacak durumda değilsin boşuna alma
Hocam peki ne onerirsin ne zaman baslamaliyim yada onun yerine yağ yakicimi kulansam ?

Öncelikle herkese selamlar 2gündür kullanıyorum ama su 400ml koyuyorum toz tadı gelmiyor gibi 1 ölçek spordan sonra kullanıyorum su tadı geliyor suyu fazlamı koyuyorum sizce

Back
Yukarı