Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
@beachboy

üstad iki protein arasındaki fark nedir açıklayabilirmisin zahmet vermessek sana ?

Başka bir blend protein olan MyoFusion'dan örnek verelim;

İçinde whey konsantre, izole ve hidrolize formlarının tümünü bulundurur. Bunlara ek olarak kana daha yavaş karışan süt ve yumurta beyazı proteini de bulunur. Böylelikle daha uzun emilim formuna sahip ürün elde edilir.

Anrenman sonrası için %100 wheyler tercih edilse de blend proteinlerin daha başarılı ve daha yeni form olduğunu düşünüyorum.

* Whey protein typically comes in three major forms: concentrate (WPC), isolate (WPI), and hydrolysate (WPH).

Arkadaşlar Türkiye'de süregelen bu Optimum Nutrition sevdası veya genel olarak protein tozu sevdası nerden geliyor.Yani bu markanın BodyBuilding.com sitesinden aldığı ödül dışında bir artısı var mıdır ? Ben araştırdım bulamadım.Bulan buraya yazabilir mi? Şimdi gelelim BodyBuilding.Com firmasına.Bu firma 3 hafta önce içinde steroid içeren protein tozları sattığı için Food and Drug Administration tarafında 7Milyon $ cezaya çarptırılmış bir site.Benim böyle bir siteye güvenip alışveriş yapmamı mı bekliyorlar? Aşağıdaki tablo Consumer Report adlı bir magazinin yaptığı protein tozlarında ki ağır metal miktarları üzerine bir araştırmanın sonuçları.Şimdi bu araştırmanın yazısına göre göre insan vücudunun kaldıramıyacağı miktarlar koyu renkle gösterilmiş.Buna bakıyorum ve evet Optimum firması normal sınırlarda ağır metal içeriyor,fakat aklıma şu soruda geliyor bunları bünyeme almak ne kadar sağlıklı ? Ya vücudumdan bunların atılması bir şekilde engelleniyorsa?Bu ürün verdiğim o kadar paraya değecek bir ürün mü? Kaldı ki,ABD bu tür ilaçların denetlemesinin en sıkı yapıldığı ülkedir.Böyle bir ülkede bu sonuçlar çıkıyorsa,siz birde bize satılan ürünleri düşünün.Birde ortada Türkiye'de satılan ürünler hakkında bu kadar spekülasyon varken.Ben 4 aydır salona gidiyorum ve bu hafta karar vermiştim protein tozu almaya,ama bu okuduklarımdan sonra hiç almasam daha iyi olacağına kanaat getirdim.Napalım gerekirse eşek gibi yiyecem ama protein tozu almayacağım.Her neyse.Selametle.

protein-drinks.jpg

Not:Bu yazdıklarım sadece benim düşüncelerimdir ve kimseyi etkileme amacım yoktur.Beğenen yine içsin canım :)

Arkadaşlar Türkiye'de süregelen bu Optimum Nutrition sevdası veya genel olarak protein tozu sevdası nerden geliyor.Yani bu markanın BodyBuilding.com sitesinden aldığı ödül dışında bir artısı var mıdır ? Ben araştırdım bulamadım.Bulan buraya yazabilir mi? Şimdi gelelim BodyBuilding.Com firmasına.Bu firma 3 hafta önce içinde steroid içeren protein tozları sattığı için Food and Drug Administration tarafında 7Milyon $ cezaya çarptırılmış bir site.Benim böyle bir siteye güvenip alışveriş yapmamı mı bekliyorlar? Aşağıdaki tablo Consumer Report adlı bir magazinin yaptığı protein tozlarında ki ağır metal miktarları üzerine bir araştırmanın sonuçları.Şimdi bu araştırmanın yazısına göre göre insan vücudunun kaldıramıyacağı miktarlar koyu renkle gösterilmiş.Buna bakıyorum ve evet Optimum firması normal sınırlarda ağır metal içeriyor,fakat aklıma şu soruda geliyor bunları bünyeme almak ne kadar sağlıklı ? Ya vücudumdan bunların atılması bir şekilde engelleniyorsa?Bu ürün verdiğim o kadar paraya değecek bir ürün mü? Kaldı ki,ABD bu tür ilaçların denetlemesinin en sıkı yapıldığı ülkedir.Böyle bir ülkede bu sonuçlar çıkıyorsa,siz birde bize satılan ürünleri düşünün.Birde ortada Türkiye'de satılan ürünler hakkında bu kadar spekülasyon varken.Ben 4 aydır salona gidiyorum ve bu hafta karar vermiştim protein tozu almaya,ama bu okuduklarımdan sonra hiç almasam daha iyi olacağına kanaat getirdim.Napalım gerekirse eşek gibi yiyecem ama protein tozu almayacağım.Her neyse.Selametle.

protein-drinks.jpg

Not:Bu yazdıklarım sadece benim düşüncelerimdir ve kimseyi etkileme amacım yoktur.Beğenen yine içsin canım :)
bence günümüzde dışardan aldığın her besin için bu duruma bak kardeşim.ney doğal kaldı ki.herşeyde katkı maddesi.o yüzden hiç aldırmıyorum

µg yani micro gram, bir gramın milyonda biridir. O kadar metalden kimseye bir şey olmaz. Whey spor yapılmasa bile kullanılması gereken, bağışılık sistemini güçlendiren, kemik gelişimini destekleyen bir ürün. Protein tozunda hormon ve steroid saçmalığını Brink hoca >burada< anlatmış. Adamın whey konusunda aşmış bir makalesini de >burada< bulabilirsiniz. Mealen şöyle, whey'de eser miktarda hormon var çünkü peynirin elde edildiği hayvanda -doğal olarak- hormon var ve bu miktar hayvanın hormonlu olmasıyla alakalı değil. Hayvanın büyüme hormonu gibi hormonlar zaten sindirim sırasında parçalandığından hormon almış olmuyoruz. Whey'le ilgili de şunu söylemiş, whey doğal protein yapısı bozulmadığında en faydalı ve en çok antioksidan içeren halindeymiş dolayısıyla ionize yöntemiyle protein oranı yükseltilmiş wheyi tavsiye etmiyor(doğal oluşan proteinlere zarar verdiğini söylemiş). Fakat geleneksel konsantre whey, ya da düşük sıcaklıkta isole edilmiş wheyi şiddetle tavsiye ediyor. Hidrolize konunda yeterince araştırma yok, zaten sindirim yapamayan hastalar ve bebekler gibi özel amaçlı çıktığını, atlet ve sporcular bilimsel araştırma olmadığını söylemiş(yani iyi ama o paraya değmez demiş).

According to the plea agreements, the products were drugs because they contained synthetic anabolic steroids or synthetic chemical “clones” of anabolic steroids that were not dietary supplements and because they were labeled and promoted as products intended to affect the structure and function of the human body (building muscle mass).
http://www.fda.gov/ICECI/CriminalInvestigations/ucm305494.htm

Benim bahsettiğim whey proteinlerin içindeki hayvan proteinleri değil.Whey içinde bunların bulunmasından daha doğal bir durum söz konusu değil.Benim bahsettiğim yukarda yazdığı gibi anabolik steroid içeren ilaçlar. Konuyu karıştırmayalım.

Evet belki siz MİLYONDA BİR metalden bana bir şey olmaz diyebilirsiniz fakat ben bu kadar para verip aldığım üründe böyle bir durum olmasını kabullenemiyorum ve bu riski almayı da istemiyorum.Ha hoş LifeStealer arkadaşımın da dediği gibi en yararlı dediğimiz ürünlerde bile bunlar olabilir.O yüzden ben genelde elimden geldiğince işlenmiş ürünlerden kaçınıyorum.Bu whey konusunda da bunu yapacağım :)

http://www.fda.gov/ICECI/CriminalInvestigations/ucm305494.htm

Benim bahsettiğim whey proteinlerin içindeki hayvan proteinleri değil.Whey içinde bunların bulunmasından daha doğal bir durum söz konusu değil.Benim bahsettiğim yukarda yazdığı gibi anabolik steroid içeren ilaçlar. Konuyu karıştırmayalım.​

Yahu evet konuyu karıştırmayalım. Yukarıda anlattığın olay kötü niyetli bir tedarikçinin(bodybuilding[nokta]com) bilinçli olarak ürünü sentetik steroidle doldurması ve öğrendiğim kadarıyla söz konusu ürün Gaspari Myofusion Kerfuffle. Şimdi bunun whey'le(ve Optimum'la) ne ilgisi var. Hayvanın biri glikozdan bal yapıyor diye bal yemeyecek miyiz?

Evet belki siz MİLYONDA BİR metalden bana bir şey olmaz diyebilirsiniz fakat ben bu kadar para verip aldığım üründe böyle bir durum olmasını kabullenemiyorum ve bu riski almayı da istemiyorum.Ha hoş LifeStealer arkadaşımın da dediği gibi en yararlı dediğimiz ürünlerde bile bunlar olabilir.O yüzden ben genelde elimden geldiğince işlenmiş ürünlerden kaçınıyorum.Bu whey konusunda da bunu yapacağım :)
Yahu bir kutu ton balığında bundan çok civa var. Ne yani? Onu yeme bunu yeme...

Artı, Brink whey anabolik steroidlerin yağda çözülen moleküller olduğunu ve whey içinde çok düşük yağ olduğundan böyle bir testin bile yapılamayacağını yani kötü niyetle içine katılmamışsa böyle bir konunun söz konusu olamayacağını linkini verdiğim makalede yazmış.

"So, the reality is sex hormone levels in the lipid portion of milk fat and or fat in whey is so low as to be either non -testable or virtually non testable. Add to that fact that whey isolates are virtually fat free, and it’s easy to see this is a non-issue."

Kötü niyetli satıcılar/kişiler her zaman olacaktır ve en masum besinler eser miktarlarda zehir içerecektirler bu anlamda whey pırasadan fazla risk taşımaz(lafın gelişi, pırasayı araştırmadım :) ). Her şeyi yiyip yememekte herkes özgür ama genel geçer sağlık riski iddia etmek sağlam delil gerektirir.

benim gittiğim spor salonunda bolca var ve gayet iyi sonuçlar veriyor, kullandığım ilk protein tozu ve gelişmeyi çok hızlandırdığı açık

GNC ye gelmiş Optimum Gold lar ne diye macera arayıp internetteki abuk sabuk sitelerden alıyorsunuz anlamış değilim..Gnc den alın işte arkadaşlar hem 2 ürün alana 1 ürün bedava kampanyası var ay sonu bitiyor.

GNC ye gelmiş Optimum Gold lar ne diye macera arayıp internetteki abuk sabuk sitelerden alıyorsunuz anlamış değilim..Gnc den alın işte arkadaşlar hem 2 ürün alana 1 ürün bedava kampanyası var ay sonu bitiyor.

Gnc'de ürün 219,95 yani 220tl ******'da ise 140 tl aradaki farkı açıklayacak birisi varmı :)

Türkiyede yıllardır tek distribütör ****** olduğu için tahminim gnc ye de ****** veriyor Türkiyede Optimumları, aynı ürün ******da 140-160 arası gnc de 180-220 arası, %30 indirim var gel diye mesaj atıyolar gene normal fiyatından pahalı oluyor 1 kere alışveriş yaptım mecburiyetten daha da uğramam gnc etiketi sebebiyle ürünlere abuk sabuk fiyatlar koyuyolar 2 kata yakın fark var bazı ürünlerde dandirik protein tozlarını bile hydrowhey fiyatına satıyo gnc

****** günde 100 tane satıyorsa gnc 5 tane anca satıyor ****** sürümden kazanıyor ayrıca piyasada rakibi de yok, en ucuz fiyat garantisi adamların prensiplerinden biri zaten bu sahte dedikodusu da o sebeple yayılıyor alıştı millet pahalı pahalı almaya ucuz görünce şüpheleniyor herkes, optimum gibi dev bir firmanın yıllardır 3 ülkedeki tek tedarikçisinin sahte ürün sattığından şüphelenenler kuru laf yapıp insanları şüphelendirmesin gidin analiz ettirin veya optimuma gönderin onlar analiz etsin bu adamlar protein tozlarını kendileri içip bize nesquik yollayacak değiller yurtdışından kaç ürün gelmiş kaç ürün satılmış hepsi bellidir o kadar basit değil bu kadar gözönünde olan bir firmanın sahte ürün satması

Son düzenleme:
Ramazan Ceylan adlı arkadaş müşterilere anında cevap veren bir sistemleri olduğunu söylemiş. Fakat 1 haftadır attığım 3 maile cevap vermediler. Kendisine ulaşmamız için mail adresini ve numarasını bırakmış. Fakat mail adresi tam çıkmamış. Mail adresini bilen bir arkadaş açıkça yazabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :)

Merhaba dün sipariş verdim bugün elime geçti acaba nasıl kullanıcam bilgi verirmisiniz?

antrenmandan önce ve sonra olmak üzere 1 er ölçek 250-300 ml süte veya suya karıştırıp içebilirsin.uzun süre gitsin diyosan param az diyosan sadece antrenmandan sonra 1 ölçek alabilirsin sen bilirsin.karıştırmak için shaker aldınmı yoksa bardaktan mı içicen

Benim kullandığım 10lb(4.5kg) çuval Amazon[nokta]com'da $97.99 Yani 175TL(KDV dahil). Bu Amazon'un son kullanıcıya satış fiyatı. Amazon da aracı olduğuna göre bu işten para kazanıyor elbette. Şimdi bizim satıcılar Optimum'dan ürünü konteynerle alıyorlar. Son kullanıcıya satış 30%/40% karın altına düşmez ama diyelim ki 20%(çok insaflı bir tahmin, inanın). Dolayısıyla bizim amcaların amerika alışı $81 yani 145TL. Nakliye komik zaten çünkü 30 tonluk bir konteyner 6700 paket alıyor tane başına nakliye 73 cent 1TL. KDV zaten son kullanıcıya fatura ediliyor. Gümrük vergisini aradım ama mevzuat siteleri falan ücretli bakamadım, erişimi olan varsa sanırım G.T.İ.P. numarası şudur: 04.04.10.34.00

Her neyse, en son 14.07.2012 tarhinde satın almışım faturada yazan fiyat 240.74+19.26(8%KDV)=260TL Fark ne kadar? 115TL(80%)!

Ya ortada saçma sapan bir vergi var benim bilmediğim, ya da bu memlekette adam gibi tüccar yok! Bu nedir yahu, insaf!

Benim kullandığım 10lb(4.5kg) çuval Amazon[nokta]com'da $97.99 Yani 175TL(KDV dahil). Bu Amazon'un son kullanıcıya satış fiyatı. Amazon da aracı olduğuna göre bu işten para kazanıyor elbette. Şimdi bizim satıcılar Optimum'dan ürünü konteynerle alıyorlar. Son kullanıcıya satış 30%/40% karın altına düşmez ama diyelim ki 20%(çok insaflı bir tahmin, inanın). Dolayısıyla bizim amcaların amerika alışı $81 yani 145TL. Nakliye komik zaten çünkü 30 tonluk bir konteyner 6700 paket alıyor tane başına nakliye 73 cent 1TL. KDV zaten son kullanıcıya fatura ediliyor. Gümrük vergisini aradım ama mevzuat siteleri falan ücretli bakamadım, erişimi olan varsa sanırım G.T.İ.P. numarası şudur: 04.04.10.34.00

Her neyse, en son 14.07.2012 tarhinde satın almışım faturada yazan fiyat 240.74+19.26(8%KDV)=260TL Fark ne kadar? 115TL(80%)!

Ya ortada saçma sapan bir vergi var benim bilmediğim, ya da bu memlekette adam gibi tüccar yok! Bu nedir yahu, insaf!

Amerikada 50 dolara Adidas tan aldigim ayakkabinin aynisi burda 260TL ye satiliyor, yada Mustang orda 45 bin dolara alinabiliyorken burda fiyati 200 bin tl ye yaklasiyor. Dolayisiyla gerek vergi, gerek saticilar fiyat farklari oldukca ciddi. Bize de pasa pasa bu paralari odeyip urunleri kullanmak kaliyor. Uzucu ama yapabilecegimiz pek birsey yok.

Back
Yukarı