Yaklaşık bir hafta 10 gün kadar bir süreyi içerisinde formu ve içeriklerini fırsat buldukça okuma ve araştırma yaparak geçirdim. Son derece faydalı bilgiler ve paylaşımlar buldum.Yorumlarını ve görüşlerini paylaşan herkese öncelikle teşekkür etmek isterim...
Ancak bir türlü "tanışma" bölümü kısmında nasıl konu açacağımı ve kendimi tanıtacağımı bulamadım ve burasıda yeri değil biliyorum kusura bakmayın lütfen..
Konu itibariyle ve kullanımına yeni başlayacak birisi olarak "Optimum Whey" başlığı altında hem kendimi tanımak hemde sizlerin değerli paylaşımları sonucunda kullanımına karar verdiğim Whey Protein hakkında düşüncelerimi paylaşmak istiyorum..
Ben Ankara`da ikamet etmekteyim.Özel bir şirkette çalışıyorum.Evli ve bir çocuk babasıyım.Çoğunlukla masa başı iş olmasından dolayı son 15 yıldır gerek ihmal etmemizden gerekse aile hayatının getirdiği sorumluluklar nedeniyle ne spor, ne yürüyüş nede başka bir aktivitede bulundum.Hemen her hafta sonu tabi fırsat buldukça sportif anlamda avcılık yapmaktayım.Bunun yanında yaklaşım 2 ay kadar önce dizlerimdeki şikayetlerim nedeniyle MR çektirdim ve her iki dizimin iç ve dış yan bağlarında % 45`lik oranında zedelenme ve zayıflama tespit edildi.Fizik tedavisine başlamam gerektiğinden dolayı bende bir spor salonuna yazıldım.Oradaki antrenör ile yaptığım görüşme sonucunda hem bağları güçlendirecek hemde üst bölgeyi şekile sokacak şekilde program hazırladı ve son bir aydır bu programı uygulamaktayım.Diyebilirim ki; İlk başlardaki dizlerimde bulunan ağrılar şimdikine göre oldukça azaldı bunun yanında kardiyo çalışmaları sonucunda 2-3 kilo verdim.Üst bölgede de azda olsa değişiklikler oluşmaya başladı.Bu arada neyin nasıl ve ne şekilde olması gerektiği konularında internetten araştırmalar yapmaya başlarken bu site karşıma çıktı hemen her bilgiyi başka bir yerden aramadan burada buldum diyebilirim.
Özellikle antrenman sonrası kaslardaki ağrıları gidermek ve eksilen gücü çok kısa bir sürede yerine koymak adına neler yapılabilir düşüncesiyle, araştırmalarım ve kullanan kişilerin tavsiyeleri sonucunda Optimum Whey Protein tozu kullanmaya karar verdim.
Yaklaşık 2-2,5 saatlik süre içerisinde uyguladığım program ve fiziksel özelliklerim şöyle;
Salı, Perşembe, C.tesi ve Pazar günleri antrenman günlerim..
40 dakika hafif hızlı seviyede yürüyüş
15 dakika orta seviyede bisiklet
5 dakika orta seviyede kürek
Gerdirme,mekik vs.
Kalan sürede diğer ağırlıklar..
Boyum 177 cm. kilo 83 (bir ay önceydi..şimdi 80)
Göğüs 112 cm..
Bel 95 cm..(oldukça kalın :

)
sağ kol: 35 cm.
sol kol: 34,5 cm
Belkide bu hafif sayılabilecek antrenman sonrası aksilen gücü ve ağrıyan kasların çok kısa bir sürede iyileştirmek amacıyla şimdiden WHEY kullanmak iyimidir değilmidir elbette tartışılabilir ki zaten forumda bunun örnekleri mevcuttur..Bunu kullanmaktaki amacım budur..Ve sadece antrenman yaptığım günlerde antrenmandan hemen sonra kullanacağım..Off günlerde ve diğer günlerin öğünlerinde zaten gerekli protein,karbonhidrat vs. gibi ihtiyacını karşılamış olacağım diye düşünüyorum..
Tekrar teşekkür ederim sizlere verdiğiniz bilgi ve paylaşımlar için..
Hepinize iyi günler dilerim..