Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaslar hafıf gobeklıgım sızce kullanıcagım supplement proteın tozumu yoksa hem proteın hem kabronhıdratmı ıcermelı yardım lutfen boy 173 kılo 68

Öncelikle ne yapmak istediğinizi belirleyin. Yağ yakımından önce hacme yönelecekseniz karbonhidrat takviyesine yönelebilirsiniz. (True Mass gibi) Ancak makarna ile de bunların yapabildiğini elde edebilirsiniz. Gainer kullanmanız ciddi bir kilo alma probleminiz varsa tavsiye olunur...

Öncelikle ne yapmak istediğinizi belirleyin. Yağ yakımından önce hacme yönelecekseniz karbonhidrat takviyesine yönelebilirsiniz. (True Mass gibi) Ancak makarna ile de bunların yapabildiğini elde edebilirsiniz. Gainer kullanmanız ciddi bir kilo alma probleminiz varsa tavsiye olunur...

benı dusunduren sadece gobek normalde zayıf bır ınsanım.hacım ıstıyorum.ama hacım yaparkende gobek ıstemıyorum :) sızın dusuncelerınız neler.nasıl bır yol ızleyeyım

Yurt dışında satılan optimum protein tozlarının kutusu daha parlak
optimum_nutrition_100_whey.jpg
fakat türkiyedeki ve benim kullandığımın kutusu daha mat ve kutunun siyah yerleri parlak değil yani cansız duruyor . elbet farklılık olabilir ama bu beni şüpeye düşürmedi değil

Direkt distributorunden alıyorsanız, ******, sorun olmaz, zaten fiyatı Türkiyede iki misli, sahtesiyle niye uğrassın, müthiş kar marjı var, satışlarda iyi. Bence dünyada en çok satılan whey. Bizden pahalı bir yer de yoktur, bir tek kriz bizim ekonomiyi vurmadı. Her şey ateş pahası.

Son düzenleme:
Birisi Türkiyede satılan Optimum Whey Gold Standart ' ların 90% ının sahte olduğunu söylemişti.

Bende bi ara alıcaktım fakat miğdemi bulandırdı bu ürünlerin sahte olması söylentisi.. O yüzden en güveniliri Gnc den Muscletech veya Gaspari almak.

Acaba neden bu optimum'u ucuza satma sevdası anlamış değilim,ya ürün sıkıntılı yada bu sahte ürün spekülasyonları yüzünden ürün satamıyorlar böyle bir yola başvurdular. 1 ay önce 169 milyona almıştım ******'dan ben şuan 140 milyon :mad:

Arkadaşlar düşürecekler tabi ben bu ürünü Polonya da 75-80 lıraya alıyorum ki adamlar kar ediyor.

Herşeyde hinlik aramayalım arkadaşlar...Gaspari'yi GNC'den 137TL'ye aldım yakın zamanda; ******'un da indirim yapması kadar doğal bir şey olamaz bence...Hatta peşine değil kredi kartına da indirim istiyorum...rekabet budur; bu sayede bizler ikame ürünler arasında bütçemize uygun olanı seçip kullanabiliriz. Şahsen daha fazla rekabet daha fazla indirim bekliyorum, ilgililere duyurulur ;)

Ben şimdi gainner almak istiyorum 2.5kg hardline kullandm 1-2 kilo bişey aldm 1ayda bi işe yaramadı acıkcası şimdi 2.5kg optimum serious mass almayı düşünüyorum sizce sadece bu yeterli mi (kendimi fazlada ilaca bağlamk istemıyorm) ama kiloda şart ..sporda yapıyorm..ayrıca bişeyde almalımıyım? bu ürünü gibi mesela ? Yardım edrseniz cok sevinirm Teşekürler..

arkadaşlar bu protein tozu ile ilgili bir sorum olcak. 29.4 gr da 24 gr protein diyor.
bsn syntha-6 da ise 44 gr da 22 gr protein diyor. ozaman bunu yani optimumu kullanmak daha akıllıca olmaz mı ? neden böyle bir fark var ?

arkadaşlar bu protein tozu ile ilgili bir sorum olcak. 29.4 gr da 24 gr protein diyor.
bsn syntha-6 da ise 44 gr da 22 gr protein diyor. ozaman bunu yani optimumu kullanmak daha akıllıca olmaz mı ? neden böyle bir fark var ?

Optimum Gold Whey proteindir , Syntha 6 ise blend proteindir. İki ürün farklı formatta proteinlerdir.

Ben şimdi gainner almak istiyorum 2.5kg hardline kullandm 1-2 kilo bişey aldm 1ayda bi işe yaramadı acıkcası şimdi 2.5kg optimum serious mass almayı düşünüyorum sizce sadece bu yeterli mi (kendimi fazlada ilaca bağlamk istemıyorm) ama kiloda şart ..sporda yapıyorm..ayrıca bişeyde almalımıyım? bu ürünü gibi mesela ? Yardım edrseniz cok sevinirm Teşekürler..

serious mass yerine bsn true mass yada gaspari real mass almanı öneririm.

Back
Yukarı