ölçek mutlaka vardır.
kaşıkla karıştırın mutlaka ölçek çıkacaktır alttan
Evet kurcaladım alttan çıktı teşekkürler, bide ölçeği silme dolduracakmıyım yoksa yarısındaki çizgiye kadar mı kullanmalıyım?
merhaba arkadaşlar..
Optimum Nutrition %100 Whey Protein Duble Çikolata 2273gr bu ürün ortalama ne kadar gider?2 ay kadar gider mi acaba.
ben günde bir ölçek alıyorum hemen bitmesin diye onu da ya antremandan sonraya denk getiriyorum yada gece yatmadan sütle alıyorum...
Acaba günde iki ölçek kullanmıyorum diye verim alamazmıyım diye kafamda soru işareti oluşmuyor değil zaman zamann![]()
![]()
Arkadaşlar geçen gittim Gold Standart Whey % 100 2352 gr Duble Çikolata aldım.Aldığım ürünün orjinal olduğundan kesinlikle eminim.Üstünde ******nın kağıtları falan var.Ama kafama şu takıldı benim ürünümde 74 servis yazıyor.İnternetten baktıklarımın bazısında 80 bazısında ise 77 yazıyor size bu nedemek ve niye böyle meraklanmadım değil?
77 veya 80 servis yazanlar u.s.a için üretilen ürünler.Bizimkilerde 74 servis yazıyor europa için üretilenleri kullanıyırouz biz.Sonuçta içindeki toz aynı kalite sadece ambalajları farklı..Bu linkden de bakabilirsiniz.
http://img600.imageshack.us/i/148996...967327410.jpg/