Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
forumu araştırmanı öneririm
büyük ihtimalle yurt dışından şimdilik sipariş edilmiyor
bildiğim kadarıyla distribitörler sıkıntı çıkarmış yasa felan gelicek diyorlardı.
cidden arada bu kadar tad farkı olması beni ürküttü daha önce bende amerikan kullanmıştım korkuttun beni bende duble çikolata aldım :D
acaba suyumu fazla kaçırıyon ne yapıyon xD.
eğer tad olarak çok sıkıntı çekiyorsan
paraya kıy dymatize al derim
tadı çok güzel.
benim salı günü gelir heralde
eğer tadı banada güzel değilse söylerim.
salondaki hocaya söyledim ama bana fahiş bi fiyat biçti amerikan malı için bakalım olmadı bu bitince dymatize alırım suyunu fazla kaçırmıyorum bir ölçeğe 200-250ml arası su koyuyorum az bile sayılır senin kullanım yorumlarını bekliyorum
iyi çalışmalar...

bende çok ardım abd den olanın ama bulmadım gittk yine ingiltrdn ğelnden aldm büğün yine aynı fiyata abd den gelnden bulabiln varmı acaba ??

abd den gelenlerde daha cok seker var bunun tad farkı sebebi bu protein kalitesi aynı formulasyonu optimum veriyor zaten dikkat ettiyseniz formulated by optimum nutrition yazar ingilteredekilerde amerikadakilerde manufactured by optimum oluyor ama kalite aynı tadı farklı olabilir aroma kullanım farklılıklarından bu kadar protein aynı yani...

turkıye dısturbıytorunun kutularında " formulated by optımum nutrıtıon " , amerıkadan gelen urunlerın uzerınde " carefully manufactured in the america " yazıyor elimde amerıkadan gelen ve turkıyeden aldıgım urunler var karsılastırdım. hemen hemen hersey aynı
TURKIYE SERVIS BIR OLCEK MIKTARI (30G) SERVING PER CONTAINER 75

AMERIKA SERVIS BIR OLCEK MIKTARI (29.4G) SERVING PER CONTAINER 80

Turkıyeden gelen urunun uzerınde bır ıfade yok , amerıkandan gelen urunun kapagının uzerınde daytıme + nıght tıme , whey ve caseın reklamı var . onun dısında amerıkan malı tamamen boydan boya kutunun dıs yuzeyı parlak bır naylonla cevrılı , turkıyedekınde sdece kutu yapıstırma kagıtla cevrılı

bende bu urunu sıparıs ettım 10 dk once double chocalate 5lbs aldım.Alan arkadaslar aldıkları fıyatları yazarlarsa cok daha ıyı olur dusuncesındeyım.135 ytl ye aldım arkadaslar ben sızce fıyatı normal mı? bırde urunun sahte yada orjınal olup olmadıgını tam olarak nasıl anlayabılırız her kafadan bır ses cıkıyor bılen ve deneyımlı arkadaslar yazarlarsa cok sevınırım.tesekkurler..

bende 135 aldım
bu gün tozu 2 şekilde içtim
1 salondan aldığım
ve bugün elime geçen optimum
salondaki muzlu
bendeki duble çikolatalı
açıksası dublede tad çabuk değişiyor
nasıl derseniz oda sıcaklığındaki suyu tavsiye etmiyorum
içiliyor yine ama güzel olmuyor
soğuk suyla fena değil
salonda içtiğim muzlusu ise nefisti yakomozdan alınmış sanırım
birdahkine muzlu alıcam pek aram yoktur muzaromasıyla ama
gerçekten güzeldi.
ufak bir problemde ilk defa görüyorum acayip köpürüyor ürünün karışıp karışmadığını zor anlıyorum.

İngltereden gelen ürünlerin iceriginde soy lecithin yazıyor Amerika'dan gelenlerdede bu yaziyormu? Bide bunun soya fasulyesiyle bir alakası varmidir? Bilgilendirirseniz sevinirim...

hepsinde var

yarın da benım gelecek.hacım yapmak ısteyen arkadasların nasıl kullanması gerektıgını bılen var mı?(gunde kac olcek ne zaman ıcecegız sute mı suya mı karıstırcaz??)

spor yaptıgım gunler spordan once ve spordan sonra suyla karıstırıp ıcmeyı dusunuyorum spor yapmadıgım gunler de sabah kahvaltısından sonra ve yatmadan once sutle karıstırıp ıcmeyı dusunuyorum..en etkılı kullanım sanırsam bu sekılde olur..

yatmadan önce içmeye karşı çıkanlar var bende hak vermiyor değilim doğrusu.
organların hiç yoktan gece dinlenmesi iyidir. 24 saat boyunca organları sürekli çalıştırmka yormak doğru değil bence. akşam yemeği yeterli. gece içme de organların sabaha kadar bayram etsin :) sabah muhakkak iç ama

arkadaşlar bu urunden aldım ama spora baslıyalı 1 hafta oldu kullanmam dogrumu bazı arkadaşlar boşa aldın daha erken diyorlar

Antreman gunleri antremandan hemen sonra ve sabah kalkinca 1 olcek yarim saat sonrada kahvalti yapabilirsin antreman olmadigi gunlerde sadece sabah alsan yeterli genellikle aksam yatmadan casein protein kullanmalisin cunku kna daha yavas karisio ve sabaha kadar devam edio

acıkcası caseın proteını alabılecek maddıyatım suan yok onn yerıne weight gaıner mass tarzında bır urun alıp sadece aksam yatmadan ıcmeyı dusunuyorum bunun ıcınde optımum serıous mass dusunuyorum arkadaslar fıyat olarak gayet avantajlı..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:52 ----------

arkadaşlar bu urunden aldım ama spora baslıyalı 1 hafta oldu kullanmam dogrumu bazı arkadaşlar boşa aldın daha erken diyorlar

arkadasların doğru demıs unstable suan ıcın boyle bır ek gıda takvıyesı kullanman cok erken bu ısle hasır nesır olmus abılerımızın hepsının soyledıgı sey mın 6 ay bu tıp urunlerın vucuda fazla katkı sağlamayacagıdır.sen daha baslayalı bır hafta olmus henuz ısınma programındasındır dıye tahmın edıyorum bıraz acele etmıssın bence 2.programa gecınce kullanmanı tavsıye ederım yanı mın 2 beklemelısın.bench_O

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:54 ----------

Antreman gunleri antremandan hemen sonra ve sabah kalkinca 1 olcek yarim saat sonrada kahvalti yapabilirsin antreman olmadigi gunlerde sadece sabah alsan yeterli genellikle aksam yatmadan casein protein kullanmalisin cunku kna daha yavas karisio ve sabaha kadar devam edio

1 olcegın acıkcası fayda sağlayacagını dusunmuyorum 2 olcek ıdeal bence..ama kafama takılan bırsey var antreman gunlerı antrmndan once ve sonra kullanmak daha mantıklı gıbı gelıyor bana onun dısındada her sabah kalkar kalkmaz ıcmek mantıklı gelıyor yanı ozetlersem:

HERGUN
2 ölçek sabah kalkar kalkmaz sütle

ANTREMAN GÜNLERİ
1 ölçek antremandan 30 dk once suyla
2 ölçek antremandan hemen sonra suyla

ARKADASLAR FORUMDAN TAKIP ETTIGIM KADARIYLA BANA EN MANTIKLI GELEN BU ANTREMANDA KI PERFORMANSINZ ICIN ANTREMANDAN ONCE KI OLCEGINIZI 2 YE CIKARTABILIRSINZ AKSAMLARI CASEIN PROTEININZ DE VARSA TADINDAN YENMEZ:)):D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:00 ----------

Arkadaslar optımumun caseın proteını bana cok pahalı gelıyor en azından aldıgım whey proteını shaker yuzunden bıraz maddı olarak cokusteyım o yuzden aksamları yatmadan ıcmek ıcın caseın proteını arastırıyorum ve bana cok mantıklı bır urun geldı karsıma ULTIMATE Muscle Juice 2.25 kg Çikolata fıyat olarak da ıcerısındekı yoğunluk olarak da mantıklı gıbı geldı.urunde yazanlar gayet doyurucu arkadaslar
Her serviste 55 g protein
. Her serviste Peynir Altı suyu, Yumurta ve Kazein protein
. Her serviste 13 g BCAA
. Her serviste 10.9 g Glutamine
. Her serviste 1.4 g Arginine

Sizce caseın mıktarı uygun mu? ve son sorum da bu urunu kullanan arkadaslar var mı aranızda

acıkcası caseın proteını alabılecek maddıyatım suan yok onn yerıne weight gaıner mass tarzında bır urun alıp sadece aksam yatmadan ıcmeyı dusunuyorum bunun ıcınde optımum serıous mass dusunuyorum arkadaslar fıyat olarak gayet avantajlı..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:52 ----------

arkadasların doğru demıs unstable suan ıcın boyle bır ek gıda takvıyesı kullanman cok erken bu ısle hasır nesır olmus abılerımızın hepsının soyledıgı sey mın 6 ay bu tıp urunlerın vucuda fazla katkı sağlamayacagıdır.sen daha baslayalı bır hafta olmus henuz ısınma programındasındır dıye tahmın edıyorum bıraz acele etmıssın bence 2.programa gecınce kullanmanı tavsıye ederım yanı mın 2 beklemelısın.bench_O

[/B]

çok teşekkür ederim hocam.
2. programa bu pazartesi geçeceğim.

Back
Yukarı