Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
optimum 5 Ibs nerede 160 tl ??
sen ne yaptın w4z , fiyatı nereden aldın bilmiyorum ama orada pahalıymış gereçekten optimum 5 Ibs 125 tl bu şekilde düşündüğün zaman arada 90 tl fark var.

007EMRE,

peki kutuların farklı olmasinin sebebi nedir biliyormusun?

sonucta bu çok can sıkıcı bir fark.. bu fark ürünün farkli fabrikalarda uretildiğini gösteriyor

buna bağlı olarakta kalite farkı olmaması imkansız..

nasıl almanyadaki adidasla turkiyedeki ayni kalite degilse optimumlarda ayni sekilde gibi geliyor..

amerikada ödüller alan protein sol kutudaki sonucta:/

arkadaşlar netrition.com'dan getirdigim optimuma gumrukte el konuldu.. mecbur burdan alicam
ama bu supheler rahatsiz ediyor beni.. biri yardimci olabilirmi acaba?

007EMRE,

peki kutuların farklı olmasinin sebebi nedir biliyormusun?

sonucta bu çok can sıkıcı bir fark.. bu fark ürünün farkli fabrikalarda uretildiğini gösteriyor

buna bağlı olarakta kalite farkı olmaması imkansız..

nasıl almanyadaki adidasla turkiyedeki ayni kalite degilse optimumlarda ayni sekilde gibi geliyor..

amerikada ödüller alan protein sol kutudaki sonucta:/

arkadaşlar netrition.com'dan getirdigim optimuma gumrukte el konuldu.. mecbur burdan alicam
ama bu supheler rahatsiz ediyor beni.. biri yardimci olabilirmi acaba?

Bu soru önceden benimde kafama takılmıştı.Cevabını öğrenmek için ****** ya yani optimumun distribütörüne mail attım.Cevap olarak bunu yazdılar ;

Benim yazdığım mesaj :

Sayın Optimum Firması,\r\n\r\nProtein tozu olarak firmanızın ürünlerini kullanmaktatayım.Ürünlerinizden fiyat olsun kalite olsun performans olsun son derece memnunum.Ancak internette yaptığım bazı araştırmalarda yurt dışındaki Optimum Protein tozlarının kutusunda 80 veya 77 serving yazıyor.Ancak bizim kullandığımız 5LB\'lerde 74 serving yazıyor.Aynı ürünleri kullanmıyormuyuz biz yani yurt dışındaki ürünlerinizle burdakiler farklımı ? Beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler.

******Gıda'nın cevabı :

Protein tozları, bazı aromalarda porsiyon sayısı diğer aromalara göre fazla üretiliyordu.Bu yüzden bazı aromalardan farklı serving sayıları yazmaktaydı.Yeni üretim de ise tüm aromalar aynı porsiyon sayısındadır.
Sitelerde güncel olmayan resimler bulunabilir.

Bugün antrenmandan sonra ilk defa başladım optimuma.Duble çikolata aromasını kullanıyorum.Yanlız şöyle bir durum var herkes duble çikolataya yoğun bir tadı var şu bu diyordu ama ben öyle bi tad almadım kakolu su içermiş gibi lıkır lıkır gitti.Acaba su oranınımı fazla kaçırdım.1 ölçek yani 70 cc toza 300 ml su kattım fazlamı olmuş yoksa tadı gerçekten bumu?

ben sütle içiyorum ölçek başına 200ml süt koyuyorum tadı gayet güzel milkshake gibi oluyor 10lbs lik kullanıyorum ikinci paketi aldım o fiyata kaliteli protein bulmak zor geliri düşük olanlar için ideal

bende muzlu çilekli var,yatmadan önce 500 ml sütle karıştırıyorum :D :D
biraz fazla olabilir belki ama şimdi paketi açmışken ziyan ettmek olmaz ki thums:

Beyler optimum whey kullanan birisi olarak kafama takılıyor nasıl oluyorda adı sanı duyulmamış, duyulsada memnun kalınmamıs markalar, optimum gibi çoğumuzun en kaliteli whey olark gördüğü bi üründen daha pahalı olabiliyolar?. Optimum gerçekten iyi bi markamı?yoksa iyi reklamı yapılmış bi markamı?

İnan çok kişi merak ediyor bunu.Ama şöyle tahmin ediyorum ki direk distribitör siteden satıldığı için bu kadar ucuz olsa gerek.Mağazaların da çoğu zaten çok fazla kar edemedikleri için ya satmıyorlar ya da site fiyatından daha yüksek fiyatlara satıyorlar

Siz hala dünyanın en iyi proteini falan mı sanıyorsunuz bunu?
Fiyat/performans olarak en iyilerinden olabilir ama bundan kaliteli bir dünya protein var.
Adam 2 reklam yapıyor,2 ödül veriyor reklam amaçlı,sonra dünyanın en iyi! proteini oluyor.

Siz hala dünyanın en iyi proteini falan mı sanıyorsunuz bunu?
Fiyat/performans olarak en iyilerinden olabilir ama bundan kaliteli bir dünya protein var.
Adam 2 reklam yapıyor,2 ödül veriyor reklam amaçlı,sonra dünyanın en iyi! proteini oluyor.

Hayır tabiki dünyanın en iyi proteini demiyoruz, maddi olarak daha iyi bir bütçeye sahip olsaydım ilk tercihlerim weider ve muscletech markaları olurdu.yine bu markalardan sonrada 3. olarak optimum derim. ama optimumdan daha başarısız ve hala ısrarla daha pahalıya satılan ürünler var ve bu durum kafa karıştırıyor açıkçası.

bende haftaya almayı düşünüyorum, double rich çikolatayı kullanlar tadınında güzel oldugun söylüyolar başka önerisi olan varmı acaba

katılıyorum,fiyat kalite olarak bence de fiyatına uygun bir protein .
kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu ama ufaktan etkileri hissediliyor dumbelllls

bende haftaya almayı düşünüyorum, double rich çikolatayı kullanlar tadınında güzel oldugun söylüyolar başka önerisi olan varmı acaba

muzlu çilekli olanı kesinlikle çok güzel bi lezzete sahip , sütle karıştırıldığında muzlu sütten hiçbir farkı yok emin olabilirsin thums:
Muz tadı genel olarak daha fazla ....

Back
Yukarı