Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Sabahları bir ölçek sütle, antremandan sonra iki ölçek suyla alıyorum. Sabah 4 yumurta+ tost, öğlen ton balığı, akşam ayran+yemek. Toplam 171 gram oluyor, 68 kiloyum. Sizce fazla mı alıyorum, azaltmalı mıyım ?

gayet iyi alıyorsun problem olmaz merak etme

Cengoo sabahları suyla alırsan kalkar kalkmaz daha çok yararını gorürsün cunku vucut butun gece aç kalıyor,sutle gece yatarken kullanabılırsın ıçındekı casein proteini(yavaş emilimli) ayrıca antremandan sonra 2 olçek senin kılonda birisi ıçın cok geldi bana gunluk 130-140 gr alsan fazla fazla yeter sana onemlı olan bunu mıktarı saatlere bolerek alman zaten

herkese iyi akşamlar sormak istediğim küçük bir soru vardı bilgisi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim soruma gelirsek ben yurt dışında ürün getitrip satan bir abiyle tanıştım bayada alış verişim oldu ama şimdi şu oldu genelde netritiondan alışveriş yapardı ben ürünler hani hiç sahtedir falan diye aklıma gelmedi ama son aldığım 2 protein tozunu karşılaştırdım 10 lbs lik fark var ama bana şöyle dedi birisi netritiondan aldım diğerini türkiyeden aldım dedi şimdi yurt dışından aldığında primary source yazıyor sonra servis oranlarında 24gr protein 5.5 BCAAs 4g glutamin yazıyor birde işte double rich chocolate yazan yerin altında artificially flavored diyor bukadar ama son yolladığı türkiyeden aldığım dediğinde ise hydrowhey peptides yazıyor sonra servislerinde 24 g protein 5.5 bcaas 4g glutamin 25 mg DIGESTIVE ENZYMES yazıyor sonra double rich chocolate yazan yern altında naturally and artificially flavored yazıyor birde bu yazılar yapıştırma gibi duruyor boyle bunların sahtemi orjinalmi olup olmadını nerden anlarız ? teşekkürler

Hem fiyat olarak olsun,hemde kalite olarak olsun optimum al derim.Ben suanda optimum duble cikolatalı olanından kullanıyorum.1 aydır falan memnunum ancak bu aroma fazla hoşuma gitmiyo tabi herkesin ağız tadı farklıdır.Bu bitince tekrar optimum ancak farklı aroma tercih edicem büyük ihtimalle :)

Bu optimum tadı aroması çok güzel topaklanma sorunu da yokta , 5 ıbs lık hemen bitmesin diye günde bir ölçek kullanıyorum :cryy malum fiyatlar biraz pahalı...
Acaba iki ölçeğe çıksam mı , beslenmemde de sorun yok ...

merhaba arkadaşlar..

Optimum Nutrition %100 Whey Protein Duble Çikolata 2273gr bu ürün ortalama ne kadar gider?2 ay kadar gider mi acaba.

74 kiloyum 7-8 aydır da vücut çalışıyorum

bende almayı düşünüyorum..şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar..

Optimum Nutrition %100 Whey Protein Duble Çikolata 2273gr bu ürün ortalama ne kadar gider?2 ay kadar gider mi acaba.

mesela ben 6 ay dır bitiremedim halen bozulacak diye korkuyorum :) günlük protein alımıma göre onu ya kullanıyorum ya da kulanmıyorum...sen de beslenmene göre günlük alacagın ölçegi belirleyebilirsin....

metall - wolfmen

teşekkür ederim yorumlarınız için..

ben nasıl belirlicem günlük protein alımını ki..

siz nasıl kullanıyosunuz mesela bende bir fikir oluşturması açısından

ben günde bir ölçek alıyorum hemen bitmesin diye onu da ya antremandan sonraya denk getiriyorum yada gece yatmadan sütle alıyorum...
Acaba günde iki ölçek kullanmıyorum diye verim alamazmıyım diye kafamda soru işareti oluşmuyor değil zaman zamann :( :(

ben günde bir ölçek alıyorum hemen bitmesin diye onu da ya antremandan sonraya denk getiriyorum yada gece yatmadan sütle alıyorum...
Acaba günde iki ölçek kullanmıyorum diye verim alamazmıyım diye kafamda soru işareti oluşmuyor değil zaman zamann :( :(

Gün içinde beslenmende proteine ağırlık veriyorsan yani kilon * 1.5-2 gr arası protein alabilyosan.Sadece antrenaman sonrası kullanman tabiki verim alırsın.Ancak gün içinde aldıklarından tam olarak karşılayamıyorsan protein ihtiycanı 2-3 servise cıkartmalısın.Ben sadece antrenman sonrası alıyorum.O kadar gayet de memnunum :)

Arkadaşlar geçen gittim Gold Standart Whey % 100 2352 gr Duble Çikolata aldım.Aldığım ürünün orjinal olduğundan kesinlikle eminim.Üstünde ******nın kağıtları falan var.Ama kafama şu takıldı benim ürünümde 74 servis yazıyor.İnternetten baktıklarımın bazısında 80 bazısında ise 77 yazıyor size bu nedemek ve niye böyle meraklanmadım değil?

Arkadaşlar geçen gittim Gold Standart Whey % 100 2352 gr Duble Çikolata aldım.Aldığım ürünün orjinal olduğundan kesinlikle eminim.Üstünde ******nın kağıtları falan var.Ama kafama şu takıldı benim ürünümde 74 servis yazıyor.İnternetten baktıklarımın bazısında 80 bazısında ise 77 yazıyor size bu nedemek ve niye böyle meraklanmadım değil?

77 veya 80 servis yazanlar u.s.a için üretilen ürünler.Bizimkilerde 74 servis yazıyor europa için üretilenleri kullanıyırouz biz.Sonuçta içindeki toz aynı kalite sadece ambalajları farklı..Bu linkden de bakabilirsiniz.

http://img600.imageshack.us/i/148996...967327410.jpg/

Arkadaşlar optimum ile muscletech nitrotech fiyat farkından kastınız nedir anlayamadım
optimum160 tl nitrotech pro series 215 tl ( + Tshirtte veriyolar ) :D bence çok büyük bi fark yok araştırsanız 160ada nitrotech pro serisinden bulursunuz şayet ki ben buldum alıyorum bu hafta tshirti yok ama napalım :D orjinal olup olmadığını bilmiyorum fakat jelatini var amblajı var faturasıda var yani denemek lazım araştırmak lazım

gerçi biri 5 lbs diğeri 4 lbs onuda unutmamak lazım

Back
Yukarı