Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Bende 23 Aralıktan beri kullanıyorum arkadaşlar, muzlu çilekli'nin tadı çok güzel, bazı günler 2 bazı günler 3 serving kullanıyorum şimdi kutunun %30'u kaldı etki olarak 10 üzerinden 7 verebilirim, baya güçlü etki gösteriyor. Bununla beraber Muscletech nitrotech hardcore pro 4LB almıştım bitince ona başlayacağım, hangisi daha iyi gelirse sonra onunla devam etmeyi düşünüyorum.

optimum içeriğinde aspartam olması en büyük dez avantajı bunun dışında sanırım gaz yapıyor başkada bir problem yoktur.

optimum içeriğinde aspartam olması en büyük dez avantajı bunun dışında sanırım gaz yapıyor başkada bir problem yoktur.

Yanlış bilgi: Optimum %100 gold whey aspartam içermemekte.Tatlandırıcı olarak asesulfam potasyum içermekte ki o da idrarla atıldığından aspartam kadar zararlı değildir.thums:
Ayrıca bende gaz yapmadığını da belirteyim bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir tabiki.

Saygılar

Son düzenleme:
Yanlış bilgi: Optimum %100 gold whey aspartam içermemekte.Tatlandırıcı olarak asesulfam potasyum içermekte ki o da idrarla atıldığından aspartam kadar zararlı değildir.thums:
Ayrıca bende gaz yapmadığını da belirteyim bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir tabiki.

Saygılar
içeriğine bakarsan fenilalanin var
aspartam olmasada farkeden birşey yok.

gaz problemi bende de yok
double rich çikolatalısının tabı nasıl arkadaşlar ? Elimdeki bittikten sonra onu almayı düşünüyorum, muzlu çilekliden sonra alışılabilinir mi ???
bench_O

içeriğine bakarsan fenilalanin var
aspartam olmasada farkeden birşey yok.

Seninki nasıl bir optimum bilmiyorum ama senin söylemin üzerine ben tekrar benimkinden(4.5 kg double rich chocalate) inceledim içeriği fenilalanin i de göremedim.

Bu arada ben double rich chocolate olanın kullanıyorum ve çoğu zaman suyla içmeme rağmen çok memnunum.Kesinlikle içimi çok rahat.Çikolatayla bir problemin yoksa bence deneyebilirsin.

Kolay gelsin

Son düzenleme:
Ben muz-çilek aromasından kullanıyorum fakat bana tadı çok tatlı geldi.(su,süt ve meyve suyu ile denendi.)Bunun bu fazla tatlı olmasını engelleyecek ne atabilrim shaker ın içine sizce ?

Seninki nasıl bir optimum bilmiyorum ama senin söylemin üzerine ben tekrar benimkinden(4.5 kg double rich chocalate) inceledim içeriği fenilalanin i de göremedim.

Bu arada ben double rich chocolate olanın kullanıyorum ve çoğu zaman suyla içmeme rağmen çok memnunum.Kesinlikle içimi çok rahat.Çikolatayla bir problemin yoksa bence deneyebilirsin.

Kolay gelsin
bildiğim kadarıyla fenilianin denen madde bir tur amino asit olmalı. yanlışsam duzeltin. kahvelerdede bu madde bulunur.

Kolay gelsin
fenilalanin zaruru bir aminoasitdir
15 yşaından küçük çocuklar karaciğerinde fenilalanini
kullanamaz ve önemli zararlar oluşturabilir.
ayrıca karaciğerinde rahatsızlık bir çok kişide var
bu yönden fenilalanin yine zararlı yönüyle ortaya çıkıyor.

Fenilalanin
748 mg

bulunuyor
ben önceden kullanmıştım
şuan elite whey protein kullanıyorum.

optimumun sadece duble çikolatalısını kullandım ve şimdi muz-çilek yada mocha cappuccino aromalısını denemek istiyorum kullanan arkadaşlar bu aromalardan memnunmusunuz?

optimumun sadece duble çikolatalısını kullandım ve şimdi muz-çilek yada mocha cappuccino aromalısını denemek istiyorum kullanan arkadaşlar bu aromalardan memnunmusunuz?
ben 3 aromayıda kullandım en kötüsü duble çikolata burnumu tıkayıp içiyodum resmen muz-çilek de iyi sayılmaz ama mocha harika keyifle içiyorum

arkadaşlar yeni üye oldum ama aslında uzun zamandır takip ediyodum sitenizi,şimdi sormak istedğim 2-3 soru var yardımcı olabilir misin..
boy :1.88
kilo : 85

1-Ben başlangıç olarak ' optimum nutrition %100 whey gold standard,943 gram + shaker +protein bar (90 tl) ' adlı ürünü kullanmaya başlıcam.vucut geliştirmek istiyorum fakat öle ağır yapılı yağlı gibi değilde fit bi şekilde birazda ince bir vucudumun olmasını istiyorum,bu ürünün bana katkısı nasıl olur ? bu ürünü kullanırken fitness'la beraber çok kilo alır mıyım ?

2-Shaker ve protein bar denen şey nedir ? bi arkadaş denemelik bişeydir diye yazmışta ne açıdan denemelik ?

3-Haftada 4 gün fitness yapıyorum ve yağı en az dereceye indirip kas kütlemi (gerçekten içi dolu,güzel bir kas kütlesi) arttırabilir miyim ? gerçekten bu ürünü öneriyo musunuz ?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..

arkadaşlar yeni üye oldum ama aslında uzun zamandır takip ediyodum sitenizi,şimdi sormak istedğim 2-3 soru var yardımcı olabilir misin..
boy :1.88
kilo : 85

1-Ben başlangıç olarak ' optimum nutrition %100 whey gold standard,943 gram + shaker +protein bar (90 tl) ' adlı ürünü kullanmaya başlıcam.vucut geliştirmek istiyorum fakat öle ağır yapılı yağlı gibi değilde fit bi şekilde birazda ince bir vucudumun olmasını istiyorum,bu ürünün bana katkısı nasıl olur ? bu ürünü kullanırken fitness'la beraber çok kilo alır mıyım ?

2-Shaker ve protein bar denen şey nedir ? bi arkadaş denemelik bişeydir diye yazmışta ne açıdan denemelik ?

3-Haftada 4 gün fitness yapıyorum ve yağı en az dereceye indirip kas kütlemi (gerçekten içi dolu,güzel bir kas kütlesi) arttırabilir miyim ? gerçekten bu ürünü öneriyo musunuz ?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..

1-yağ yapmaz.bi ölçeğinde 113 kalori var işte protein falan 150 kaloriye geliyo bi sıkıntı olmaz.

2-shaker karışımı yapman için verilen kabın adı suluk gibi bişey.protein barı antremandan sona yemen için içinde bol protein olan gofretimsi bişey

3-çok yağlı şeyler yemez ve yararlı antreman yaparsan neden olmasın.

ben 3 aromayıda kullandım en kötüsü duble çikolata burnumu tıkayıp içiyodum resmen muz-çilek de iyi sayılmaz ama mocha harika keyifle içiyorum

Teşekkür ederim cadocx senin zevkine uyarak 2 adet 5 lbs lik ürünlerden birini mocha diğerini çilek-muz aromalı olarak aldım. bu arada 10 lbs bana 1 bucuk ay kadar gidiyor.

cadocx mocha aromalısını vişne yada üzüm suyuyla hiç karıştırdınmı tadı nasıl oluyor:)

@Gwindor çok çok teşekkür ederim cevapların için,yardımın için..son bişey soriyim,bu ürünü en hesaplı şekilde temin edebilceğim bi yer varsa beni yönlendirebilir misin ? internette baktımda 90 ila 150 tl arasında gramajına göre değişiyor...

birde bu ürün protein tozu türü açısından Consantrated mi yoksa Isolated mi ? (yanlış anlama,yeni yeni başladım sayılır vucut geliştirmeye,yeni yeni öğreniyom terimleri )

ve bunu hangi ölçekte kullanmamı önerirsin.arkadaşım bunu antremandan 15 dk önce 2 ölçek bir su bardağı sütle ve antremandan 15 dk sonra 2 ölçek bir su bardağı sütle içiyor.ve antreman yapmadığı günlerde öğlen saatlerinde 2 ölçek bir su bardağı sütle tüketiyor..bu doğru bir kullanma şekli mi ??

@Gwindor çok çok teşekkür ederim cevapların için,yardımın için..son bişey soriyim,bu ürünü en hesaplı şekilde temin edebilceğim bi yer varsa beni yönlendirebilir misin ? internette baktımda 90 ila 150 tl arasında gramajına göre değişiyor...

birde bu ürün protein tozu türü açısından Consantrated mi yoksa Isolated mi ? (yanlış anlama,yeni yeni başladım sayılır vucut geliştirmeye,yeni yeni öğreniyom terimleri )

ve bunu hangi ölçekte kullanmamı önerirsin.arkadaşım bunu antremandan 15 dk önce 2 ölçek bir su bardağı sütle ve antremandan 15 dk sonra 2 ölçek bir su bardağı sütle içiyor.ve antreman yapmadığı günlerde öğlen saatlerinde 2 ölçek bir su bardağı sütle tüketiyor..bu doğru bir kullanma şekli mi ??

valla teknik tabirlerini bilemicem ama kullanımı senin günlük protein alımına/ihtiyacına göre değişir kimisi sabah kalkınca alıyo antremandan hemen sonra ve yatarken alıyo kimisi sadece sabah ve antreman sonrası ama bildiğim tek şey antremandan çıkar çıkmaz içmen şart.bu arada bugün 2.5kg lik mocha cappuccino aldım,bundan önce rich choclate kullanmıştım diyebilirimki cappucino lusu gerçekten çok daha müthiş bi tat.tavsiye ederim

ON Türkiye distribütörünün ülkemize getirdiği Optimum Whey 100% Whey Gold Standarların kutusu bildiğiniz gibi farklı buna avrupa için üretilen kutu diyorlar fakat içeriğide farklı buda düşündürücü. Bence bu yuzden distribütör wheylerin fiyatlarını uygun tutuyor çünkü ürünler amerikadan gelmiyor fakat sattığı diğer ON ürünlerinin fiyatları yüksek çünkü onları amerikadan getirtiyor ve kar miktarını düşürmüyor..

Back
Yukarı