Alp91
Üye
arkadaslar hafıf gobeklıgım sızce kullanıcagım supplement proteın tozumu yoksa hem proteın hem kabronhıdratmı ıcermelı yardım lutfen boy 173 kılo 68
kütle istiyosan gainer alıp kardiyoyu sıkılaştırıp göbeğini erit derim
arkadaslar hafıf gobeklıgım sızce kullanıcagım supplement proteın tozumu yoksa hem proteın hem kabronhıdratmı ıcermelı yardım lutfen boy 173 kılo 68
kütle istiyosan gainer alıp kardiyoyu sıkılaştırıp göbeğini erit derim
Öncelikle ne yapmak istediğinizi belirleyin. Yağ yakımından önce hacme yönelecekseniz karbonhidrat takviyesine yönelebilirsiniz. (True Mass gibi) Ancak makarna ile de bunların yapabildiğini elde edebilirsiniz. Gainer kullanmanız ciddi bir kilo alma probleminiz varsa tavsiye olunur...
arkadaşlar bu protein tozu ile ilgili bir sorum olcak. 29.4 gr da 24 gr protein diyor.
bsn syntha-6 da ise 44 gr da 22 gr protein diyor. ozaman bunu yani optimumu kullanmak daha akıllıca olmaz mı ? neden böyle bir fark var ?
Ben şimdi gainner almak istiyorum 2.5kg hardline kullandm 1-2 kilo bişey aldm 1ayda bi işe yaramadı acıkcası şimdi 2.5kg optimum serious mass almayı düşünüyorum sizce sadece bu yeterli mi (kendimi fazlada ilaca bağlamk istemıyorm) ama kiloda şart ..sporda yapıyorm..ayrıca bişeyde almalımıyım? bu ürünü gibi mesela ? Yardım edrseniz cok sevinirm Teşekürler..