Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
HB`den bende alışveriş yapıyorum bazen böyle sorunlar çıkabiliryor..Uzun bir süre kullanmadığını söylüyorsun..at gitsin ozaman hayatın 1 kutu tozdan değerlimi..ne olursa olsun önce sağlık..

Geldiği gün bozuk gelmişti zaten.O yüzden kullanamadım.Dediğiniz gibi sağlımızdan kesinlikle önemli değil.

Su ile elbette.Daha önce bu proteini tatmışlığım görmüşlüğüm zaten vardı.Almadan önce incelediğimde çok iyi bir ürün olduğunu anladım.İşte hb'den sipariş ettim geldi eve.Ürünün topaklanmış olduğunu gördüm.O zaman bu konuda bilgim yoktu yani bir sorun olduğunu anlayamadım.1-2 gün tattım normalde tadı da güzel bu optimum proteinin ama bu tozu zorla içtim.Atacaktım ama sormadan da atmayayım dedim.

Şu anda kullandığım ve iyi bir sonuç aldığım üründür.Tad olarak Double Rich tavsiye ederim.Hem süyla hemde sütle mükemmel bir tadı var.Fiyat olarakda hesaplı.

en güvenilir olarak nerden alabilirim bu ürünü ?

Bu ürünün TC Distribütörü olan firma olan ******`nın web sitesi üzerinden sipariş verebilirsin..2-3 gün içerisinde kargo ile gönderiliyor..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:13 ----------

Arkadaşlar ufak bir sorum olacak..Yukarıda da bahsettiğim üzere bu ürünü daha yeni kullanmaya başladım.Gerçekten Rich Choclote tadı güzel..Dün antrenmandan hemen sonra bir ölçek aldım.Sonrada 10 dakika kadar yüzdüm, duş alıp eve gittim 1 saat sonrada yattım..Ancak diğer zamanlarda hiç bu şekilde çalışan kaslarda ağrı olmazdı.Bu ürünü aldıktan sonra inanılmaz bir ağrı peydahlandı vücudumda..Resmen kaskatı kesildim evde..Neredeyse bütün gece sırt üstü kımıldamadan yatmak zorunda kaldım..
Acaba sorun bende mi üründemi..Daha ilk kullanımda hele hele sadece 1 ölçek almama rağmen neden bu şekilde bir tepki verdi vücudum?
Kullanan arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum lütfen.Şimdiden teşekkürler..

Arkadaşlar tekrar Optimum siparişini vereceğim.Duble çikolata,çilek,cappuccino ,vanilya ve çikolata seçeneklerinden hangisi seçilmeli ;tat dışında herhangi bir farkları var mı ?

peki bu whey protein idmandan önce birde idmandan sonra haftada 4 kere idman yapıyorum her idmanda alcam yani haftada 8 kere kullancam idman önce sonra tahminen ne kadar götürür beni 5lbs ona göre bütcemi değerlendircemde

peki bu whey protein idmandan önce birde idmandan sonra haftada 4 kere idman yapıyorum her idmanda alcam yani haftada 8 kere kullancam idman önce sonra tahminen ne kadar götürür beni 5lbs ona göre bütcemi değerlendircemde

Hesabını kendin bile yapabilirsin..
Bir ölçek 30 gr geldiğine göreeeeee... diyerek çıkarsın yola..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:53 ----------

Arkadaşlar tekrar Optimum siparişini vereceğim.Duble çikolata,çilek,cappuccino ,vanilya ve çikolata seçeneklerinden hangisi seçilmeli ;tat dışında herhangi bir farkları var mı ?

Almadan önce ben inceledim hepsini..Dediğin gibi tadı haricinde hiç bir fark yok..

sormak istediğim başka bir şey var;

sizce bu tozu haftanın 7 günü sabah kalkar kalkmaz 1 ölçek antreman günleri antremandan sonra 3 ölçek şeklinde mi tüketmeliyim yoksa sabah ara öğünde yarım ölçek yoğurtla, antremandan önce 1 ölçek, antremandan sonra 3 ölçek şeklinde mi kullanmalıyım ? bir de antreman yapmadığım günlerde nasıl kullanmam gerekiyor ürünü acaba ?

ürünü almayı düşünenler için bende ******nın web sitesini tavsiye ederim, son derece sorunsuz bir şekilde cidden ucuz bir fiyata bende alışveriş yaptım bir hafta önce ki internetten ilk alışverişimdi ciddi şüphelerim vardı.

sizce bu tozu haftanın 7 günü sabah kalkar kalkmaz 1 ölçek antreman günleri antremandan sonra 3 ölçek şeklinde mi tüketmeliyim yoksa sabah ara öğünde yarım ölçek yoğurtla, antremandan önce 1 ölçek, antremandan sonra 3 ölçek şeklinde mi kullanmalıyım ? bir de antreman yapmadığım günlerde nasıl kullanmam gerekiyor ürünü acaba ?

Antrenman sonrası tek seferde 3 ölçek kullanmak gibi bir hata yapmamalısınız. Kullanma şekli gün içerisinde doğal besinlerden aldığınız protein miktarına ve antrenman yoğunluğuna göre değişir. lakin bunun standart kullanma şekli vücudun proteine en çok ihtiyaç duyduğu sabah uykudan uyanır uyanmaz ve antrenman sonralarıdır.

Ben kendimden örnek verecek olursam;

1- Sabah mümkün olduğunca aç karnına su ile 1 ölçek.

2- Akşam saat 18:00 deki yemekten 2 saat sonra su ile 1 ölçek

3-Antrenman günleri akşam yemeğinden sonraki 1 ölçeği antrenman sonrası su ile alıyorum, antrenman öncesi ise aminoasit kullanıyorum ve bu günler yatmadan yarım saat önce süt ile 1 ölçek karıstırıp içiyorum.

Kullanım şekli belirtmiş olduğum gibi kişiye göre değişir ben öğünlerimde yeterince protein alamadığımı düşündüğümden bu şekilde kullanıyorum. Sizlerde kendi hesabınızı yapın, ihtiyacınız olan miktarı hesaplayın. Şuan 93 kg. mım ve kısa bi süre sonra antrenman sonrası 1 bucuk ölçek kullanacağım.

Bana bu şekilde kullanımda 10 lbs. lik whey yaklaşık 1bucuk 2 ay arası gidiyor.

Not: Bunu her defasında yazıyorum supplementler kesinlikle besin yerine geçmez!!! Önce doğal öğünlerimize öncelik verelim, buna dikkat ettiğimizde işte ozaman bu ürünlerin faydasını görüyoruz.

İyi çalışmalar diliyorum bütün vg tutkunlarına...

sabahları düzenli bi kahvaltınız varsa sabah tüketmez gereksiz geliyor bana.antrenmandan önce tüketmekte mantıksız onun yerine antrenmandan 2 saat oncesinden güzel bir öğün yap daha iyi.Antrenmandan sonrada 3 ölçek ne demek :D hiç bir zaman 3 ölçek birden kullanılmaz.Kullanım şekli kutusunda yazıyo zaten 1 ölçek diye.3 ölçek atarsan vücut fazlasını kullanamaz yağ olarak depolar.Antrenman olmadığı günlerdede günlük alman gereken protein miktarı yetersiz gelirse ara öğünlerde kullanırsın bunu senin belirlemen lazım.İyi sporlar

bu üründen aldım arkadaslar aldım almasına da ne kadar kullanacagım bi bilgim yok antremandan sonra ve önce ne kadar ve antreman yapmadıgım gunlerde kullanacak mıyım

arkadaşlar bunu ******'nın sitesinden 75liraya shakerli olanı var fakat *********** die bi internet şubesinde 85 liraya shaker + yanılmıosam 60 adet protein bar veriyor.bu daha çok kafama yattıda *********** denen site güvenilir midir ? bu konuda bana yön gösterebilcek bi arkadaş var mı

Dünyanın hiçbir yerinde kimse promosyon olarak 60 tane protein bar vermez. Hele 10 lira farka... Hele Türkiye'de. Bahsettiğiniz siteye baktım, kaç tane bar olduğu yazmıyor ancak benim tahminim 1 tane protein bar hediye edilecektir. Adamlar zaten 24 tane barı 30 liraya satıyorlar.

Almadan önce sorup, iyice öğrenmenizi tavsiye ederim.

bu üründen aldım arkadaslar aldım almasına da ne kadar kullanacagım bi bilgim yok antremandan sonra ve önce ne kadar ve antreman yapmadıgım gunlerde kullanacak mıyım

detaylı bi araştırma ve ilgili konunun ilk mesajını okursanız öğrenmek istediğiniz cevabı bulursunuz..

Aslında kullanma amacına göre değişebilir.Benim önerim kalkış,antreman öncesi ve sonrası olarak 3 kere kullanman şeklinde ... Ama yinede araştırma yapmanı öneririm.

Kolay Gelsin ...

bence çok kullanıyorsunuz..ben her zaman günde 2 kez kullanırım.4-5 öğünde yemek yerim.zaten ihtiyacı rahat karşılıyor. 7*30= 240 eder...çok fazla toza bel bağlamışsınız bence.

arkadaslar merhaba Ilk defa proteın alıcam yenı baslayanlar ıcın nasıl etkı goren oldumu yorumlara hepsıne bakdım ama tatmin edici bir yazı bulamadım açıkcası etkisini hisseden gören oldumu bu paraya deger dıyen varmı

şimdi benim sorunum şu ben hiç bir suplenment kullanmadım şuana kadar 1 ayı doldurdum 2.ay a geçtim karın bölgem yağlı hemde baya bir türk kası var :D her neyse ben midemdeki yağları yani göbeği kaybetmek istiyorum bölgesel erime yoktur biliyorum ama sadece şu bilgi hakkında yardımcı olmanızı istiyorum bana bu whey proteini önerirmisinz yoksa başka suplentmentmi önerirsiniz vüdumun gelişimini hızlandırmak birde yağlarım için fazla bütcem yokta bir tane suplentment alabilirm

şimdi benim sorunum şu ben hiç bir suplenment kullanmadım şuana kadar 1 ayı doldurdum 2.ay a geçtim karın bölgem yağlı hemde baya bir türk kası var :D her neyse ben midemdeki yağları yani göbeği kaybetmek istiyorum bölgesel erime yoktur biliyorum ama sadece şu bilgi hakkında yardımcı olmanızı istiyorum bana bu whey proteini önerirmisinz yoksa başka suplentmentmi önerirsiniz vüdumun gelişimini hızlandırmak birde yağlarım için fazla bütcem yokta bir tane suplentment alabilirm

Whey proteinin yağ yakımıyla doğrudan bir ilgisi yok.

Yağı, spor yaparak ve günlük kalori miktarınıza, makrobesin miktarları ve zamanlamasına dikkat ederek yakarsınız.

Ayrıca daha 1 ay olmuş, önce kendinize düzgün bir beslenme programı oluşturun ve buna 1-2 ay uyun, vücudunuz alışsın. Beslenme programı oluşturmadan hiçbir supplement size yardımcı olmayacaktır.

Yağ yakarken kas geliştirmek de zor ve oldukça dikkat gerektiren bir işlem. Üstelik hızlı sonuç da alamazsınız kolay kolay. Önce yağ oranınızı düşürmeye odaklanın.

Back
Yukarı