Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
ARKADASLAR benımde kafama takılan cok onemlı bır sorum var abılerım ve bu sporla uğrasmıs gonul vermıs kardeslerımın deneyımlerıne ve dusuncelerıne ıhtıyacım var arkadaslar benım sorum su ben hacım yapmak ıstıyorum boyum 1.77 kılom 75 bıraz gobek var ama asırı degıl arkadaslar ben kollarımın daha ırı daha kalın gozukmesını ıstıyorum parcalı sekıllenmıs tarzda bırsey ıstemıyorum bu yuzden whey proteın mı yoksa mass mı alacagıma karar veremedım kafamda 2 urun var optımum whey mı(arkadasında konuda resmını koydugu gıbı) yoksa optımumum mass mı arkadaslar bana ne onerırsınız?

kullanacağın hiç bir ürün istediğin gibi bir kas kütlesi yapmaz..doğru ve mümkün olduğunca doğal beslenmek, düzenli spor yapmak, düzenli uyumak..bütün bunları birbiri ile paralel şekilde yapmaya devam edersen ve sürekli çalışırsan ozaman istediğin şekilde, istediğin yerden, istediğin kesı çıkartabilirsin..Demiş olduğun veya diğer bütün ürünlerin hepsi sadece "TAKVİYE GIDA" olarak kullanılmalısın ve hiç bir zaman kullanırken aşırıya kaçmamalısın..Beslenme alışkanlığında Kalsiyum eksikliğin varsa Casein, Protein eksikliğin varsa Protein,Karbonhidrat ta sorun varsa karbonhidrat içeren ürünleri günlük ihtiyaç miktarın kadar almalısın..Hangisinden ne kadar alacağın konuları forum içerisinde yer almaktadır..
Tekrar söylüyorum..Hiç bir takviye ürün oturduğun yerden kas yapmanı sağlamaz..Hiç bir takviye ürün doğal olarak beslenmenin yerini tutmaz..
Sen hele bi başla bakalım..Aradan 6-8 ay geçsin..Yavaş yavaş şekillenmeye başla ozaman gel sana ne istiyorsan söyleyelim..hangisini kullanman gerektiğini açıklayalım..
Sağlıcakla kal..

Arkadaşlar Optimum evet güzel ama Amerikadaki Optimum güzel...İsterseniz en güvenilen yerden alın Türkiyeye Gelen Optimumlar Avrupadan geliyor,İrlandadan mı nerden dandik bi avrupa ülkesinden geliyor...O yüzden Optimuma gerek yokOnun yerine Optimumdan Tat,Etki,Bcaa olarak üstün ULTIMATE prostar whey özellikle çilekli tavsiye ederim bildiğiniz Milkshake,fiyatı cok güzel

BBankara abıcım sana kesınlıkle katılıyorum ve dedıklerını elımden geldıgınce uymaya calısıyorum zaten dedıgın gıbı bu urunlerden sonucta mucıze beklememız lazım adı ustunde bunlar gıda takvıyesı.abıcım aslında soyle bır durum var ben bu sporu 6 ay kadar yapıp bırakıp tekrar basladım suan duzene soktum ve bıraz yoğun gecen bır hayatım var okul ıs acıkcası yorucu oluyor ve yaptıgım antremanlarımı ozenerek beslenmeme ve uykuma cok dıkkat etmeye calısıyorum ama bır urunde kullanmak ıstıyorum kararsız kaldıgım tek nokta ıse mass tarzı bırsey almam mı yoksa whey mı almam konusunda bılgı eksklıgım var emın olamıyorum guvenemıyorum cunku her kafadan bır ses cıkıyor ne yazıkkı forumlarda abı benden yasca tecrubelı ve deneyımlı oldugun ıcın senın fıkrını merak edıyorum bana onerebılecegın urun olmasa bıle(sonucta her ınsanın metabolızması farklı dıs etkenler bu urunlerın sonuclarını etkılemesı gıbı vs bır cok nedenden dolayı her ınsanda aynı etkıyı gostermez) benım durumumda olan vucudun her bolgesınde hacımce buyumek ısteyen ısteyen(kesınlıkle defınasyon parcalama sekıllerın cıkması gıbı seyler ıstemıyorum) kardesıne ne onerırsın whey mı daha faydalı olur abı yoksa mass mı yada onerebılecegın baska herhangı bırsey?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:13 ----------

BBankara abıcım sana kesınlıkle katılıyorum ve dedıklerını elımden geldıgınce uymaya calısıyorum zaten dedıgın gıbı bu urunlerden sonucta mucıze beklememız lazım adı ustunde bunlar gıda takvıyesı.abıcım aslında soyle bır durum var ben bu sporu 6 ay kadar yapıp bırakıp tekrar basladım suan duzene soktum ve bıraz yoğun gecen bır hayatım var okul ıs acıkcası yorucu oluyor ve yaptıgım antremanlarımı ozenerek beslenmeme ve uykuma cok dıkkat etmeye calısıyorum ama bır urunde kullanmak ıstıyorum kararsız kaldıgım tek nokta ıse mass tarzı bırsey almam mı yoksa whey mı almam konusunda bılgı eksklıgım var emın olamıyorum guvenemıyorum cunku her kafadan bır ses cıkıyor ne yazıkkı forumlarda abı benden yasca tecrubelı ve deneyımlı oldugun ıcın senın fıkrını merak edıyorum bana onerebılecegın urun olmasa bıle(sonucta her ınsanın metabolızması farklı dıs etkenler bu urunlerın sonuclarını etkılemesı gıbı vs bır cok nedenden dolayı her ınsanda aynı etkıyı gostermez) benım durumumda olan vucudun her bolgesınde hacımce buyumek ısteyen ısteyen(kesınlıkle defınasyon parcalama sekıllerın cıkması gıbı seyler ıstemıyorum) kardesıne ne onerırsın whey mı daha faydalı olur abı yoksa mass mı yada onerebılecegın baska herhangı bırsey varmı?

Madem kafaya takmışsın diyecek başka bir şey yok..
*Ben Optimum Whey Protein kullanıyorum.Son derece memnunum..Diğer markalar mutlaka iyidir güzeldir ancak kullanmadığım için herhangi yorumda bulunamayacağım..Whey Proteini off günlerde sabahları, antrenman günlerinde ise antrenmandan hemen sonra alıyorum..
*Bunun yanında son 4 haftadır yükleme haftasıda dahil Creatin kullanıyorum..Detayları forum içerisinde bulabilirsin..Güç ve performans arttırımı istiyorsan şiddetle tavsiye ederim..
*Ayrıca her gece yatmadan önce gene Optimum Casein Protein alıyorum..Oldukça tatmin edici derecede Glutamin,Kalsiyum ve protein ile birlikte bir sürü aminoasit mevcut.Eklem yerlerindeki bulunan kıkırdak dokusunu koruduğu, içerdiği kalsiyum miktarı açısından kemik yapısını korumada yardımcı olduğu, glutamin sayesinde ise yıpranan kas yapısını onardığı ve beslediği gerçektir..

Yukarıda saydıklarımın dışında herhangi bir şey kullanmadım ve kullanmayıda düşünmüyorum..Dediğim gibi madem kafayı takmışsın ozaman bu tür şeyler alacaksın araştır çoğunluk ne diyorsa "en iyisini" al..Ucuz olsun diyede sağlığınla oynama..
Ama bak gene dayanamadım söylüyorum..6-8 ay bi geçsin şekillenmeye başla ozaman kullan ne kullanacaksan..
Unutma her şeyin doğal olanı güzeldir..
Sağlıcakla kal..

Arkadaşlar Optimum evet güzel ama Amerikadaki Optimum güzel...İsterseniz en güvenilen yerden alın Türkiyeye Gelen Optimumlar Avrupadan geliyor,İrlandadan mı nerden dandik bi avrupa ülkesinden geliyor...O yüzden Optimuma gerek yokOnun yerine Optimumdan Tat,Etki,Bcaa olarak üstün ULTIMATE prostar whey özellikle çilekli tavsiye ederim bildiğiniz Milkshake,fiyatı cok güzel

amerikadakilerle aynı buradaki optimumlar...

Ürünün sahte olduğundan şüpheleniyorum. Kullanan arkadaşlardan rica ediyorum yazdıklarımı karşılaştırabilir misiniz. İnternetteki videolardan izleyince bu farklılıklar gözüme çarptı. Piyasa fiyatına göre çok az bir farkla daha ucuza aldım. Optimum nutrition 100 whey gold standard 2.34kg Double Rich Chocolate.

-Aldığım ürünün kapağının üzerinde bir yazı yok,
-Kapağının çevresinde ancak bıcakla kesebildiğim bir plastik koruma var,
-Kapağı açınca hiçbir jelatin yok,
-Kapağı açınca ağız kısmının rengi de kutusu gibi siyah,
-Bundan emin değilim yine de yazayım ; kutunun altında hiç bir şey yazmıyor ve etrafında tek parça plastik ambalaj var.

Son düzenleme:
Ürünün sahte olduğundan şüpheleniyorum. Kullanan arkadaşlardan rica ediyorum yazdıklarımı karşılaştırabilir misiniz. İnternetteki videolardan izleyince bu farklılıklar gözüme çarptı. Piyasa fiyatına göre çok az bir farkla daha ucuza aldım. Optimum nutrition 100 whey gold standard 2.34kg Double Rich Chocolate.

-Bundan emin değilim yine de yazayım ; kutunun altında hiç bir şey yazmıyor ve etrafında tek parça plastik ambalaj var.

2 gün önce ben de double rich chocolate aldım. Türkiye distürbitörünün internet sitesinde gösterilen adresten aldım. -kadıköy bayii- Senin ürünün hakkında bişey diyemiycem ama benim kutuyu açıklarsam belki kafandaki sorular daha netleşir pek bir fark yok sanki.

-Kapağın üzerinde yazı yok
-Kapak çevresi plastik koruma vardı
-Kapağı açınca beyaz üzerine siyah yazılı bir jelatin çıktı Sealed for Your Protection yazısı var üzerinde. ( kapağın iç kısmına bak bir istersen takılı kalmış olabiri açarken)
-Ağız kısmı siyah demişsin anlamadım ne renk olması gerekiyor :) komple siyah bir kutu zaten :)
-Kutunun altına da baktım Pont Packaging ve 6000ml yazıyor. Ambalajın bir kısmına da Türkçe açıklamalar etiketle eklenmiş.

cevap için teşekkürler ben aslında yurtdışında yaşıyorum. ülkeden ülkeye farketse de bazı standart ayrıntılar vardır diye düşündüm.
bu renk olayı da; youtube'dan baktım, kapağı açınca ağız kısmı beyaz görünüyor. benim için rengi farketmez de maksat içimde bi şüphe kalmasın, bakarsın adamlar içine şeker nişasta vs. koyup kendileri paketliyorlardır :) biraz şüpheci bir insanım :)

yaa su kadar soyluorumm bu proteın bence basarısızz , muscletech nıtrotech 1 kutu kullandım hacım aldım belkı ıcerıgındekı kreatının su toplamasıydı ama en azından performansım arttı , bunda bır etkı goremedım

Kişisel fikrim olarak Muz&Çilek aromalısını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Aylardır çikolatalı kullandığım için bu değişiklik ilk başlarda çok güzel geldi ama kullandıkça iğrenmeye başladım, fondip yapıp içiyorum :S kutunun bitmesi için gün sayıyorum. Bundan sonra mocha cappichino aromalıyı kullanmaya başlayacağım.

mocha cappichino bnde kullanıyrm ve tavsıye ederım tad konusunda oldukca gzel ve hafıf ne cok sekerlı nede cok sekersız..ayrıca tozu kullanmaya basladıgımdan berı cok su ıcer oldm ve sureklı wc ye gıdıp duruyrm..sankı ıctıgım suyu bır saat snra tekrar cıkartıyrm anlamadım..bogazım fln kuruyor sıklıkla acaba byle sorun yasayan varmı baska?

mocha cappichino bnde kullanıyrm ve tavsıye ederım tad konusunda oldukca gzel ve hafıf ne cok sekerlı nede cok sekersız..ayrıca tozu kullanmaya basladıgımdan berı cok su ıcer oldm ve sureklı wc ye gıdıp duruyrm..sankı ıctıgım suyu bır saat snra tekrar cıkartıyrm anlamadım..bogazım fln kuruyor sıklıkla acaba byle sorun yasayan varmı baska?

Bende öyle bi sıkıntı olmadı hiç bi zaman. sadece genelde görülen sütle kullanıldığında gaz yapması sıkıntısını yaşadım. Endişelenecek bişiyin olduğunu sanmıyorum.

çikolata suyla karısıtırınca nasıl oluyor acaba , cılek muz suyla karısınca guzel bır tad verıyorr bu konuda deneyımı olanlar yazarsa sevınrıım

İyi günler arkadaşlar foruma yeni üye oldum bi'kaç sorum olucak bu ürün hakkında.

BB'e yeni başladım 1 ay ı geçik bir süre oldu. Boyum 1.90.İlk başladığımda kilom 70 civarıydı şimdi ise 72 73 gibi.

Fakat antremandan sonra kendimi yorgun hissediyorum 1 2 saat kadar.

sorum şu: Şuan için kilomun azlığından dolayı Gainer mi kullanmalıyım yoksa bu ürünü kullanarakta Sağlıklı ve hızlı Kas olarak olarak kilo almamda mümkün mü?

eğer forum kurallarına aykırı bir durum oluşturduysam şimdiden kusuruma bakmayın yavaş yavaş öğrenicem:)

Cevaplar için şimdiden teşekkurler!bench_O

Son düzenleme:
İyi günler arkadaşlar foruma yeni üye oldum bi'kaç sorum olucak bu ürün hakkında.

BB'e yeni başladım 1 ay ı geçik bir süre oldu. Boyum 1.90.İlk başladığımda kilom 70 civarıydı şimdi ise 72 73 gibi.

Fakat antremandan sonra kendimi yorgun hissediyorum 1 2 saat kadar.

sorum şu: Şuan için kilomun azlığından dolayı Gainer mi kullanmalıyım yoksa bu ürünü kullanarakta Sağlıklı ve hızlı Kas olarak olarak kilo almamda mümkün mü?

eğer forum kurallarına aykırı bir durum oluşturduysam şimdiden kusuruma bakmayın yavaş yavaş öğrenicem:)

Cevaplar için şimdiden teşekkurler!bench_O

bismillah daha 1 ay olmuş ne gerek var bunlara.. yiycez çalışcaz büyüycezweightlifter

Bende senin gibi düşünüyorum sebebi ürünün kapağını saran jelatini açtıktan sonra kapağını çevirip açtım her hangi bir çıtlama sesi olmadığı gibi ürünün ağzında yapıştırılmış "seal for your protection" yazılı kapak kağıtı gördüm. buraya kadar herşey normal fakat o kağıdı kaldırdığımda olduğu gibi çıktı sonra istediğimde tekrar yapıştırabiliyordum sıkıntı burda zaten diğer ürünlerde o kağıt( folyo) kısım kesinlikle parçalanmadan açılmıyor ??? Sonuç olarak üründen şüpheleniyorum ve hiç bir etkisinide görmüyormuşum gibi hissediyorum "belki psikolojiktir". Ürünü türkiyenin en tanınmış sanal mağazasından aldım.

topaklanma

uzun süreden beri twinlab kullanıyordum yurtdışından getirtiğim için ucuza geliyordu. şu sıralar gümrükte sorun yaşandığı için türkiye içine döndük .
bugün ilk defa denedim. twinlab tan sonra tadı acayip geldi tabi doğal olarak fakat asıl sorun topaklanma yaptı. ölçeği twinlaba göre ufak . optimum içerik olarak gerek bcaa olsun gerek glutamin olsun twinlab tan daha iyi olduğu belirtilmiş o yüzden tercih ettim zaten. twinlab kaşıkla karıştırıldığında kesinlikle topaklanma yapmıyor optimumun topaklanma yapması normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı