Bende daha önce mocha capuccino yu kullanmamıştım aklımda soru işaretleri vardı.Gelir gelmez hemen bi ölçek katıp denedim gerçekten çok beğendim.Lezzetli diyebilirim ama tabiki damak tadı bu kişiden kişiyede değişebilir ama bence hem lezzetli hem hafif gibi.Merhaba arkadslar forumda yazılanları mumkun oldugunca okumaya calıstım ama OPTIMUM NUTRITION %100 WHEY PROTEIN GOLD STANDART MOCHA CAPPUCCİNO tadı hakkında bır sey paylasıldıgını goremedım..gozumden kacmıs olabılır..sıparısı verdım en kısa zamnda glır urun acaba tadı nasıl ıyı mı ettım kotumu? aynı urunu kullanan yada bır fıkrı olan varsa paylasırsa sevınırım..teskkurler..
Merhaba arkadslar forumda yazılanları mumkun oldugunca okumaya calıstım ama OPTIMUM NUTRITION %100 WHEY PROTEIN GOLD STANDART MOCHA CAPPUCCİNO tadı hakkında bır sey paylasıldıgını goremedım..gozumden kacmıs olabılır..sıparısı verdım en kısa zamnda glır urun acaba tadı nasıl ıyı mı ettım kotumu? aynı urunu kullanan yada bır fıkrı olan varsa paylasırsa sevınırım..teskkurler..
Uzun süredir kullanmadığım, eskiden kalma yarım bir Optimum Whey var ama kullanma tarihi 1/2011 yani tarihi geçmiş. Direkt çöpe mi atayım? Kullanırsam bir zararı olur mu? Nitekim "ziyan olmasın" diye zehiri bile içebilecek şekilde yetiştirilmişiz, bi sorayım dedim.
Arkadaslar merhaba,
Ben uzun suanda optimum whey kullanıyorum, fakat duzenlı beslenemedıgımden ıstedgm kas kutlesını elde edemıyorum. Suanda kas kutlesını artırmak ıstıyorum ve bu ndenle sıze Iso Mass Xtreme Gainer urununu sormak ıstedım.bu urun benm hem beslenmeme hem kas gelısımımıe daha mı faydalı olur?
merhaba arkadaşlar.bu ürünlerin tamamen yüzde yüz peynir altı suyundan elde edildiği yazılıyor fakat ürünün içeriğini incelerseniz içerisinde soy ingredients(soya içerir) yazıyor.bu nasıl oluyor?
gainer kilo almanı sağlar kas kütleni arttırmaz.