Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Arkadaşlar bir sorum olacak,

Optimum Nutrition 908 gr almayı düşünüyorum.Beslenme konusunda bir sıkıntı çekmediğim için sadece antrenman sonrası kullansam yararı olur mu?

beyler ben 2 tane 5 lbs optimum aldım internetten, kapağını açtıktan sonra koruyucu jelatini var mı acaba? bende yoktu ama kapağın dışından siyah naylon la kapalıydı.. inş. kandırılmamışımdı :(

beyler ben 2 tane 5 lbs optimum aldım internetten, kapağını açtıktan sonra koruyucu jelatini var mı acaba? bende yoktu ama kapağın dışından siyah naylon la kapalıydı.. inş. kandırılmamışımdı :(

Bende internetten siparişle aldım, türkiye distrübütöründen .Kapağı açtıktan sonra beyaz koruyucu bir jilatin var,üzerinde optimum nutrition yazıyor minicik minicik.
Hatta hala da muhafaza etmek için onu da örtüyorum
Sen hangi siteden ve 5 ıbs liği kaç paraya aldın ???

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:05 ----------

Arkadaşlar bir sorum olacak,

Optimum Nutrition 908 gr almayı düşünüyorum.Beslenme konusunda bir sıkıntı çekmediğim için sadece antrenman sonrası kullansam yararı olur mu?

Tabiki fayda eder,bende bir aya yakın bir süredir günde tek ölçek (idman sonrası ) kullanıyorum ve benim de beslenmemde sorun yok (her gün yenen iki kutu ton balığı,yumurta,süt.makarna vs.vs.)
Ben çok faydasını gördüğüme inanıyorum , eğer tek ölçek kullanmayı düşünüyorsan kesinlikle bu antreman sonrası olmalı
Ben iki ölçek kullanmaya yeni başlamayı düşünoyorum.Antreman sonrası ve sabah kalkınca olmak üzere....bench_O

ON Türkiye distribütörünün ülkemize getirdiği Optimum Whey 100% Whey Gold Standarların kutusu bildiğiniz gibi farklı buna avrupa için üretilen kutu diyorlar fakat içeriğide farklı buda düşündürücü. Bence bu yuzden distribütör wheylerin fiyatlarını uygun tutuyor çünkü ürünler amerikadan gelmiyor fakat sattığı diğer ON ürünlerinin fiyatları yüksek çünkü onları amerikadan getirtiyor ve kar miktarını düşürmüyor..

protein kalitesi bizim için önemli olan ve aynı protein kalitesine sahip amerikadaki ve buradakiler karşılaştırdım sadece aroma degişik olabilir protein kalitesi tamamen aynı

protein kalitesi bizim için önemli olan ve aynı protein kalitesine sahip amerikadaki ve buradakiler karşılaştırdım sadece aroma degişik olabilir protein kalitesi tamamen aynı

Nasıl karşılaştırdın ? Aynı iki aromaya bakıyorum ikisininde içeriği değişik, protein kalitesi aynı ise aynı iki aromanın içeriğinin değişik olması saçma biraz..

ON Türkiye distribütörünün ülkemize getirdiği Optimum Whey 100% Whey Gold Standarların kutusu bildiğiniz gibi farklı buna avrupa için üretilen kutu diyorlar fakat içeriğide farklı buda düşündürücü. Bence bu yuzden distribütör wheylerin fiyatlarını uygun tutuyor çünkü ürünler amerikadan gelmiyor fakat sattığı diğer ON ürünlerinin fiyatları yüksek çünkü onları amerikadan getirtiyor ve kar miktarını düşürmüyor..

Bende bu konu üstünde çok kararsız kaldım.2 kutu kullanmıştım ON ancak artık başka markaya geçtim.

Nasıl karşılaştırdın ? Aynı iki aromaya bakıyorum ikisininde içeriği değişik, protein kalitesi aynı ise aynı iki aromanın içeriğinin değişik olması saçma biraz..

amino asit değerlerine bakıcaksın birde whey peptitleri vs onlar aynı aroması icinde madde kullanıyorlar sonucta yani sadece tadı degişir protein yapısı aynı . zaten cift katı fiyatına alıyoruz farkındamısınız bilmiyorum.

Son düzenleme:
125 tl den protein yedi den aldım :SS off içime kurt düştü şimdi

Aldığın ürün gerçek bende dediğin yerden aynı fiyata aldım , şüphen olmasın thums:

Herkese selamlar ,

Forumdaki deneyimli arkadaslara bikac sorum olacakti. Aslinda sondan baslayip 115. sayfaya kadar geldim ama tatmin edici bir bilgiye ulasamadim. Distributorden 2 adet 5 lbs O.N. Gold protein tozu aldim ama gunde kac olcek ve hangi zamanlarda alacagim konusunda kararsizim.

Yaklasik 1,5 yildir vucut gelistirme yapiorum. Bugune kadar protein tozu kullanmadim ama anladimki beslenmem yetersiz oldugundan havanda su dovmusum. Hatta bi ara kontrolsuz kilo bile kaybettim. Simdi kilom 67 , boyum 1.73. Artik kaslanarak kilo almak istiorum.

Antrenman programimi da bu amaca gore hazirladi salondaki hocam. Haftada 4 gun , gunde 3 kas grubunu calisiorum.Yani iki gunluk programi tekrar ediorum. Bu programa da gecen hafta basladim.

Amator olarak yapiorum bu sporu. Isten cikip salona gidiorum. Aksam 7 de basliorum ve bitene kadar. Genelde 2 saat suruor.

Gunde bir olcek mi kullansam yoksa iki mi ? Iki olcek kullansam birincisi antrenman sonrasi olcaktir heralde ama digeri ne zaman olmali ki max. verimi alayim. Beslenmeme de dikkat ediorum. Sabah 3 yumurta( 1 sari+ 3 beyaz ) , oglen fabrikada yemek . Aksam tavuk yada et ( ev porsiyonu iste ) .

Goruslerinizi bekliorum.

Herkese selamlar ,

Forumdaki deneyimli arkadaslara bikac sorum olacakti. Aslinda sondan baslayip 115. sayfaya kadar geldim ama tatmin edici bir bilgiye ulasamadim. Distributorden 2 adet 5 lbs O.N. Gold protein tozu aldim ama gunde kac olcek ve hangi zamanlarda alacagim konusunda kararsizim.

Yaklasik 1,5 yildir vucut gelistirme yapiorum. Bugune kadar protein tozu kullanmadim ama anladimki beslenmem yetersiz oldugundan havanda su dovmusum. Hatta bi ara kontrolsuz kilo bile kaybettim. Simdi kilom 67 , boyum 1.73. Artik kaslanarak kilo almak istiorum.

Antrenman programimi da bu amaca gore hazirladi salondaki hocam. Haftada 4 gun , gunde 3 kas grubunu calisiorum.Yani iki gunluk programi tekrar ediorum. Bu programa da gecen hafta basladim.

Amator olarak yapiorum bu sporu. Isten cikip salona gidiorum. Aksam 7 de basliorum ve bitene kadar. Genelde 2 saat suruor.

Gunde bir olcek mi kullansam yoksa iki mi ? Iki olcek kullansam birincisi antrenman sonrasi olcaktir heralde ama digeri ne zaman olmali ki max. verimi alayim. Beslenmeme de dikkat ediorum. Sabah 3 yumurta( 1 sari+ 3 beyaz ) , oglen fabrikada yemek . Aksam tavuk yada et ( ev porsiyonu iste ) .

Goruslerinizi bekliorum.

En çok faydasını antrenmandan hemen sonra kullanarak görebilirsin. Günlük protein alımını hesaplarsan nekadar proteine ihtiyacın olduğunu belirleyip ona göre antrenman olmadığı günlerdede protein açığını kapatmak için kullanabilirsin. Benim önerim sabah uyandığında kahvaltı öncesi ve antrenmandan hemen sonrası kullanmandır.

Öncelikle günde kaç ölçek kullanman gerektiği tamamen senın beslenme düzeninle ilgili.Beslenmen çok iyidir.Gerekli olan proteini alıyosundur.O zaman sadece antrenmandan sonra alman yeterli olur.Ancak beslenmen çok iyi değildir.Öğün kaçırdığın zamanlar olur.O zaman gün içinde de kullanabilirsin.Genelde 2 ölçek kullananlar sabah kalkar kalkmaz ilk iş olarak su ile alırlar ve antrenmandan sonra alırlar.Ancak sen beslenmeme cok dikkat ediyorum demişsin ve sabah 3 yumurta ve kahvaltı yapabiliyosan.1 ölçek antrenmandan sonrası yeterli olur.Günlük protein alımında yetersiz geldiği zamanlarda gece yatmadan önce süt ile de alabilirsin.Bunun zamanlamasını kendin yapmalısın.Kullanım şekli kutuda yazıyor zaten 1 servis 1 ölçektir diye.

Yaklaşık bir hafta 10 gün kadar bir süreyi içerisinde formu ve içeriklerini fırsat buldukça okuma ve araştırma yaparak geçirdim. Son derece faydalı bilgiler ve paylaşımlar buldum.Yorumlarını ve görüşlerini paylaşan herkese öncelikle teşekkür etmek isterim...

Ancak bir türlü "tanışma" bölümü kısmında nasıl konu açacağımı ve kendimi tanıtacağımı bulamadım ve burasıda yeri değil biliyorum kusura bakmayın lütfen..

Konu itibariyle ve kullanımına yeni başlayacak birisi olarak "Optimum Whey" başlığı altında hem kendimi tanımak hemde sizlerin değerli paylaşımları sonucunda kullanımına karar verdiğim Whey Protein hakkında düşüncelerimi paylaşmak istiyorum..

Ben Ankara`da ikamet etmekteyim.Özel bir şirkette çalışıyorum.Evli ve bir çocuk babasıyım.Çoğunlukla masa başı iş olmasından dolayı son 15 yıldır gerek ihmal etmemizden gerekse aile hayatının getirdiği sorumluluklar nedeniyle ne spor, ne yürüyüş nede başka bir aktivitede bulundum.Hemen her hafta sonu tabi fırsat buldukça sportif anlamda avcılık yapmaktayım.Bunun yanında yaklaşım 2 ay kadar önce dizlerimdeki şikayetlerim nedeniyle MR çektirdim ve her iki dizimin iç ve dış yan bağlarında % 45`lik oranında zedelenme ve zayıflama tespit edildi.Fizik tedavisine başlamam gerektiğinden dolayı bende bir spor salonuna yazıldım.Oradaki antrenör ile yaptığım görüşme sonucunda hem bağları güçlendirecek hemde üst bölgeyi şekile sokacak şekilde program hazırladı ve son bir aydır bu programı uygulamaktayım.Diyebilirim ki; İlk başlardaki dizlerimde bulunan ağrılar şimdikine göre oldukça azaldı bunun yanında kardiyo çalışmaları sonucunda 2-3 kilo verdim.Üst bölgede de azda olsa değişiklikler oluşmaya başladı.Bu arada neyin nasıl ve ne şekilde olması gerektiği konularında internetten araştırmalar yapmaya başlarken bu site karşıma çıktı hemen her bilgiyi başka bir yerden aramadan burada buldum diyebilirim.
Özellikle antrenman sonrası kaslardaki ağrıları gidermek ve eksilen gücü çok kısa bir sürede yerine koymak adına neler yapılabilir düşüncesiyle, araştırmalarım ve kullanan kişilerin tavsiyeleri sonucunda Optimum Whey Protein tozu kullanmaya karar verdim.
Yaklaşık 2-2,5 saatlik süre içerisinde uyguladığım program ve fiziksel özelliklerim şöyle;
Salı, Perşembe, C.tesi ve Pazar günleri antrenman günlerim..
40 dakika hafif hızlı seviyede yürüyüş
15 dakika orta seviyede bisiklet
5 dakika orta seviyede kürek
Gerdirme,mekik vs.
Kalan sürede diğer ağırlıklar..
Boyum 177 cm. kilo 83 (bir ay önceydi..şimdi 80)
Göğüs 112 cm..
Bel 95 cm..(oldukça kalın ::D )
sağ kol: 35 cm.
sol kol: 34,5 cm

Belkide bu hafif sayılabilecek antrenman sonrası aksilen gücü ve ağrıyan kasların çok kısa bir sürede iyileştirmek amacıyla şimdiden WHEY kullanmak iyimidir değilmidir elbette tartışılabilir ki zaten forumda bunun örnekleri mevcuttur..Bunu kullanmaktaki amacım budur..Ve sadece antrenman yaptığım günlerde antrenmandan hemen sonra kullanacağım..Off günlerde ve diğer günlerin öğünlerinde zaten gerekli protein,karbonhidrat vs. gibi ihtiyacını karşılamış olacağım diye düşünüyorum..
Tekrar teşekkür ederim sizlere verdiğiniz bilgi ve paylaşımlar için..
Hepinize iyi günler dilerim..

Son düzenleme:
İyi Günler ;

Arkadaşlar ben bu ürünü hepsiburada.com dan satın aldım.Yanlız ürün bana geldiğinde tadı bozuk topaklanmıştı.Suda erimiyordu.Uzun süre kullanmadım. Ama tekrardan vg'ye başlıyorum.Sizce bu ürün kullanılabilir mi ?

İyi Günler ;

Arkadaşlar ben bu ürünü hepsiburada.com dan satın aldım.Yanlız ürün bana geldiğinde tadı bozuk topaklanmıştı.Suda erimiyordu.Uzun süre kullanmadım. Ama tekrardan vg'ye başlıyorum.Sizce bu ürün kullanılabilir mi ?

Son kullanma tarihine bi bak..geçtiyse hiç bekleme salla çöpe gitsin..Yenisinide alacaksan HB`den değil distribütör firmadan al..Hem daha ekonomik hemde en azından elindeki mal fazla beklememiş olur..

Son kullanma tarihine bi bak..geçtiyse hiç bekleme salla çöpe gitsin..Yenisinide alacaksan HB`den değil distribütör firmadan al..Hem daha ekonomik hemde en azından elindeki mal fazla beklememiş olur..

En güvendiğim alışveriş sitesinin böyle bir ürün yollaması beni gerçekten üzdü.Bu topaklanma iyi yerde saklanmadığı için mi oluyor ? Nasıl bir ortamda bulundurulmalı _?

En güvendiğim alışveriş sitesinin böyle bir ürün yollaması beni gerçekten üzdü.Bu topaklanma iyi yerde saklanmadığı için mi oluyor ? Nasıl bir ortamda bulundurulmalı _?

Alışverişi yapalı çok olmadıysa Müşteri hizmetleri ile irtibata geçip ürünün değişmini isteyin sonuçta az bir para değil.

HB`den bende alışveriş yapıyorum bazen böyle sorunlar çıkabiliryor..Uzun bir süre kullanmadığını söylüyorsun..at gitsin ozaman hayatın 1 kutu tozdan değerlimi..ne olursa olsun önce sağlık..

Back
Yukarı