Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
En güvendiğim alışveriş sitesinin böyle bir ürün yollaması beni gerçekten üzdü.Bu topaklanma iyi yerde saklanmadığı için mi oluyor ? Nasıl bir ortamda bulundurulmalı _?

topaklanma olması ürünün bozuk olduğu anlamına gelirmi ki ?
yeni aldım eğer öyleyse arayayım da değiştirirler mi bilmiyorum
******dan aldım bende ucuz olması şüphe uyandırmıştı zaten :(

bende bazı ürünleri ******dan alıyorum ama topaklanma yapması bozuk olduğu anlamına gelmez.. Ya iyi çalkalanmıyor veya karıştırılmıyor yada shakerın içindeki sözgeç gibi kapak konmuyor..sonuçta adamlar TC distribütörü bunu riske atamazlar..

ilk başta denemek için 1kg rich choclate almıştım daha sonra verim alınca 2.5kg mocha&cappuccino olanını aldım ve şuan o da bitmek üzere 3.kez tercihim kesinlikle tekrar mocha&cappuccino olucak tadı inanılmaz lezzetli herkese tavsiye ederim.

bende bazı ürünleri ******dan alıyorum ama topaklanma yapması bozuk olduğu anlamına gelmez.. Ya iyi çalkalanmıyor veya karıştırılmıyor yada shakerın içindeki sözgeç gibi kapak konmuyor..sonuçta adamlar TC distribütörü bunu riske atamazlar..

önemli olan zaten topaklanma yapıp yapmaması değil sonuçta tadı veya görüntüsü için değil fayda sağlaması içiyoruz. daha önce twinlab kullandım
kaşıkla karıştırdığım zaman çok rahat karıştırılıyordu. fakat optimum kaşığa bile öyle bir yapışıyor ki yıkarken bile zor çıkıyor o yüzden topaklanma oluyor zaten.
çok yoğun veya twinlaba göre daha iyi olduğu için olabilir olmayabilir :)
neyse adamlara mail attım cevap bile yazmadılar. distiriböterleri tamamda insan cevap yazar hele bir fatura kesmişler görmeyin ilkokul çocuğu bile daha düzgün yazar faturada adres bilgilerini.
türkiyede para kazanmak uğruna milletin sağlığı ile oynayanlar düşünülünce insanın aklına bir dünya şey geliyor.

Bende aynı distribütor firmadan aldığım v herhangi bir problem yaşamadığım için söyledim.Belkide sizin aldığınız ürün bayat olduğu için topaklanma yapıyor..Kimbilir..

bende hiçbir ürünleri topaklanma yapmadı...
buna casein de dahil cok daha zor karısır casein

çok araştırdım valla kaşıkla bile çok rahat karışıyor yazan var. oysa ben kaşıkla karıştırdığım zaman kaşığa yapışıyor bardağa yapışıyor yıkamak için o kadar ovalıyorum. bu üründe kesin problem var
son kullanma tarihi 2012 oysa.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:03 ----------

arkadaşlar bu üründen aldım tadı falan gayet hoş ama içinden ölçek(kaşık vb.) çıkmadı.siz nasıl kullanıyorsunuz ürünü?

kaşık altta kalmış olabilir çorba kaşığı sokup ara bi bulursun

bu sabah mocha cappuccino geldi, bence çilekli muzlu daha iyiydi...bir dahaki sefere karamellisini deneyeceğim ama yine "çilekli daha iyiydi" diyeceğim sanki :)

Arkadaşlar 2 sorum olucak size.

1-) Universel whey mi Optimum mu? Sporda 4.ayım sizce hangisi daha fazla fayda sağlar?

bizim spor salonunda 1 ölçek 3 liraya satılıyor 1 aydır antrenmandan sonra salonda içiyordum amerikadan ithal ediyordu hoca ve tadıda muhteşemdi bi doygunluk veriyordu açıkçası faydasınıda baya gördüm ve dün gittim tc distribütöründen duble rich 5lbs lik aldım eve geldim içtim ama sonuç tam bir hayal kırıklığıydı malesef salonda içtiğimle alakası yoktu tamam aroma aynı değildi ama içen hemen farkı anlar yani bugün yine antrenmana gittim ve salondan içtim şimdiden düşünmeye başladım bunu nasıl bitircem diye çok büyük fark var bence ingiltereden ithal edilenle amerikadan ithal edilen arasında duh

birde merak ettiğim bi konu war kutu açıldıktan ne kadar süre içerisinde tüketilmek zorunda?

Son düzenleme:
benim 3.5 ay önce aldığım hardline duruyor
onuda pratik olsun diye derhaneden yada işten eve geldiğimde
bir ölçek koyup içiyorum.
öğün arası için pahalı whey içmeye gerekde olmuyor
sana tavsiyem benim dediğim gibi yapman eğer pahlaıya kaçmıyorsa
antreman sonrası salondakinden içersin
sabah gece artık farketmez canın istediğinde evdekinden içersin
birde birşey soracam bende dün sipariş ettim
senin beğenmediğin aroma neydi?

Arkadaşlar ilk protein tozu deneyimim olarak Optimum Whey 5 ıbs tercih ettim , muzlu çilekli olanını.
İçtiğim ilk protein tozu olması sebebiyle tadını çok merak ediyordum.İlk kez Suyla karıştırıp içtiğimde tadı çok hoşuma gitmişti :)
Suyla karıştırıp içtiğimde daha da güzel olduğunu farkettim :)
Evet çok güzel tadı içimi çok rahat , fakat zaman geçtikçe insana muz tadından "ögghh" gelmeye başlıyor :D resmen bıkıyorsunuz o muz tadından :)
5 ıbs lik bitmez üzere :cryyy
Şimdi mocca cuppicino almayı düşünüyorum , yorumlardan anladığım kadarıyla onun tadından da memnun herkes ..
Tavsiyem muzlu çilekliyi tercih edin ama zamanla bıkacaksınızdır mutlaka :)
Türkiye distribütöründen alınan bir ürünün sahte olması olasığı yoktur bence arkadaşlar..
fiyat ve kalite olarak ikinci tercihim yine optimum olacak ....

fabrika degişik sadece ingilterede yapılıyor trye gelen ürünler ve bildigim gadarıyla gdoluda degil optimumlar

benim 3.5 ay önce aldığım hardline duruyor
onuda pratik olsun diye derhaneden yada işten eve geldiğimde
bir ölçek koyup içiyorum.
öğün arası için pahalı whey içmeye gerekde olmuyor
sana tavsiyem benim dediğim gibi yapman eğer pahlaıya kaçmıyorsa
antreman sonrası salondakinden içersin
sabah gece artık farketmez canın istediğinde evdekinden içersin
birde birşey soracam bende dün sipariş ettim
senin beğenmediğin aroma neydi?
ben duble rich kullanıyorum ama amerikan olan çok çok daha güzel artık senin dediğin gibi antrenmandan sora salondan içerim her sabah kalkıncada evdekinden içerim bu bitincede amerikadan ithal edilenler nerde satılıo onu araştırıp ordan alıcam

ben duble rich kullanıyorum ama amerikan olan çok çok daha güzel artık senin dediğin gibi antrenmandan sora salondan içerim her sabah kalkıncada evdekinden içerim bu bitincede amerikadan ithal edilenler nerde satılıo onu araştırıp ordan alıcam
forumu araştırmanı öneririm
büyük ihtimalle yurt dışından şimdilik sipariş edilmiyor
bildiğim kadarıyla distribitörler sıkıntı çıkarmış yasa felan gelicek diyorlardı.
cidden arada bu kadar tad farkı olması beni ürküttü daha önce bende amerikan kullanmıştım korkuttun beni bende duble çikolata aldım :D
acaba suyumu fazla kaçırıyon ne yapıyon xD.
eğer tad olarak çok sıkıntı çekiyorsan
paraya kıy dymatize al derim
tadı çok güzel.
benim salı günü gelir heralde
eğer tadı banada güzel değilse söylerim.

Back
Yukarı